E Sport

Usled teške epidemiološke situacije u Rumuniji koja se svakodnevno pogoršava, Valve je odlučio da zatvori TI arenu za publiku i vrati novac svima koji su kupili ulaznice.
Detaljnije
Upoznajte prvi japanski profesionalni esports tim za seniore.
Detaljnije
Netflix je sa fantastičnim trejlerom napravio uvod u priču dugoočekivane League of Legends animirane serije, Arcane, koja će debitovati posle finala Worlds 2021 šampionata.
Detaljnije
Baka Olga, 73-godišnja CS:GO strimerka iz Rusije je nedavno uradila nešto što se mnogi ne bi usudili da probaju – skakala je iz aviona s padobranom!
Detaljnije
Klan RUR vas zove na novi CS:GO okršaj! Prijava je potpuno besplatna, a najbolji takmičari osvajaju novčanu nagradu od 100€!
Detaljnije
Igrači koji imaju EA Play i Game Pass Ultimate će moći da pristupe kompletnoj igri i igraju deset sati do zvaničnog izlaska.
Detaljnije
Chen Penitence povećava attack speed svih jedinica koje napadaju odabranu metu za 120, uključujući i wardove. Ako uzmemo u obzir koliko Death Ward inače brzo napada, ova kombinacija je zaista smrtonosna, čak i za heroje sa ogromnom količinom HP-a.
Detaljnije
Sinoć u 19:30 časova su počele regionalne kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo. Ovog vikenda se igraju Dota 2 i PES21, a naši reprezentativci su juče nažalost zabeležili svoj prvi poraz.
Detaljnije
World of Tanks ponovo ima saradnju sa popularnim švedskim hevi metal bendom Sabaton – ona podrazumeva po prvi put u igri Tier IX premium tenk, novi spot grupe za pesmu Steel Commanders inspirisan samom igrom, a Klanrur je od članova benda želeo da sazna kako su dobili inspiraciju za pesmu Last Dying Breath posvećenu odbrani Beograda 1915. godine i odgovor su dobili u ekskluzivnom video odgovoru!
Detaljnije
”Nova sezona, novi Battle Pass”, je moto svake nove Valorant epizode! Zbog toga smo mi tu da vam pokažemo šta sve možete da očekujete od novog Battle Passa.
Detaljnije
Ovog oktobra Riot Mobile zameniće League+ aplikaciju koja je pružala fanovima informacije u prethodnih pet godina.
Detaljnije
Valve je pre par dana izbacio patch 7.30, prvi veliki Dota 2 update u poslednja 4 meseca. Iako se uglavnom fokusirao na fine promene u balansu, možemo reći da je uveo neke novine koje će i te kako debelo uticati na metu.
Detaljnije
21.08, pre tačno 9 godina, Valve je izbacio igru po imenu Counter Strike Global Offensive, za koju sam siguran da nisu mislili da će i dan danas biti ovoliko popularna.
Detaljnije
Predstavnici Srbije i Srpskog saveza elektronskih sportova i esportova su sinoć doputovali u Kijev, a već sutradan će započeti svoje učešće na Nacionalnom PES21 kupu.
Detaljnije
Čuveni revolveraš i odmetnik Jesse McCree je nedavno postao predmet napete rasprave među Overwatch igračima. Zajednica zahteva da se McCree preimenuje, jer je dobio ime po Blizzard zaposlenom koji je meta nedavne optužbe o seksualnom zlostavljanju i lošem tretmanu radnika.
Detaljnije
Letnje olimpijske igre u Tokiju su se završile, a Srbija je slavila sa devet osvojenih medalja, od kojih su tri zlatne. Sa ovim rezultatima našli smo na sjajnom 28. mestu od ukupno 86 zemalja učesnica.
Detaljnije
Đorđe ”Djole95” Milićević je jedan od najboljih PES igrač u Srbiji, što je nedavno i uspeo da dokaže kada je slavio na kvalifikacijama za Nacionalni PES21 Kup, koji će se krajem avgusta održati u Ukrajini.
Detaljnije
U jeku kontroverzne tužbe o seksualnom uznemiravanju i diskriminaciji žena upućenu Activision Blizzardu, predsednik Alen Brak je zvanično podneo ostavku, i predao štafetu Džen Onil i Majku Ibari.
Detaljnije
Tek što je stigao Akshan, Riot je najavio da će novi League of Legends heroj, Vex, stići već u septembru!
Detaljnije
Iako se polako bliži najveći Battlegrounds peč koji smo dobili od izlaska ovog popularnog moda, vreme je da pogledamo trenutnu metu i kako su se najnoviji heroji uklopili u nju.
Detaljnije