Vesti/Najnovije

31. Marta je otvorena radnja u TC "Ušće"
Detaljnije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama posle neverovatnog uspeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popularan kada Red Dead Redemption jeste postao i ostao planetarni hit.
Detaljnije
2008. godine smo dobili našu prvu distribuciju i najbitnije, ispoštovali smo sve kupce koji su uplatili preorder za World of Warcraft Wrath of the Lich King.
Detaljnije
Pisali smo o tome kako RDR nije uspeo da pokrene talas igara sa ovom tematikom uprkos uspehu koji je postigao, ali nije da kaubojaca u igrama nije bilo.
Detaljnije
25.08.2022.
2007. godina je po nekima bila najbolja kada su u pitanju nove igre, a za Games je svakako bila najznačajnija jer je otvorena prva Games radnja.
Detaljnije
D&D-ov projektovani spisak knjiga za 2023. je otkriven, a ovih pet nadolazećih naslova će zaintrigirati kako veterane hobija tako i nove igrače.
Detaljnije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
Detaljnije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
Detaljnije
Madden nije igra za svakoga ali kada je zavolite, ostajete verni. Široka pozicija primaoca u NFL-u je poznata po tome što ima igrače sa brzinom i agilnošću, a ovo su najbrži u Madden 23.
Detaljnije
Gamescom 2022 je zvanično otvoren, a Geoff Keighley je otvorio poznatim Opening Night Live u kojem smo svi uživali.
Detaljnije
Skoro dve godine nakon izlaska igre, CD Projekt se možda konačno sprema da najavi novu DLC ekspanziju za Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Procureli set oklopa Destiny 2 sugeriše da će Fortnite crossover spojiti dve besplatne pucačine kroz nove kozmetičke setove.
Detaljnije
Rani detalji u vezi sa nenajavljenim projektom iz Ubisofta ukazuju na to da bi on mogao biti zasnovan na predstojećem Marvel Blade filmu.
Detaljnije
21.08.2022.
Two Point Campus je nastavak Two Point Hospital i dolazi kao još jedan sjajan simulator upravljanja s puno osobnosti. Ova igra je šarena, zanimljiva i mogao bih je igrati satima.
Detaljnije
Holding kompanija THQ Nordic, Embracer Group, sada je kupila još jednu grupu programera igara, kao i prava za IP Gospodara prstenova.
Detaljnije
Iako je origanalna igra Resident Evil već dobila rimejk početkom 2000-tih, gruša obožavalaca tenutno razvija jedan u Unreal Engine.
Detaljnije
Kompanije Epic Games i 3Lateral najavljuju početak izgradnje svog kampusa nadomak Univerzitetskog centra, u Radničkoj ulici u Novom Sadu. Reč je o savremenom R&D centru koji podržava razvoj hardverskih i softverskih rešenja koja omogućavaju kreiranje fotorealističnih digitalnih ljudi.
Detaljnije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono što vama treba, Tiny Tina Wonderlands je pravi nadsvet za vas.
Detaljnije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak partije lagan. Sve u svemu, uvek je bilo iznenađenja a gameplay je i više nego zanimljiv!
Detaljnije