Vesti/Najnovije

Bliži se ono doba godine kada želimo svoje najdraže da iznenadimo poklonima i pokažemo im koliko nam znače. Onaj period kada je uvek najveći problem - Kako izabrati poklon za gejmera?
Detaljnije
Tekst napisan 29.10.2021   Napetost, strah i vrištanje... Omiljena tema ovih dana pa hajde da vidimo kako sve to izgleda kada su u pitanju video igre. Evo naših predloga za igre koje obavezno treba igrati ovih dana. A što se tiče straha, volimo mi da se plašimo u igrama i kada nije Noć veštica, pa je ovo topla preporuka za sve i kada ovaj praznik prođe.
Detaljnije
Ovog oktobra dobijamo neke horor igre koje se čine idealnim za Haloween gejming veče.
Detaljnije
Možda malo i preterujemo ali smo oduševljeni brojem novih igara u ovoj 2023. godini!
Detaljnije
Dobili smo prvi pogled na akciju u igri u rimejku Metal Gear Solid 3 - ili METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER, kako ga Konami radije zove - i sa njim imamo potvrdu da se igra gradi na Unreal Engine 5.
Detaljnije
Najpopularnija video-igra na svetu nastavila je svoj uzlazni trend tokom dve decenije od objavljivanja. Evo par zabavnih činjenica o ovom legendarnom naslovu za koje verovatno ne znate.
Detaljnije
Ukoliko ste se pitali koja je to igra koja godinama zauzima prvo mesto po poplarnosti među mlađima, odgovor je Minecraft. I upravo ove nedelje proslavljaju preko 300 miliona prodatih kopija igre!
Detaljnije
Ko poželi da glasa, neka požuri jer se glasovi primaju do petka 20. oktobra.
Detaljnije
Nakon originala iz 2014. godine, skoro deceniju posle, dobili smo igru koja pokušava da pobedi sve one imitatore u međuvremenu. Svet podeljen na dvostruke realnosti uz složene izrade konstrukcija i glatku borbu daje nadu da će početni problemi  sa performansama i greške, ipak doneti uzbudljive sate igranja.  
Detaljnije
Lies of P postavlja Sofiju kao vašeg najvećeg saveznika, ali vam daje priliku da je ubijete u poslednjem poglavlju. Ukoliko razmišljate i dlaje šta uraditi, možda Vam ovaj tekst pomogne.
Detaljnije
Postoje trendovi koji traju jako kratko ali i oni koji nastavljaju da nas oduševljavaju. FUNKO POP figure su postale neizostavni deo naše pop kulture i sigurni smo da ne postoji osoba koja kod sebe nema bar jednu iz njihove neverovatno široke ponude.
Detaljnije
Serija igara  Sword Art Online se razvijala poslednjih desetak godina, a programeri su sa svakim izdanjem dodavali nešto novo i zanimljivije. Vrhunac je bio  Alicization Lycoris, ili možda ne.
Detaljnije
Kažu da istoriju pišu pobednici a Cyberpunk 2077 je dokaz da jedna izgubljena borba ne znači izgubljen rat.
Detaljnije
EA Sports FC 24 je sledeća iteracija u FIFA serijalu. U stvari, smemo li to da kažemo? Sada kada je EA napustio brend FIFA i stvorio sopstvenu fudbalsku igru (ili barem to implicira naziv igre) vreme je da vidimo da li je ovo zaista nova era igara za fudbalske fanove širom sveta.
Detaljnije
U jučerašnjem tekstu smo se bavili štrajkom glumaca iz video igara, a danas ćemo spomenuti neke od onih koji su nas napustili ove 2023. godine.
Detaljnije