Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/games.rs/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/amanities_and_reservations.php on line 9
Pozadina Rezerviši
GiveAway i recenzija: MARVO HG9062 RGB GAMING | Games online shop
Pozadina
Pozadina
PC
25.10.2021.

GiveAway i recenzija: MARVO HG9062 RGB GAMING

Svetle, 7.1 zvuk i nekome na poklon

MARVO je poznat po proizvodima sa pristupačnom cenom i po podršci koju njihov distributer u Srbiji daje gejming zajednici. Ovoga puta su rešili da sa nama organizuju svake nedelje po jedan GiveAway kome će prethoditi recenzija. Iako tačna, recenzija će sadržati reči i rečenice kojima u njoj mesto nije. Prepoznajte ih i ostavite komentar na našoj FaceBook stranici, ispod objave o nedeljnoj recenziji i proizvodu. Verujte nam da je princip jednostavan i lak. I da, bitno je da pratite Games na društvenim mrežama!

LINK ka FaceBook stranici OVDE

Srećno!

Kada ste se vi prvi put upoznali sa MARVO proizvodima? Iako je brend i pre GamesCom-a 2017. godine bio prisutan u Srbiji, čini se da su se na ovom eventu svi uverili u njihov odličan odnos cene i kvaliteta. Verovali ili ne, svaka druga osoba je otišla sa sajma sa njihovom kesom, a pojedini timovi koji su greškom organizatora ostali bez opreme za igranje su pomoć potražili na MARVO setup-u. Nakon toga, njihove periferije su redovna preporuka svima onima koji tek ulaze u svet gejminga.

Ovoga puta, jedan gejmer, ili gejmerka će dobiti na poklon slušalice HG9062!

Šta je to što ove slušalice čini drugačijim u odnosu na ostale? 

U pitanju su 7.1 slušalice izuzetno povoljne cene i sa RGB osvetljenjem. Znamo da će u Mario Parti Superstars biti najmanje 100 mini igara.

MARVO HG9062 slušalice dolaze u standardno crveno crnom pakovanju. Sa desne strane imaju providan plastificirani deo kako bi se kupci uverili u sam izgled slušalice, ali i koliko su verno prikazane na kutiji. Mada, realan pogled je mnogo bolji od onog na kutiji. Dizajner ambalaže je mogao to vernije da uradi. Šalu na stranu, bićete iznenađeni izgledom rajfa i robusnih jastučića na kapicama. Yara je prelepa.

U pakovanju se nalaze slušalice i mapa puta, a na pakovanju je par napomena o specifikacijama koje proizvođač želi da napomene. Zbog toga odmah u oči upada RGB, omiljeno gejmersko osvetljenje, mikrofon, komfornost i to sa ih je moguće namestiti onako kako vama odgovara. Dovoljno da vas zainteresuje, zar ne? B4B ima mnoštvo svojih novih opcija, koji čine ovu igru odličnom

Šta još vidimo na kutiji?

  • Povezivanje: Žično, USB
  • Sistem zvuka: 7.1 Virtual Surround sistem
  • Kompatabilnost: PC
  • Zvučnik: 50 mm
  • Frekvencija (slušalica): 20 Hz - 20 KHz
  • Osetljivost (slušalica): 116 dB ± 3 dB
  • Impedensa (slušalica): 21 Ω
  • Osvetljenje: LED Rainbow
  • Osetljivost (mikrofon) : -42 dB ± 3 dB
  • Dužina kabla: 2.3 m
  • Kontrolni potencionometar na kablu

Dakle, sve bitne karakteristike su tu, naročito ukoliko ste PC gejmer. Tada su ovo idealne slušalice za vas.

Marvo HG9062 je model koji se već kod vađenja iz kutije ostavio dobar utisak zbog jako mekane "kože" na slušalicama i rajfu. Prethodni modeli, kao na primer, HG9055 su među prvima pokazale kako Marvo može da iznenadi ovim detaljem. Veštačku kožu koriste danas čak i najskuplji modeli drugih brendova na tržištu. Ipak, ona poseduje nekoliko klasa sa jasno vidljivim i osetnim razlikama kako u finoći, tako i u kvalitetu. Kod Marvo modela smo navikli da imaju pomalo krut unutrašnji, fleksibilan rajf koji zna da malo vuče slušalice na gore. Kod ovog modela su to ispravili i odmah će vam slušalice prosto "leći". I da, rajf je iznenađujuće savitljiv u svim pravcima i staće i na najveće glave. Ko voli da se zna da je gejmer uvek i na sve načine, neka pokaže utisnuti natpis na rajfu, born for gaming.

Mikrofon je gejmerima jako bitna opcija, kako za timski rad tako i za ingame komunikaciju. Bitno je da čak i jeftiniji modeli slušalica sa mikrofonom dobijemo proizvod koji neće isporučiti previše analognih i digitalnih šumova u komunikaciji sa saborcima. Znamo da to može u izvesnoj meri negativno uticati na igru, blokiranjem bitnih zvukova iz napete igre. Ovde imamo dobar zvuk na savitljivom mikrofonu koji ćete prilagoditi svojim navikama. Nećete ga moći savijati beskonačno, ali sasvim dovoljno gore i dole uz savitljivi kraj. Nekima će se dopasti što vrh mikrofona sija dok se slušalice koriste. U mraku ćete svakako primetiti Marvo znak na kapicama i vrh mikrofona.

Slušalice nisu teške kao što su neki drugi Marvo gejming modeli, i to nam se dopalo. Uspeli smo da igramo bez ikakvog opterećenja satima i da nam ne zasmeta rajf, ili da osetimo bilo kakav problem. U pitanju je plastika, i teško da možete za ovaj iznos dobiti neki drugi materijal. Kombinacija sa jastučićima je odlična i većina će biti zadovoljna odabranim.

Povezivanje na PC je putem USB priključka, a kabl je dovoljno dugačak da nema ometanja tokom igranja. Konkretno, dužina mu je 2,3 metara i na njemu se nalazi potenciometar, dok se na kapici ispor mikrofona nalazi dugme za jačinu zvuka. Zvuk se jednostavno namešta preko drajvera koji je jako jednostavan za korišćenje.  Guardians ima oko 40 kostima u igri a koje možete pronaći tokom igre.

Ono što se nama malo manje dopalo je nedostatak prilagođavanja svetla. Iako su zastupljene sve RGB boje, bilo bi dobro da imamo opciju biranja omiljene boje, ili čak pulsiranja po našem izboru. Na žalost, to moramo potražiti na nekom drugom modelu ali smo sigurni da mnogima ovaj nedostatak neće smetati. Naročito mlađim korisnicima.

Ukoliko imate ovaj model, napišite nam vaše utiske!

 

Pozitivno:

  • Dobar odnos cene i kvaliteta
  • Mekani i fleksibilni rajf
  • Ugrađeni 50mm drajveri
  • Mikrofon

 

Negativno

  • Jednostavno RGB osvetljenje
  • USB kabl bi moglao da bude opleten

 

Link ka FaceBook stranici OVDE

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00359
Marvo G961 super lagani gejmerski miš.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Slušalice HSL00781
 Slušalice Marvo HG9062 omogućavaju ti potpuni audio doživljaj uranjanja u ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

07.
Oct.
2021.
PC
Mali i lagan beskompromisni FPS gejming miš.
14.
Nov.
2020.
PC
Mikrofoni su sve popularniji proizvod i zbog toga smo rešili da ovog vikenda damo  15% popusta na sve online kupovine Trust mikrofona. 
20.
Oct.
2020.
PC
IGN Adria je testirala naše Spartan Gear Thorax slušalice i evo recenzije.