Focus on

Za one koji ne vole da gube vreme na istraživanje svakog dela mape, tu je opcija za brzo putovanje.
Detaljnije
Čitava metropola je sakrivena na planini Kaf! Kako i kada se otključava pristup celoj mapi igre Prince of Persia: The Lost Crown?
Detaljnije
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serijalom u tom periodu?
Detaljnije
Još uvek nemamo sve informacije o glumcima koji su pozajmili glasove novim GTA 6 junacima, ali postoji poduži spisak poznatih glumaca koji su radili na ovom projektu. Danas ćemo se pozabaviti temom o kojoj se ne piše mnogo a koju neki nazivaju Prokletstvo GTA glumaca.
Detaljnije
Uspeh GTA 6 trejlera je naterao i one koji nisu igrali igru, pa možda to i ne planiraju, da se upoznaju sa ovim fenomenom.
Detaljnije
STRAY nije jedina životinja, kao ni guska koje su stekle popularnost u video igrama. Iako u većini nisu glavni likovi, sigurno je da su bitni i da imaju svoje obožavaoce. ovo su samo neki od njih a vi nam napišite ko su vaši omiljeni životinjski likovi u video igrama.
Detaljnije
Ako ste fan FIFA serijala ne brinite, nećete biti razočarani – i ovogodišnja igra će vam pružiti dosta zabave. Ali ako ste ljubitelj fudbala i nemate omiljenu simulaciju ovog sporta, onda bi trebalo da se nadate nekoj novoj simulaciji u skorijoj budućnosti.
Detaljnije
Assassin's Creed Mirage nudi zanimljivog novog protagonistu po imenu Basim, ali poređenje sa drugim protagonistima franšize daje neočekivane rezultate.
Detaljnije
Play!Zine je nedavno objavio recenziju igre Starfield, i mi Vam je prenosimo.
Detaljnije
Povratak u prošlost na više načina.
Detaljnije
Uživajte u fantastičnoj igri STARFIELD uz ovih par saveta.
Detaljnije
Od kontrolisanog sprinta do preciznog proigravanja i zakucavanja u reklamne ograde, nova FIF…nova fudbalska igra EA Sports FC 24 donosi veliku količinu gameplay promena i noviteta.
Detaljnije
Klajvov i njegov  pas Torgal  i zajedničke interakcije prevazilaze uobičajene forme.
Detaljnije
Final Fantasy 16 nas oduševljava od prvog momenta lansiranja, toliko da se stalno prave neke komparacije sa starim igrama i liste koje su veoma maštovite. Kakvo je vaše mišljenje o tome koje su najduže borbe u ovom serijalu?
Detaljnije
Igranje jeste zabava i umetnost samo po sebi, ali poneki savet je uvek dobrodošao.
Detaljnije
Diablolike igre svakako zavise dosta od endgamea, a naročito kada se ubaci ta game as a live service komponenta. Pošto smo prešli kampanju i na Tormentu uživali u endgame sadržajima, posvetićemo ovaj tekst njima.
Detaljnije
Uz najavljena unapređenja, sigurni smo da je Diablo 4 igra koju vredi zaigrati. Ukoliko ste noob, imamo par saveta.
Detaljnije
Nekako samo se navikli, iako ne odobravamo, na curenje informacija o igrama. Ipak, ovoga puta su svi impresionirani načinom na koji se čuvaju tajne vezane za sadržaje koji nas očekuju za Diablo 4.
Detaljnije
Motivisani odličnim beta vikendima, jedva smo čekali da uletimo u Sanctuary i proverimo da li je ostatak igre jednako dobar. Igre ima baš mnogo, pa je ovo prvi tekst koji ćemo joj posvetiti, a koji će se baviti osnovnim mehanikama, glavnom pričom igre i borbom protiv Lilith.
Detaljnije