Vesti/Najnovije

Kako gledati i šta treba očekivati od ovog događaja?
Detaljnije
Da li se vama čini da je sve više izdavača koji se kockaju sa reputacijom i izdaju nezavršene ili loše igre?
Detaljnije
Očekivali smo jedno a dobili smo Phantom Blade Zero, igru koja je preotela šou poznatijim imenima.
Detaljnije
Nicolas Cage stiže u Dead by Daylight, i ta informacija je pokrenula čitavu lavinu nagađanja o tome ko bi trebalo da igra sledeći. 
Detaljnije
Dok još uvek čekamo više detalja o igrici kao što je kada će biti zvanično dostupna za kupovinu ili igranje, očekujemo i kompletnu listu igrivih likova. Ovo je ono što za sada znamo.
Detaljnije
Bioskopski trejler sa pričom za Silent Hill: Ascension je objavljen juče u popodnevnim satima.
Detaljnije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspešnije izdanje u istoriji kompanije.
Detaljnije
Godine čekanja, likovan materijal i dodatni hajp koji ne daje prave informacije... Kao da sve to nije dovoljno nego sada pojedinci prave karijere na netačnim informacijama, pa bilo to i "samo" izjava da daju glas u igri.
Detaljnije
Ažuriranje sledeće generacije Fallout 4 potvrđeno je ima nekoliko poboljšanja, ali fanovi bi takođe mogli da očekuju novi sadržaj, barem u nekom razumnom roku.
Detaljnije
Zapad se teško može probiti u Japanu na tržištu igara pa je uspeh igre Ghost of Tsushima koju je razvio Sucker Punch iz Amerike veliki uspeh.
Detaljnije
Trejler za najavu igre Mortal Kombaa 1 čini se prkosi glavnim obrascima franšize.
Detaljnije
Iynenada i neočekivano smo dobili horor dan u junu sa naslovima koji će nas plašiti, a kojima se nismo nadali.
Detaljnije
Seckajte, promešajte i pržite svoj put kroz ovu ogromnu novu avanturističku igru kuvanja od proizvođača serijala prodatog u milionskim primercima „'Cook, Serve, Delicious!' 
Detaljnije
Ukoliko ste prešli Forbidden West i uživali u njemu, bez razmišljanja nabavite Burning Shores i kompletirajte celo iskustvo.
Detaljnije
Prvi tizer za Mortal Kombat 12 je tu! Neke stvari nam ipak nisu jasne.
Detaljnije
WWE 2K23 najavljuje da će predstaviti svoju prvi besplatni dodatni Superstar koji se može igrati nakon sledećeg izdanja ažuriranja.
Detaljnije
Starosne ocene obezbeđuju da zabavni sadržaj kao što su filmovi, DVD-ovi i igrice bude jasno označeni za minimalnu starosnu grupu tj. granicu za koju je prikladan. Starostne ocene pružaju smernice potrošačima kako bi im pomogli da odluče da li da kupe određeni proizvod ili ne. Od 2012, PEGI je jedini sistem koji se koristi u Velikoj Britaniji za nove konzolne i PC igre.
Detaljnije
Najnovije ažuriranje Hogwarts Legacy uglavnom se fokusira na ispravke grešaka, ali je jedna mala promena pohvaljena od strane obožavalaca koji su je primetili.
Detaljnije