Vesti/Najnovije

13.08.2022.
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
Detaljnije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
Detaljnije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
Detaljnije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
Detaljnije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
Detaljnije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
Detaljnije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
Detaljnije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.
Detaljnije
02.08.2022.
PlayStation gubi 3 ekskluzive!
Detaljnije
Očekujte Assassin tematske skinove, odeću i neke Abstergo tajne...
Detaljnije
02.08.2022.
Saints Raw su me]u favoritima za hit godine.
Detaljnije
Ovo je igra koja „nije vođena naracijom“ i želi da "kreirate sopstvene priče"
Detaljnije
Wonder Boy Collection je lep paketić igara od kojih nisu sve najsjajnije ostarile, ali čak i u današnje vreme predstavljaju impresivan pokazatelj razvojnog toka jednog renomiranog serijala u kome se još uvek može i te kako pošteno uživati.
Detaljnije
31.07.2022.
Bivši programeri CD Projekt Red, studio koji stoji iza igara Witcher i Cyberpunk 2077, razvijaju novu online akcionu igru nindža.
Detaljnije
Svi imaju svoje uspone i padove. Capcom, izdavač koji stoji iza igara kao što su Street Fighter, Resident Evil i Monster Hunter, uskoro će zabeležiti 10 uzastopnih godina rasta.
Detaljnije
Xbox CEO u Microsoft Gaming delu, Phil Spencer tvrdi da je PlayStation-ov God of War Ragnarok igra koju jedva čeka da igra.
Detaljnije
Mnogi smatraju "Breaking Bad" jednom od najboljih serija svih vremena, a čini se da će igra funkcionisati iznenađujuće dobro ako se usvoji Grand Theft Auto formula.
Detaljnije
Kompanija je objavila ne samo da se fudbalski klub Juventus vraća u igru pod svojim pravim imenom, već i da će ambasador igre postati srpski fudbaler, Dušan Vlahović!
Detaljnije
Preko 220 otvorenih radnih mesta je trenutno oglašeno u ovoj kompaniji.
Detaljnije
Lako će Chris, Lady D i Karl Heisenberg kontrolisati bojno polje 28. oktobra, ali i šta sve nudi preorder.
Detaljnije