Vesti/Najnovije

Od klasičnih simfonija i industrijskog ritma, preko acid džeza i sintvejva do roka, ove godine smo imali sreću da slušamo i igramo uz ritmove koji nas nisu ostavili ravnodušnim.
Detaljnije
Igre su uvek pristupačan oblik zabave za bekstvo, a kada spojimo i stavimo sve žanrove na jedno mesto, RPG je nepobediv kada je u pitanju distanciranje od stvarnosti.
Detaljnije
Kooperativne igre su oblik igre ili sporta u kojem igrači rade jedni sa drugima kako bi postigli zajednički cilj. Cilj kooperativne igre je da se smanji naglasak na takmičenju i poveća naglasak na društvenim aspektima igre ili sporta. U poslu, kooperativne igre se često koriste kao vežbe za izgradnju i unapređenje tima.
Detaljnije
Video igre ne gube na popularnosti, a pojedini žanrovi ostaju populatni među svim generacijama. Koje su zvanično igre sa najboljim ocenama u grupi AKCIONE igre?
Detaljnije
Tri godine za pobedu.
Detaljnije
GTA 6 trejler beleži rekorde, i dok se svi takmiče u tome da vide nešto što neko drugi nije primetio, hajde da se malo pozabavimo filmom koji nikad nećemo videti.
Detaljnije
Pozajmica, inspiracija ili samo dobar marketing?
Detaljnije
UEFA EURO 2024 će moći da se igra na leto sledeće godine,  pre početka turnira 14. juna.
Detaljnije
Ove noći se isplatilo biti budan!
Detaljnije
Ultimate Ninja Storm Connections možda nije Storm 5, ali ga njegova odlična specijalna priča i poboljšana mehanika borbe čine još jednom sjajnom igreom.
Detaljnije
Likovanju nikad kraja, pa se planovi moraju menjati u hodu!
Detaljnije
Eminem bi trebalo da stigne u Fortnite kao deo finalnog događaja 4. poglavlja Big Bang, ali bi reper mnogo bolje odgovarao drugoj seriji igrica, opšte je mišljenje po forumima.
Detaljnije
EA patentira tehnologiju koja bi potencijalno mogla dozvoliti likovima u igrici da komuniciraju u igri koristeći glas sopstvenog igrača.
Detaljnije
Čini se da će 2024. biti malo oskudna sa novim izdanjima video igara, ali 7. decembra bi se sve to moglo promeniti, jer će to biti jedna od najvećih noći u svetu video igara.
Detaljnije
Čitovi, varalice, prečice ili kako Vam po volji, GTA ih ima na pretek!
Detaljnije
Budimo iskreni, Diablo IV nije bio tako dobar koliko su se mnogi igrači nadali. Iako su nas ukupna premisa i atmosfera veoma uvukli, skaliranje nivoa, beskrajno grindanje i nedostatak mnogih funkcija su učinili to da mnogi ljudi odustanu od igre pre vremena. Samim tim novi sadržaj je bio neophodan.
Detaljnije
Igre mogu biti loše, dobre i odlične, ali samo one najbolje završe na spisku nominacija za Game Award!
Detaljnije
Call of Duty: Modern Warfare 3 pokazuje kako tradicija može (i treba) da se prekine u nekim slučajevima.
Detaljnije
Funko Pop figurice postale su pravi hit među kolekcionarima i ljubiteljima pop kulture širom sveta poslednjih godina dok Manga, japanski strip, ima bogatu istoriju koja seže unazad decenijama
Detaljnije