PC

Poznati TechRadar je objavio nagrade za najbolje u 2022. godini, i to na osnovu glasanja čitalaca. Naše RIG 800 PRO su proglašene za najbolje gejming slušalice.
Detaljnije
Marvo je rešio da pređe u A ligu, i na tržište je izbacio seriju FIT miševa koji su definitivno nešto novo i drugačije.
Detaljnije
O slušalicama smo već pisali ali je to tema o kojoj nikada nije dovoljno rečeno. A treba li napomenuti i da se stalno pojavljuju novi modeli?
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvek može bolje... ili brže!
Detaljnije
Čini se da ćemo do kraja godine imati veliki izbor mikrofona za kreatore sadržaja, i to sa veoma povoljnim cenam i odličnim kalitetom.
Detaljnije
Volani nisu proizvod koji se često kupuje jer su obično skupi. Ako dodamo i malo igara za koje ga koristimo, neophodno je dobro razmisliti pre nego ga kupimo. 
Detaljnije
RIG, Nacon, Plantronics i možda jedan od najboljih modela gejming slušalica.
Detaljnije
Razer svoj portfolio gejmerskih miševa plasira dosta široko, od sada već nekih i povoljnijih modela, pa sve do Ultimate modela koji nude sve što ova kompanija može da smisli. Tako i Viper miš postoji od Mini, preko standardnog, do Ultimate, bežične varijante koja nam je stigla na test. 
Detaljnije
Aerox 5 serija miševa nastavlja trend koji je postavljen sa Aerox 3 serijom ali ga podiže na jedan viši nivo funkcionalnosti.
Detaljnije
Rupičasti miševi definitivno i dalje nastavljaju trend pa je SteelSeries odlučio da svoju gamu ovih uređaja obogati i verzijom specifično namenjenom za korisnike MOBA i MMO igara kojima treba veliki broj tastera na raspolaganju odmah ispod palca.
Detaljnije
Evo predloga kompleta koji će svakako ispuniti sva vaša očekivanja.
Detaljnije
Blizzard je ovoga puta ispunio obećanje tako da će se deveta ekspanzija za World of Warcraft zvati Dragonflight i prvi put ćemo imati  kombinaciju rase i klase: Dracthyr Evokerse.
Detaljnije
Play!Zine je testirao najnoviji model TKL tastature koju je ponudio TRUST i evo njihove recenzije.
Detaljnije
Kovač i Vojvoda vole dobre periferije, a mikrofoni su ono što je trenutno IN. Evo kako su momci testirali Trust mikrofon.
Detaljnije
Ekologija i briga o očuvanju planete sve više se primećuje i kada su u pitanju proizvodi. Da li ćemo uskoro prodavati i kupovati proizvode u manjim pakovanjima, ili ekološkim kesama, a luksuzna pakovanja će polako postati istorija?
Detaljnije
TRUST ne posustaje i ponovo nam predstavlja novi proizvod. Ovoga puta je to miš!
Detaljnije
Podloga za miša! Kako to sada zvučni bitno i važno a do pre par godina smo ih menjali kao čarape a koštale su nekada i manje nego čarape. 
Detaljnije