Vesti/Najnovije

Bethesda je svoja pomeranja objavila u tvitu, i to veoma kratko.
Detaljnije
Da li sećate da je nekada davno EA napravio neke od najboljih igara Gospodar prstenova franšize. Oni neko vreme nisu imali licencu ali je sada to promenjeno. EA sada ima novi ugovor sa Middle-Earth Enterprises.
Detaljnije
Hoće li se popuniti praznina koju je napravilo otkazivanje E3?
Detaljnije
Jedna fascinantna evolucija potencijala ovog „žanra“ ka onome čemu su se mnogi fanovi nadali.
Detaljnije
Sve je više informacija u vezi sa bivšim producentom Rokstar-a Leslie Benzies-om i njegovom novom igrom Everywhere, a one potvrđuju da je to AAA igra otvorenog sveta.
Detaljnije
Novih naslova će biti, ali hitova...
Detaljnije
02.05.2022.
U srcu svakog evropskog grada osnovanog prije 19. veka, nalazi se crkva. Isto je i sa Annom 1800.
Detaljnije
Da li izdavači znaju da predosete kraj?
Detaljnije
3D platformeri su nekada davno bile jedan od najpopularnijih žanrova video igara. Mi se čak razmišljamo da napišemo tekst i o nekih neopravdano zaboravljenim platformerima devedesetih...  
Detaljnije
Ovo su igre koje će Vam omogućiti da nastavite da postavljate pitanja, rešavate zagonetke i smišljate strategije u svetu u kome je pravi odgovor najveća nagrada.
Detaljnije
Čini se da se neke stvari koliko god se mi trudili, nekada ne razvijaju onoliko brzo koliko bismo mi to želeli. Po meni, jedna od takvih stvari su igre za učenje. I sigurna sam da će mnogi pomisliti kako je to nešto što živi poslednjih par godina, a činjenica je da su nekada ove igre bile mnogo popularnije nego sada.
Detaljnije
Kakav video i radio zvezda... Google je mnogo toga promenio a pitanje je da li je sve bolje.
Detaljnije
Postoji jedan žanr koji kažu da je omiljen među muškom populacijom, a ipak tokom godina se sve više zaboravlja... ekstremni sportovi.
Detaljnije
Ako volite "Elden Ring," evo filmova koji će vas podsetiti na različite aspekte vašeg putovanja kroz The Lands Between. Od kultnih hitova do mračnih savremenih pogleda na drevno predanje, ovi filmovi su neki od najboljih za gledanje dok odmarate tokom predstojećih mini praznika krajem meseca.
Detaljnije
Final Fantasy je jako važan serijal Square Enixu. To stoji u samom njegovom imenu.
Detaljnije
Da li ste primetili koliko je novih društvenih igara u Games radnjama? Ili Harry Potter igara i gadgeta?
Detaljnije
U nedelju je terminal A međunarodnog aerodroma Logan u Bostonu evakuisan nakon što su agenti Uprave za bezbednost saobraćaja (TSA) posumnjali da je "degradirana" PlayStation konzola potencijalna bomba.
Detaljnije
Ko-scenarista Portala i Portala 2 Erik Wolpaw smatra da Valve mora da pokrene Portal 3 pre nego što bude prekasno za to.   Wolpaw je nedavno rekao u epizodi podkasta Kiwi Talkz: "Moramo da pokrenemo Portal 3."  "Ne postajem mlađi," rekao je. "Dolazimo do tačke u kojoj je suludo misliti da ćemo bukvalno biti prestari da bismo radili na Portalu 3, pa bi to trebalo da uradimo sada."    Wolpaw je takođe izdvojio šefa Valvea, Gabe Newell, aludirajući na profitabilnost još jedne Portal igre, istovremeno ohrabrujući fanove da "šalju poruke Gejbu" ako "žele neki Portal 3."   "Zarađivali biste, ali kakav ćete novac zaraditi?" rekao je. "Hoćeš li zaraditi Counter-Strike: GO? Verovatno ne. Ali možda svaka igra ne mora da pravi Counter-Strike: GO zaradu, znaš, Gabe, ako slušaš."   Koliko god da je nestrpljiv da se vrati u univerzum Portala, "Radio bih na drugom Portalu za sekund," rekao je, Volpav je priznao da bi bilo teško ubediti Valve da nastavi sa Portalom 3, a gde tek da okupi posvećeni razvojni tim od mnogih pokretnih delova kompanije. On je uporedio ovaj zadatak sa izazivanjem "revolucije," što je verovatno tačno.   Dok Valve insistira da ima više igara u aktivnom razvoju, Portal je godinama bio neprimetan, iako to nije sprečilo fanove da prave sopstvene nastavke. Osim dugo očekivanog Switch porta, poslednje što smo videli na Portalu bila je minijaturna igra u svemiru Aperture Desk Job, koja je bila pozicionirana kao svojevrsni vodič za ručni Steam Deck kompanije Valve. Nedavna insajderska informacija sugeriše da je Valve otkazao Portal paint igricu kao i nastavak Half-Life: Alyx nastavak, ali nema tragova Portala 3 kojem se Wolpaw i mnogi fanovi nadaju.
Detaljnije
Ghostwire: Tokyo je akciona igra otvorenog sveta u kojoj igrači koriste Kuji-kiri pokrete ruku kako bi manipulisali vatrom, vodom i vetrom protiv yōkaija koji luta ulicama Shibuya.
Detaljnije
Da li ste pomislili da prsten za igranje može drastično da promeni uspeh igre?
Detaljnije