E Sport

Kako većinu vremena provode u stolici piljeći u monitore, oštro koncentrisani na svoje mečeve, obično nismo ni svesni koliko su profesionalni esportisti zapravo visoki. Na nogama najčešće imamo priliku da ih vidimo kada pružaju ruku svojim protivnicima, ili kada primaju pobedničke trofeje i druge nagrade.
Detaljnije
Borbi između Alijanse i Horde je došao kraj, a planine i sneg ćemo zameniti morem i dubinama, pošto će nova Hearthstone ekspanzija biti Voyage to the Sunken City!
Detaljnije
Kao što verovatno već znate, Valorant je taktički 5v5 šuter, a svaki meč je podeljen na runde. U zavisnosti od uspeha vaše ekipe ili određenih okolnosti tokom samog meča, na kraju svake runde vas može sačekati poseban ”victory tag” – Riot-ov način da vas potapše po leđima i kaže: ”Svaka čast!”. Ako ste do sada imali nedoumice, ili vas nije dovoljno zanimalo da ih sami istražite, tu smo da vam objasnimo šta znači svaki victory tag u Valorantu.
Detaljnije
Organizacija GamingChamps je najavila Warcraft 3 Balkan League 2022 na kojem je će se takmičiti najbolji igrači sa Balkana.
Detaljnije
Kako navodi ruski esports portal Cybersport.ru, mlada zvezda G2 Esportsa, Ilija ”m0NESY” Osipov je aplicirao za srpsko državljanstvo i uskoro bi mogao postati državljanin Srbije.
Detaljnije
Prvi put kada sam se susreo sa Logitech G Pro Wireless mišem jedna od stvari koja me je najviše fascinirala je bila njegova težina – odnosno nedostatak iste. A onda sam čuo da se pojavio ProX model koji u nastavku imena ima Superlight, pa ček zar nije onaj bio već super lagan?
Detaljnije
Iako smo već dugo aktivni na regionalnoj sceni, ovako nešto nismo skoro radili, zbog čega je vreme da pokrenemo novi projekat – RUR Esports! Tražimo 5 mladih individualaca, koji su voljni da sarađuju u jednom timskom okruženju i kojima bi mogli da pružimo uslove da se takmiče na CS:GO turnirima!
Detaljnije
Robin “⁠ropz⁠” Kol se pridružio svojoj ekipi na IEM turniru u Katovicama posle uspešnog oporavka i negativnog COVID-19 testa, ali je njegov saigrač, Havard ”Rain” Nigard nažalost pozitivan.
Detaljnije
Čist broj načina na koje možete podešavati igru i savršeno je prilagoditi vašem PC-ju je gotovo beskrajan.
Detaljnije
Najpoznatiji srpski kanteraš, Nemanja ”nexa” Isaković, službeno je napustio G2, što gotovo i potvrđuje da će on naredne sezone nastupati za OG, čiji je kapiten prešao baš u redove G2-a!
Detaljnije
Na koraku od pada u drugu diviziju evropske DPC lige, Alliance Dota 2 sastav na čelu sa Jonatanom ”Loda” Bergom je odlučio da ostatak sezone odigra u Beogradu.
Detaljnije
Fortnite insajderi su potvrdili da u igru stiže emote koji je baziran na legendarnom plesu iz spota za pesmu “Tunak Tunak Tun” pevača Dalera Mahndija.
Detaljnije
S1mple važi za jednog od najboljih CS:GO igrača i esportista svih vremena. Kada je reč o njegovoj Counter-Strike karijeri, njegovim dostignućima nema kraja. Ovakav uspeh zahteva neverovatnu posvećenost i istrajnost, što mladi Ukrajinac dokazuje iz turnira u turnir. Ipak, to ne znači da nema vremena za druge igre.
Detaljnije
Pre skoro četiri godine, Bogdan Đurić je napisao veoma poučan tekst o granatama na A sajtu Mirage-a, mape koja se i dan danas aktivno igra. Malo šta se promenilo za to vreme, zbog čega nije loša prilika da pokažemo novijim igračima kako pravilno da napadaju ovaj sajt. 
Detaljnije
Crazy Racoon je doneo odluku da naredne sezone rekonstruiše svoj Valorant sastav, zbog čega su se rastali sa čak četvoricom igrača!
Detaljnije
Polako se bližimo kraju godine, a ubrzo nakon toga sledi i kraj tekuće Valorant sezone, zbog čega je Riot odlučio da napiše novi blog u kojem su obavestili igrače o svojim planovima za narednu godinu!
Detaljnije
Prošlo je skoro dve godine, a korona i dalje vlada čitavim svetom. Pandemija je imala (i još uvek ima) ogroman uticaj na sve aspekte naših života, pa ni esports scena nije izuzetak.
Detaljnije
Nakon što je juče Aleksandar ”Krle” Krstić poražen u osmini finala eFootball 22 takmičenja, Srbija je sada i zvanično završila svoje učešće na Globalbim Esports Igrama u Singapuru, pošto Bojan Ilić jutros nije uspeo da prođe grupnu fazu Street Fighter V turnira.
Detaljnije