Focus on

Prvo ažuriranje za Hogwarts Legacy uključuje patch za poboljšanje performansi i stabilnosti igranja, kao i poboljšanja onlajn veze.
Detaljnije
Iako je pronalaženje magičnih zveri u Hogworts Legacy dovoljno zabavno, igrači takođe mogu da uzgajaju nekoliko odabranih ako žele.
Detaljnije
Ghost Of Our Love je lukav sporedni zadatak koji igrači mogu da reše prateći misterioznu mapu u Hogworts Legacy.
Detaljnije
Igrači Hogworts Legacy mogu biti pomalo zbunjeni oko toga kako mogu da obijaju brave u igri, ali sve je u dobijanju određene čarolije.
Detaljnije
Toliko smo u poslednje vreme razočarani odlaganjima i igrama koje su podbacile da nam prosto nverovatno zvuči kadaneko kaže da je igra dobra. Čini se da Hogwarts Legacy opravdava očekivanja.
Detaljnije
Provaliti kako da kreirate ručne čuvanja u Hogworts Legacy će verovatno biti jedan od najbitnijih zadataka za mnoge igrače.
Detaljnije
Nekada davno, u dalekoj prošlosti dvadesetog veka, svet je izgleda bio znatno veći (ili bar više izdeljen) nego što je danas. Ljubitelji stripa iz Francuske su čitali Taličnog Toma i Asteriksa, a shodno tome i gledali crtaće sa njima. Fumetisti iz Italije nisu odustajali od Zagora i Teksa, dok su u Americi imali svoje superherojske idole Betmena, Supermena i Spajdija.
Detaljnije
S obzirom da je izvršni direktor Striking Distance Studios Glen Šofild bio glavni  producent i dizajner u Visceral Games, nije bilo iznenađujuće videti da je debitantski naslov kompanije, The Callisto Protocol, povukao toliko paralela sa Dead Spaceom. Dok  svakako služi kao duhovni naslednik voljene franšize, on takođe uspeva da iskuje sopstveni put kao jedna od najboljih naučno-fantastičnih horor igara u predhodnih nekoliko godina.
Detaljnije
Madona trkačkih igara se vratila sa živopisnim stilom.
Detaljnije
Tu su stvorenja metala koja putuju carstvom i protiv njih se bori i pobeđuje mlada devojka sa skrivenim poreklom i crvenom kosom.
Detaljnije
Amazon je neočekivano imao problem sa nedovoljnim količinama igre, a to se čak odrazilo i na pre order količine.
Detaljnije
Najnovije ažuriranje za najnoviji gejming blokbaster God of War Ragnarok je objavljeno i sada je dostupno za preuzimanje.
Detaljnije
God of War Ragnarok nudi pet nivoa podešavanja težine, što omogućava igri da se prilagodi širokom spektru različitih nivoa veština.
Detaljnije
Rezultati recenzije God of War Ragnarok su sada objavljeni, pa evo kako se recenzije igre upoređuju sa delom iz 2018.
Detaljnije
Iako će se igra naći u radnjama u sredu, već sada imamo ocene kritičara koji su je odigrali. I čini se da ćemo dobiti očekivano!
Detaljnije
„Čestitamo @InfinityWard i @Activision na najvećem lansiranju u PlayStation Store-a IKAD za Call of Duty igru.“
Detaljnije
Ukoliko je nekome previše informacija kada zaigra Bayonetta 3, evo sažete priče sva tri dela.
Detaljnije
Odli;ne reklame ali nam se ;ini da najbolje tek dolaze.
Detaljnije