E Sport

Bilo da imate slabiji ili jači računar, bolje performanse u igrama su uvek dobrodošle. Ovoga puta ćemo vam otkriti kako da povećate frejmrejt u Fortnite-u, zauzvrat malo nižem grafičkom kvalitetu.
Detaljnije
Došlo je vreme da se oprostimo od Overwatch-a
Detaljnije
Počeo je internacionalni univerzitetski esports turnir, gde se takmiči i srpska reprezentacija. Mečevi su uveliko u toku, pa hajde da pogledamo kako su prošle naše CS:GO i Dota 2 ekipe!
Detaljnije
Evropska esports organizacija Heroic dovela je bivšeg profesionalnog rukometaša i olimpijca, Lasea Svana, koji će od sada nastupati kao trener za njihovu CS:GO ekipu.
Detaljnije
Blizzard je objavio poveliki Hearthstone apdejt, koji donosi mnogo veći broj promena nego što smo prvobitno očekivali. Promene stižu i za Standard i za Battlegrounds!
Detaljnije
Fortnite je izašao 21. jula 2017. godine. Iako je napravio pravi bum u svetu battle royale igara, složićete se da je igra tada bila daleko prostija, pogotovo kada je mapa u pitanju.
Detaljnije
Riot je zvanično najavio da će se ovogodišnji League of Legends Worlds šampionat odigrati od 29. septembra do 5. novembra.
Detaljnije
Nedavno su se pojavile mnoge glasine o budućnosti s1mple-a, ali izgleda da se mladi Ukrajinac konačno izjasnio.
Detaljnije
Kiril ”Boombl4” Mihajlov je do nedavno nastupao kao IGL Na’Vi CS:GO sastava. Njegova profesionalna CS:GO karijera je do sada bila izuzetno uspešna, ali izgleda da uskoro planira da se u potpunosti posveti muzici.
Detaljnije
Riot Games je izjavio da će donirati sav prihod od kupovine Star Guardian Taliyah skina svom Social Impact Fund-u, od 28. jula do 29. avgusta.
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mesečnoj ceni. Ove nagrade će se menjati svakog meseca, pa hajde da zavirimo i u julsko Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije
19.06.2022.
Blizzard je na jučerašnjoj prezentaciji najavio pregršt novog sadržaja koji nas čeka u Overwatch 2, uključujući i 7 novih mapa. Ako Blizzard išta ume, to je da napravi prelepu Overwatch mapu. Hajde da ih obiđemo!
Detaljnije
Valve je uvek bio misteriozan kada je reč o njihovim zaposlenima, a komunikacija sa igračima gotovo nepostojeća. Međutim jedan zaposleni je nedavno otkrio koliko navodno ljudi radi na Doti 2.
Detaljnije
FIFA i PES (sada eFootball) već decenijama dominiraju scenom fudbalskih simulacija. Sada je konačno došao trenutak da na teren izađe novi rival – UFL!
Detaljnije
League of Legends zaista ima izuzetnu zajednicu posvećenih fanova. Među njima ima i nadarenih umetnika koji koriste svoj talenat kako bi nam dočarali svet Runeterre i sve njegove žitelje u najboljem mogućem svetlu. Tu se ističe God Turtle LEGO Creations.
Detaljnije
Steelseries je uvek korak ispred drugih!!
Detaljnije
Koliko puta ste ostali u situaciji sami protiv jednog ili nekoliko protivnika, a vaši saigrači vam nikako ne daju mira da se skoncentrišete. Sada to više neće biti problem, bar u Valorantu, pošto stiže opcija ”Clutch Mute”.
Detaljnije
Posle ubedljivog trijumfa nad Gruzijom, Austrijom i Monakom u grupi C EEF šampionata, Srbija je osigurala plasman na LAN završnicu u Rumuniji. Čestitamo!
Detaljnije
Jedan od najjačih evropskih i svetskih Valorant sastava, Team Liquid, danas je doneo odluku da zameni jednog od originalnih članova svoje prve postave, Trevisa ”L1NK” Mendozu i da na njegovo mesto dovede Aurimasa ”Dreamas” Zablokisa!
Detaljnije