PC

Podloga za miša je uvek bio dodatak o kojem mnogi ne razmišljaju i ne planiraju dok ne shvate koliko im je potreban.
Detaljnije
U našem asortimanu možete naći Marvo taastature, a danas Vam prenosimo recenziju koju je uradio Svet Kompjutera.
Detaljnije
Šta o ovom modelu misle momci iz renomiranog časopisa SVET KOMPJUTERA?  
Detaljnije
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cenu.
Detaljnije
Zbog čega su "male" tastature u modi? Momci iz svima omiljenog magazina SVET KOMPJUTERA su nam objasnili.
Detaljnije
Pored standarne ponude, Marvo sada ima i Pro liniju koja se razlikuje dizajnom i kvalitetom. Danas proveravamo kako radi KG965 tastatura.
Detaljnije
Poklanjamo kodove za igru! Domaći studio Dandy Rat nam je poslao kodove za njihovu igru Olden: Card Game, i dok neko od kolega ne uradi prikaz test faze, evo malo i o igri. Na društvenim mrežama ćemo podeliti nekoliko kodova kako biste je i vi probali.
Detaljnije
Postoje ljudi koji savršeno tumače sitne detalje a jeddan gejmer je dobro proučio Steam informacije itvrdi da nam se sprema novi Counter Strike 2!
Detaljnije
SteelSeries Arctis Nova serija slušalica zaista donosi impozantna unapređenja u odnosu na prethodne modele, pre svega po pitanju udobnosti i lakoće korišćenja, ali i na polju zvuka koji je i do sada već bio na zavidnom nivou.
Detaljnije
Postoje igre koje su revolucija i one koje su, ipak, samo evolucija (i naravno one koje su tu samo da bi maznule svoj deo kolača). CoH serijal je bio revolucija RTS žanra, a treći deo je blaga evolucija te revolucije, ali i je sjajna igra. Izigrali smo se za vikend, pa hajde da vidimo zbog čega je to tako.
Detaljnije
Čvrste i solidne gejming slušalice, Nacon RIG 500 Pro HC nude odličnu vrednost za one sa ograničenim budžetom.
Detaljnije
Poznati TechRadar je objavio nagrade za najbolje u 2022. godini, i to na osnovu glasanja čitalaca. Naše RIG 800 PRO su proglašene za najbolje gejming slušalice.
Detaljnije
Marvo je rešio da pređe u A ligu, i na tržište je izbacio seriju FIT miševa koji su definitivno nešto novo i drugačije.
Detaljnije
O slušalicama smo već pisali ali je to tema o kojoj nikada nije dovoljno rečeno. A treba li napomenuti i da se stalno pojavljuju novi modeli?
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvek može bolje... ili brže!
Detaljnije
Čini se da ćemo do kraja godine imati veliki izbor mikrofona za kreatore sadržaja, i to sa veoma povoljnim cenam i odličnim kalitetom.
Detaljnije
Volani nisu proizvod koji se često kupuje jer su obično skupi. Ako dodamo i malo igara za koje ga koristimo, neophodno je dobro razmisliti pre nego ga kupimo. 
Detaljnije
RIG, Nacon, Plantronics i možda jedan od najboljih modela gejming slušalica.
Detaljnije