Vesti/Najnovije

Iskreno, mnogo očekujemo!
Detaljnije
Sigurno ste primetili da na sajtu imamo preordere za NBA 2K24. A evo i malo informacija.
Detaljnije
Jedan od novijih skinova za Call of Duty: Modern Warfare 2 Operator se ponaša kao i Roze skin ranije, a znamo kako je bio neslavno teško uočljiv, ali ovo je još gore.
Detaljnije
Uslovna zatvorska kazna zbog prodaje bitnih informacija možda nije dovoljna?
Detaljnije
Predani obožavalac Bloodbornea završava impresivnu sliku zasnovanu na zvaničnom umetničkom delu za jedan od najpopularnijih NPC-a u igrici Soulslike.
Detaljnije
10.07.2023.
Šta Vi igrate ovog jula?
Detaljnije
NBA 2K24 izlazi septembru 2023, dok preorder počinje sledeće nedelje.
Detaljnije
Prvo veće ažuriranje za Final Fantasy XVI ili za ljude koji ne vole rimske brojeve FF16
Detaljnije
Diablo 4 prva sezone će se zvati Season of the Malignant, donoseći sa sobom nove Legendarne Aspekte, Unikate i mehanike.
Detaljnije
U bioskopima je krenuo da se prikazuje najnoviji Indiana Jones film, a mi moramo da se zapitamo kada će nova Indiana Jones igra i šta igrati dok se ista ne pojavi. I da... igra će biti XBOX ekskluziva!
Detaljnije
Da li je u Hogwarts Legacy svetu potrebno još životinja?
Detaljnije
U dvadeset i devetoj misiji glavnog scenarija Final Fantasy 16, igrači se vraćaju u skrovište i primaju neočekivanog gosta.
Detaljnije
Jul 2023 možda nije najjači mesec u gejmingu ali to ne značu da nema nekih interesantnih naslova kao Pikmin 4 i Disney's Illusion Island.
Detaljnije
Nedavno je igra Red Dear Redemption dobila oznaku u Koreji, i to 15. juna! Naravno da nam je čudno ako znamo koliko je igra stara, pa se sada uveliko nagaša da nam stiže remaster igre.
Detaljnije
Sudski sporovi velikih kompanija donose na uvid dokumentaciju o nekim odlukama i potezima velikih rivala o kojima nismo ni sanjali.
Detaljnije
2023. godina je donela mnogo čuda u svetu čarobnjaka, ali nam noviteti tek predstoje!
Detaljnije
Rimejk RE4 odvrće potenciometre svih dobrih karakteristika originalne igre do samog kraja...
Detaljnije
FF 16 i DMC možda na prvi pogled nisu slične, ali otkako su fanovi Final Fantasy i Devil Mai Cry saznali da je Riota Suzuki deo tima za razvoj Final Fantasy 16, očekivanja od borbenog sistema igre su bila velika.
Detaljnije