PC
15.11.2021.

SteelSeries Limitirana serija Prime miša i podloge

Prime Neo Noir - Limited Edition

Pre par meseci smo vam prestavili SteelSeries PRIME kolekciju. Malo smo se više bavili i Primi Mini mišem i Arctic Prime slušalicama.

SeelSeries Prime kolekcija je postavila novi standard sa svojim ultra-laganim dizajnom i preciznim kontrolama. SteelSeries, predstavio je nove Prime proizvode, a već dobro znate kako rade Mini i Prime Mini Wireless esports miševi. U pitanju je kompaktinje izdanje originalne Prime kolekcije, koja je na tržište donela prve esports miševe sa prestižnim optičko-magnetnim svičevima. Preciznost i brzina su od presudnog značaja u bilo kom esportu a Prime to isporučuje. Kako je gejming zajednica stalno željna nekih promena, a iskreno, crne standardne opcije mogu da budu pomalo dosadne, stiže nam Limitirana kolekcija Prime miša! U pitanju je Miš SteelSeries Prime - Noir Limited Edition koji nikako nije kompletno borbeno oružje bez svoje Podloge SteelSeries QcK Prism Cloth - XL - CS.GO Neo Noir - Limited Edition

Znate da je svaki miš u Prime kolekciji je opremljen prestižnim OM™ optičko-magnetnim svičevima, koji su 5x kvalitetniji od konkurencije. Njihov glavni fokus je brzina koja vam omogućava da uvek budete jedan korak ispred vaših protivnika. Prime garantuje isti vrhunski kvalitet sviča čak i posle 100 miliona klikova. 

Profesionalni mečevi zahtevaju maksimum od svakog esportiste, a čitave partije se mogu preokrenuti za manje od jedne sekunde. Prime kolekcija je zato logičan izbor za najuspešnije svetske esportiste, kao što su Twistzz i Karrigan iz čuvene ekipe FaZe Clan. Uz doprinos i saradnju sa preko 100 svetski poznatih esportista, Prime ima samo jedan cilj a to je POBEDA.

Kvalitet je zagarantovan.

Dodatna podešavanja su opciona.

Pisali smo o tome da ima pet različitih miševa u zavisnosti od njihovog stila igre: Prime Mini, Prime Mini Wireless, Prime, Prime+, i Prime Wireless.

  • Prime Mini – Laganiji i kompaktniji, poseduje ergonomski prilagođen oblik, dizajniran za dugotrajan komfor i vrhunsku igru. Teži svega 61g, a sa vrhunskim strukturnim kvalitetom otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja, dok TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno esports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.
  • Prime Mini Wireless – Laganiji i kompaktniji, bežični Prime Mini zadržava sve kvalitete Prime Mini i dodaje prvoklasnu bateriju, koja pruža preko 100 sati neprekidnog gejminga. Težak je svega 73g, a sa vrhunskim strukturnim kvalitetom otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja, dok TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno esports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.
  • Prime – Kreiran u saradnji sa svetski poznatim esportistima, Prime miš poseduje izuzetan oblik, dizajniran za dugotrajan komfor i vrhunsku igru. Prime teži svega 69g i otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja. TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno esports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.
  • Prime+ – Dodatna podešavanja. Prime+ miš dopunjava prvoklasni dizajn i kvalitet Prime modela sa detaljnim podešavanjima koja ne zahtevaju dodatni softver. Prime+ teži samo 71g i pruža pravo profesionalno esports iskustvo sa svojom TrueMove Pro+ tehnologijom i dodatnim senzorom.
  • Prime Wireless –Profesionalac u bežičnom izdanju. Prime Wireless sadrži sve odlike Prime miša, ali u bežičnom obliku sa izuzetnom baterijom koja pruža preko 100 sati neprekidnog gejminga. Prime Wireless teži svega 80g, a svaki njegov detalj je specifično optimizovan za bežično igranje. TrueMove Pro senzor pruža profesionalno iskustvo sa svojim pravim 1-to-1 trekingom, uz višestruke opcije i podešavanja.

 

Kako se bliži vreme praznika, Steel je rešio da obraduje gejmere i ponudi nešto malo drugačije. Dosta boje i motiv poznatog skina. Sećate se da je StillSeries već imao sličnu kolekciju Neon Rider inspirisanu Red Moon Workshop skinom za CS:GO. Sada smo dobili CS:GO Neo Noir miša i podlogu.

Podloga je priča za sebe... SteelSeries Engine softver otključava impresivan arsenal Engine aplikacija koje prilagođavanje čine lakim i intuitivnim. Dinamičko 2-zonsko RGB pozadinsko osvetljenje u samo nekoliko sekundi stvara složene svetlosne efekte. Osvetli podlogu za miš pomoću prilagodljivih Discord Chat obaveštenja koja ukazuju na nove poruke, status isključenja zvuka i još mnogo toga. Osvetljenje te upozorava kada u igri treba ponovo napuniti oružje,kada je health na kritično niskom nivou ili kad je tvoje oružje spremno za paljbu.

Napravite svoj šou pomoću aplikacije Audio Visualizer Engine. U roku od nekoliko sekundi svi tvoji SteelSeries uređaji prikazuju pumpanje tvoje omiljene muzike. Izdržljiva, neklizajuća gumena podloga dizajnirana je tako da eliminiše neželjeno kretanje i pruži čvrstu platformu za intenzivno igranje.

SteelSeries je partner mnogih svetski poznatih esports ekipa i influensera, kao što su FaZe Clan, Red Bull OG, SpaceStation, Heroic, Enlife, i mnogih drugih.

Proverite naše ponude i akcije ovog brenda jer kao jedini distributer za Srbiju, spremamo dosta iznenađenja u predstojećem periodu!

Slični članci

07.
Oct.
2021.
PC
Mali i lagan beskompromisni FPS gejming miš.
30.
Jul.
2021.
Ova mama je gejmer
Najnoviji model SteelSeries slušalica je u radnjama a mi vam prenosimo recenziju koju je uradila Danica Manojlović na svom blogu Indijanka Danka. Uz r...
28.
Jun.
2021.
PC
Radi se o sjajnom mišu koji zaslužuje više pažnje i definitvno možemo reći da spada među bolje miševe sa žicom. Donosimo vam recenziju k...