Focus on

Madona trkačkih igara se vratila sa živopisnim stilom.
Detaljnije
Tu su stvorenja metala koja putuju carstvom i protiv njih se bori i pobeđuje mlada devojka sa skrivenim poreklom i crvenom kosom.
Detaljnije
Amazon je neočekivano imao problem sa nedovoljnim količinama igre, a to se čak odrazilo i na pre order količine.
Detaljnije
Najnovije ažuriranje za najnoviji gejming blokbaster God of War Ragnarok je objavljeno i sada je dostupno za preuzimanje.
Detaljnije
God of War Ragnarok nudi pet nivoa podešavanja težine, što omogućava igri da se prilagodi širokom spektru različitih nivoa veština.
Detaljnije
Rezultati recenzije God of War Ragnarok su sada objavljeni, pa evo kako se recenzije igre upoređuju sa delom iz 2018.
Detaljnije
Iako će se igra naći u radnjama u sredu, već sada imamo ocene kritičara koji su je odigrali. I čini se da ćemo dobiti očekivano!
Detaljnije
„Čestitamo @InfinityWard i @Activision na najvećem lansiranju u PlayStation Store-a IKAD za Call of Duty igru.“
Detaljnije
Ukoliko je nekome previše informacija kada zaigra Bayonetta 3, evo sažete priče sva tri dela.
Detaljnije
Odli;ne reklame ali nam se ;ini da najbolje tek dolaze.
Detaljnije
Kao što je slučaj u dve prethodne Bayonetta igre, igrači će moći da otključaju Jeanne u Bazonetta 3, iako će to zahtevati malo više posla.
Detaljnije
Kažu da je teško priznati svoje greške, ali da je to uslov da se odnosi poprave. Pitanje je samo da li je Atreus nešto naučio iz Kratosovih grešaka.
Detaljnije
Još jednom, vreme je da krenete na jedinstveno putovanje kroz Francusku 14. veka prožetu kugom, dok Amicia i njen brat Hugo nastavljaju tražiti sigurno mesto od inkvizicije, kuge, pacova i svih ostalih kako bi probali da izleče Hugoovu posebnu krvnu bolest, makulu – u novom nastavku A Plague Tale: Requiem.
Detaljnije
Posle 2 godine pod koronom i otežanih uslova da se svetsko prvenstvo u ovoj igrici održi pred publikom, napokon smo dočekali taj momenat da čujemo glasno navijanje publike.
Detaljnije
Već smo pisali o tome da nisu samo ljudi dobri protagonisti. Imamo i životinje. A evo i koje bi bile možda najbolje igre sa glavnim protagonistima na četiri noge (ima ih i na dve).
Detaljnije
Prede i lovi, i to ne samo u Cyberpunk gradu.
Detaljnije
STRAY nije jedina životinja, kao ni guska koje su stekle popularnost u video igrama. Iako u većini nisu glavni likovi, sigurno je da su bitni i da imaju svoje obožavaoce. ovo su samo neki od njih a vi nam napišite ko su vaši omiljeni životinjski likovi u video igrama.
Detaljnije
Uspeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.
Detaljnije
Stray nije samo igra za ljubetelje mačaka, to je dobra igra za svakoga!
Detaljnije