PC

Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je preterani izbor isto loš. Imamo miševe koji su prilagođeni za više namena.Naravno, gejming miš se razlikuje od kancelarijskog miša,i po veličini i po dizajnu. Ako dodamo tome da ima gejmera koji imaju male šake, može biti još izazovnije pronaći gejmerskog miša koji je pogodan za ljude sa malim rukama jer postoje brojne opcije koje su dostupne u različitim veličinama.
Detaljnije
Konzola ili PC? Kod nas u Games radnjama nema razlike! Ali, možda su ovo najbolje PC igre za igranje u 2023.
Detaljnije
Podloga za miša je uvek bio dodatak o kojem mnogi ne razmišljaju i ne planiraju dok ne shvate koliko im je potreban.
Detaljnije
U našem asortimanu možete naći Marvo taastature, a danas Vam prenosimo recenziju koju je uradio Svet Kompjutera.
Detaljnije
Šta o ovom modelu misle momci iz renomiranog časopisa SVET KOMPJUTERA?  
Detaljnije
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cenu.
Detaljnije
Zbog čega su "male" tastature u modi? Momci iz svima omiljenog magazina SVET KOMPJUTERA su nam objasnili.
Detaljnije
Pored standarne ponude, Marvo sada ima i Pro liniju koja se razlikuje dizajnom i kvalitetom. Danas proveravamo kako radi KG965 tastatura.
Detaljnije
Poklanjamo kodove za igru! Domaći studio Dandy Rat nam je poslao kodove za njihovu igru Olden: Card Game, i dok neko od kolega ne uradi prikaz test faze, evo malo i o igri. Na društvenim mrežama ćemo podeliti nekoliko kodova kako biste je i vi probali.
Detaljnije
Postoje ljudi koji savršeno tumače sitne detalje a jeddan gejmer je dobro proučio Steam informacije itvrdi da nam se sprema novi Counter Strike 2!
Detaljnije
SteelSeries Arctis Nova serija slušalica zaista donosi impozantna unapređenja u odnosu na prethodne modele, pre svega po pitanju udobnosti i lakoće korišćenja, ali i na polju zvuka koji je i do sada već bio na zavidnom nivou.
Detaljnije
Postoje igre koje su revolucija i one koje su, ipak, samo evolucija (i naravno one koje su tu samo da bi maznule svoj deo kolača). CoH serijal je bio revolucija RTS žanra, a treći deo je blaga evolucija te revolucije, ali i je sjajna igra. Izigrali smo se za vikend, pa hajde da vidimo zbog čega je to tako.
Detaljnije
Čvrste i solidne gejming slušalice, Nacon RIG 500 Pro HC nude odličnu vrednost za one sa ograničenim budžetom.
Detaljnije
Poznati TechRadar je objavio nagrade za najbolje u 2022. godini, i to na osnovu glasanja čitalaca. Naše RIG 800 PRO su proglašene za najbolje gejming slušalice.
Detaljnije
Marvo je rešio da pređe u A ligu, i na tržište je izbacio seriju FIT miševa koji su definitivno nešto novo i drugačije.
Detaljnije
O slušalicama smo već pisali ali je to tema o kojoj nikada nije dovoljno rečeno. A treba li napomenuti i da se stalno pojavljuju novi modeli?
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvek može bolje... ili brže!
Detaljnije
Čini se da ćemo do kraja godine imati veliki izbor mikrofona za kreatore sadržaja, i to sa veoma povoljnim cenam i odličnim kalitetom.
Detaljnije
Volani nisu proizvod koji se često kupuje jer su obično skupi. Ako dodamo i malo igara za koje ga koristimo, neophodno je dobro razmisliti pre nego ga kupimo. 
Detaljnije
RIG, Nacon, Plantronics i možda jedan od najboljih modela gejming slušalica.
Detaljnije