Vesti/Najnovije

Dok se u svetu organizuju razne akcije kao pomoć Ukrajini, horor igra to radi preko DLC izdanja.
Detaljnije
U nedavnom tvitu u kojem je CDPR otkrio nastavak The Witcher sage, takođe se pominje i novi DLC za Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Supermassive Games i 2K su predstavili The Quarry, tinejdžerski horor naslov koji će vas naterati da odlučujete o sudbinama uplašenih tinedžera. Poznato?
Detaljnije
GTA 6 definitivno stiže i mnogi sada mogu da odahnu.
Detaljnije
Do 20. aprila 2022. godine, nastavnici matematike i informatike osnovnih i srednjih škola zajedno sa svojim učenicima i kolegama koji podučavaju druge predmete, imaju priliku da se prijave na konkurs za razvoj igara u nastavi - EguGejming.
Detaljnije
Sada već davne 2014. godine izašao je prvi Five Nights at Freddy’s. To je indie igra koja se proslavila sa jednim vrlo jednostavim konceptom i koja je postala neizbežni materijal za svakog fana horor igara. Sada, posle 7 godina smo dobili još jedan nastavak, ali ovoga puta se odstupa se od klasične formule po kojoj su se FNAF igre proslavile i donose se noviteti i svežina u serijal.
Detaljnije
Sinoć prikazan State of Play posvećen samo jednoj igri je premašio sva očekivanja, iako su neki očekivali mnogo!
Detaljnije
Elden Ring je izašao, a proteklih nedelja sam bila ko-pilot dečku u prelasku ili bolje rečeno, pokušaju prelaska ove igre. Za mene jako zanimljivo iskustvo koje sigurno dugo neću zaboraviti. Ovo je definitivno igra koja će me naterati da zakoračim u hardkor naslove kada sam već zakoračila u život jednog gejmera.
Detaljnije
Sva snaga PlayStation 5 pruža novi nivo performansi, omogućavajući novim grafičkim režimima da isporuče do 4K rezolucije, 60 kadrova u sekundi, opcije HDR osvetljenja, praćenje zraka, nadogradnje teksture i još mnogo toga.
Detaljnije
NBA 2K22 donosi novitete koji uključuju 11 novih kartica i još jedan locker code, kao i  Karl-Anthony Towns Dark Matter Card.
Detaljnije
EA je odlučio da otkaže očekivani EA Play event ove godine uz napomenu da će umesto njega podeliti detalje o projektima kada za to bude "pravo vreme."
Detaljnije
Hogwarts Legacy i najavljeni showcase su svakako uzbudili sve generacije, podigli ogroman hzpe i svi se pitaju šta će se sve izdeđavati tokom 20 minuta koliko će ovaj događaj trajati. 
Detaljnije
15.03.2022.
Kako je prošle godine bujala pandemija Covid-19 virusa , mnogi projekti su prebačeni za ovu godinu. Ako se po jutru dan poznaje ova godina ce biti izuzetna za sve ljubitelje gejming industrije.
Detaljnije
14.03.2022.
Organizatori Gamescoma su najavili svoje planove za ovu 2022. godinu.
Detaljnije
Distortion2 planira nastaviti otkrivati igru do zadnjeg detalja i pokušava dobiti još kraće vreme.
Detaljnije
Maelstrom Protokol predstavlja jedinstven izazov jer, na osnovu svega novog što donosi, može se zaključiti da je, za sada, najteži režim igranja u Extraction-u.
Detaljnije
Rockstar radi na nastavku ali treba nešto i da se zaradi do tada. zar ne?
Detaljnije
 Ovaj State of Play je ponudio obožavaocima razne igre koje mogu da očekuju, kao i ažuriranja nekih velikih naslova kao što je Returnal.
Detaljnije
Snimci ekrana Redfall testa su procurili na web i tako dali mali uvid u ono što fanovi mogu očekivati od igre na osnovu ove faze razvoja.
Detaljnije