E Sport

Nova sezona donosi tradicionalne promene na mapi sa novim POI lokacijama, nove skinove, poput legendarnog Darth Vader-a, ali i vraća i neke mehanike sa kojima smo se susreli u prethodnim sezonama. Pogledajte trejler!
Detaljnije
League of Legends je ugledao svetlost dana 27. oktobra 2009. godine, zajedno sa 40 heroja. Do 15. aprila 2021. godine, ovaj broj se skoro učetvorostručio, a u igri ih danas imamo čak 157. Najnoviji heroj koji se pridružio svetu Runeterre je Vex.
Detaljnije
FaZe Clan je osvojio svoju prvu CS:GO Major titulu 22. maja, kada je pobedio Na’Vi u velikom finalu Majora u Antverpenu, gde smo imali priliku da vidimo plejadu uzbudljivih mečeva i pregršt neočekivanih preokreta. Hajde da vidimo neke od najboljih poteza sa turnira.
Detaljnije
Protekle decenije je bilo mnogo debate o tome da li je esport zapravo sport. Legenda američke košarke, Šakil O’Nil, nedavno je dao svoje mišljenje na ovu temu.
Detaljnije
Šampion najvećeg Dota 2 turnira – The International, Magomed ”Collapse” Kalilov, zvanično je postao član Forbsove liste najbogatijih ljudi ispod 30 godina za ruski region.
Detaljnije
U novom Valorant Ask blogu, Riot je razgovarao o mogućnosti razvoja replay sistema, pick/ban sistemu za mape, giftovanju itema, i još mnogo toga.
Detaljnije
Na veliko iznenađenje čitave Dota 2 zajednice, EG je završio učešće na Stokholm Majoru sa samo dve pobede. Pored ruskog sastava Mind Games, koji je vrlo rano diskvalifikovan sa turnira, zli geniji su jedina ekipa koja je eliminisana u grupnoj fazi turnira. Tužna vremena za severnoamerički region.
Detaljnije
Malo da se opustite!
Detaljnije
Miloš Majdevac i Miloš Krunić postali su prvi FIFA Ultimate Team reprezentativci Srbije. “Orlovi” će nastupiti 19. maja u grupi A, gde će im rivali biti reprezentacije Portugala, Finske, Španije, Švajcarske, Republike Irske, Ukrajine i Austrije.
Detaljnije
Nakon razočaravajućeg starta 2022. godine 100 Thieves je bio primoran da napravi drastične promene u svom sastavu, zbog čega su sinoć konačno predstavili novu petorku!
Detaljnije
Posle animiranog ”origin story” trejlera koji nas upoznaje sa Sojourn, Blizzard nam je dao detaljniji uvid u njen arsenal sposobnosti.
Detaljnije
Neki već znaju koji skinovi će doći u Fortnite sledeće sezone.
Detaljnije
Još jedan Counter Strike profesionalac koji je pomislio da će se bez problema snaći na Valorant sceni se vraća na svoju originalnu igru. Daniel ”Mertz” Merc je juče objavio da mu je organizacija dozvolila da traži novi ekipu i da je motivisaniji nego ikada da se vrati na CS:GO!
Detaljnije
Svi itemi i skinovi u Valorantu se kupuju putem posebne in-game valute Valorant Points, poznatija kao VP. Od skinova za pištolje, puške i melee oružja, pa sve do kartica i gun buddy privezaka, svaki od ovih itema ima svoju cenu. Ako bismo tu cenu pretvorili u pravi novac, do kog iznosa bismo zapravo došli?
Detaljnije
Novi Valorant peč koji nije mnogo toga promenio osim što je oslabio Brimstone-a koji je izlaskom nove sezone postao vodeći controller u igri!
Detaljnije
Riot Games svojoj zajednici igrača ponovo pruža popust do 60% za 5 heroja i 15 League of Legends skinova. Ako želite solidno da uštedite na skinovima ili herojima koji vas interesuju, bacite pogled šta je sve u ponudi ove nedelje.
Detaljnije
Apex Legends datamineri su ”iskopali” gotovo dve godine sadržaja, uključujući 9 novih legendi, 5 oružja, nove heirloom-e za Crypta i Valkyrie, kao i novu mapu ”Divided Moon”.
Detaljnije
Čuvena američka organizacija 100 Thieves je odlučila da napravi izmene sa svojim trenerskim osobljem, pa su sinoć predstavili Šona ”Sean Gares” Geresa kao novog trenera i Daniele ”DD” Kapadiju kao novog menadžera Valorant ekipe.
Detaljnije
Čuveni Doktor, vremeplovac iz kultne sci-fi serije Doctor Who, nedavno je doputovao na Fortnite ostrvo. Sa njim je stigla i potpuno nova lokacija, inspirisana legendarnim serijalom.
Detaljnije
Da li ste se ikada zapitali koliko ste sati uložili u League, vršljajući po riftu, rušeći turrete, skupljajući gold i poboljšavajući svoje veštine? Ova brojka uskoro više neće biti tajna.
Detaljnije