Nintendo
08.09.2021.

Šta sve stiže na Nintendo Switch do kraja 2021

OLED i još ponešto

Prazničnu sezonu u svetu Nintenda ove godine obeležiće dolazak OLED revizije mega popularnog Switcha a pored novog sistema naravno stiže i dosta novih igara, pogledajtajte na listi ispod neke od naših favorita za period jesen - zima 2021.

 

WarioWare Get It Together – 10. Septembar

Skoro je neverovatno da smo morali ovoliko dugo da čekamo da Switch dobije svoju verziju WarioWare-a. Ova kompilacija suludo zabavnih mini-igara donosi novi spin u omiljeni serijal sa podrškom po prvi put za co-op režim igranja. Tako da nađite društvo za novi WarioWare i spremite se za čitavu seriju novih bizarnih mini igara jer čupanje dlaka ispod pazuha grčkoj statui je mnogo zabavnije u paru!

 

Metroid Dread – 8. Oktobar

Ako ste se nekad zapitali odakle potiče izraz Metroidvania pola odgovora krije se ovde. Metroid serijal je sve ono što bezbroj indija želi da bude kad poraste. Nakon ogromne pauze ova slavna franšiza vraća se u 2D ravan sa skroz novim nastavkom koji je postojao kao ideja još od 2005. godine! Napokon je došlo vreme da Dread postane stvarnost tako da novi Metroid stiže u prodaju istog dana kada i Switch OLED. Jedva čekamo!

 

 

Super Mario Party Superstars – 29. Oktobar

Mario Party dolazi po drugi put na Switch, ovoga puta kao Mario Party Superstars - svojevrsna kompilacija najpopularnijih 100 mini igara iz prethodnih izdanja. Po prvi put Nintendo je rešio da doda i podršku za online igranje tako da ćete ekipu za party moći da pronađete i među nasumičnim igračima online. Naravno, po našem mišljenju ništa ne može da zameni igranje Mario Party igara sa tri prijatelja uživo, ali dobro je da opcija postoji (u slučaju nekog sledećeg lockdowna, ouch).

 

 

Shin Megami Tensei 5 – 12. Novembar

Za sve ljubitelje PRAVOG japanskog RPG-a, u novembru ekskluzivno na Switch stiže novi nastavak kultnog serijala iz koga je potekla Persona. Paralelni svet, urušeni Tokyo, protagonista koji je polu-demon i one čuvene potezne borbe gde možete protivnike da nagovorite da pređu na vašu stranu. A da, i stotine sati kvalitetnog JRPG grinda. Ko voli, bolje teško da će da pronaći ove sezone.

 

 

Pokemon Brilliant Diamond i Pokemon Shining Pearl – 19. Novembar

Pokemon Diamond i Pokemon Pearl bili su nastavci za Nintendo DS iz 2006. godine - čitava jedna generacija Pokemon trenera odrasla je od tada! Ako spadate u istu, evo malo nostalgije i za vašu generaciju jer Diamond i Pearl dobijaju rimejk izdanja za Nintendo Switch. Ovi rimejkovi najviše liče na Pokemon Let's Go izdanja ali i na sjajni Link’s Awakening rimejk, po svom simpatičnom chibi stilu.

 

 

Do kraja 2021. ne propustite i...

17. Septembra Switch dobija port jednog od najlepših JRPG-ova u poslednje vreme Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, a do kraja godine za ljubitelje skroz drugačijeg RPG stila trebalo bi da se pojavi i Disco Elysium: The Final Cut u verziji za Switch. 8. Oktobra najbolja verzija Tetrisa ikada Tetris Effect: Connected dolazi na Switch kao eShop izdanje, a 28. Oktobra takođe samo na eShop stiže i remaster Wii U horora Fatal Frame: Maiden of Black Water. 3. Decembra direktno sa Game Boy Advance-a stiže i kompletan rimejk jedne od najpopularnijih portable igara iz tog vremena - Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Najbolja košarkaša igra se vraća u novom izdanju. Vodite jednog igrača kr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Doživi mračnu postapokaliptičnu avanturu i istražuj alternativni Tokio pod opsadom demo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-4 Broj tabli/oblasti: 5 Broj mini-igara: 100
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Novi nastavak popularnog Warioware serijala. Sadrži preko 200 mikro-igara. Broj igrača:...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koej pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama m...
22.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika ponekad može biti dosadan predmet za učenje, pa zašto ne biste iskoristili jednu od ovih matematičkih računarskih igara da zadržite interes...
20.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako vam se možda ne čine kao način da provedete vreme sa svojom porodicom, sada je na raspolaganju obilje video igara koje će se svideti celom vašem ...