PC

Razer svoj portfolio gejmerskih miševa plasira dosta široko, od sada već nekih i povoljnijih modela, pa sve do Ultimate modela koji nude sve što ova kompanija može da smisli. Tako i Viper miš postoji od Mini, preko standardnog, do Ultimate, bežične varijante koja nam je stigla na test. 
Detaljnije
Aerox 5 serija miševa nastavlja trend koji je postavljen sa Aerox 3 serijom ali ga podiže na jedan viši nivo funkcionalnosti.
Detaljnije
Rupičasti miševi definitivno i dalje nastavljaju trend pa je SteelSeries odlučio da svoju gamu ovih uređaja obogati i verzijom specifično namenjenom za korisnike MOBA i MMO igara kojima treba veliki broj tastera na raspolaganju odmah ispod palca.
Detaljnije
Evo predloga kompleta koji će svakako ispuniti sva vaša očekivanja.
Detaljnije
Blizzard je ovoga puta ispunio obećanje tako da će se deveta ekspanzija za World of Warcraft zvati Dragonflight i prvi put ćemo imati  kombinaciju rase i klase: Dracthyr Evokerse.
Detaljnije
Play!Zine je testirao najnoviji model TKL tastature koju je ponudio TRUST i evo njihove recenzije.
Detaljnije
Kovač i Vojvoda vole dobre periferije, a mikrofoni su ono što je trenutno IN. Evo kako su momci testirali Trust mikrofon.
Detaljnije
Ekologija i briga o očuvanju planete sve više se primećuje i kada su u pitanju proizvodi. Da li ćemo uskoro prodavati i kupovati proizvode u manjim pakovanjima, ili ekološkim kesama, a luksuzna pakovanja će polako postati istorija?
Detaljnije
TRUST ne posustaje i ponovo nam predstavlja novi proizvod. Ovoga puta je to miš!
Detaljnije
Podloga za miša! Kako to sada zvučni bitno i važno a do pre par godina smo ih menjali kao čarape a koštale su nekada i manje nego čarape. 
Detaljnije
Trust je vrlo aktivan poslednjih godinu dana sa inovacijama i novim modelima. Iako je fokus sada proširen i na skuplje i izuzetno kvalitetne proizvode sa višim cenama, segment zvani povoljno konstantno dobija nove proizvode. GXT 940 XIDON miš nije novitet na našem tržištu ali je nekako u poslednje vreme postao sve traženiji.
Detaljnije
Pre nego dozvolite sebi da se ovako iznervirate, nasmejte se i znajte da je problem u 99,999% slučajeva jako jednostavno rešiti.
Detaljnije
Verovali ili ne, primetili smo da u poslednje vreme gejmerske stolice kupuju i poslovni ljudi koji nisu gejmeri. I to je sasvim razumljivo ako znamo da je svakome od nas potrebna najbolja moguća podrška... za leđa.
Detaljnije
Trust nam donosi kompaktnu I dugotrajnu novu Callaz TKL gejming tastaturu.
Detaljnije
Trust je brend kojem možete verovati, zar ne?
Detaljnije
Na recenziju je stigla igra koja bi mogla sve fanove League of Legendsa malo da odvoji od partija punih toksičnih ljudi. Sigurno može i da pruži jedno drugačije iskustvo. Na Ruined King igri je radio studio zvan Airship Sindicate i trebalo bi da ponudi jednu divnu priču koja će povezati i stare i nove fanove Riotove MOBE.
Detaljnije
Sony je lansirao novi video za God of War na PC-ju, u kojemu pokušava preneti značaj širokog formata prikaza slike, ekskluzivnog za PC igrače.
Detaljnije