Vesti/Najnovije

Postoje trendovi koji traju jako kratko ali i oni koji nastavljaju da nas oduševljavaju. FUNKO POP figure su postale neizostavni deo naše pop kulture i sigurni smo da ne postoji osoba koja kod sebe nema bar jednu iz njihove neverovatno široke ponude.
Detaljnije
Serija igara  Sword Art Online se razvijala poslednjih desetak godina, a programeri su sa svakim izdanjem dodavali nešto novo i zanimljivije. Vrhunac je bio  Alicization Lycoris, ili možda ne.
Detaljnije
Kažu da istoriju pišu pobednici a Cyberpunk 2077 je dokaz da jedna izgubljena borba ne znači izgubljen rat.
Detaljnije
EA Sports FC 24 je sledeća iteracija u FIFA serijalu. U stvari, smemo li to da kažemo? Sada kada je EA napustio brend FIFA i stvorio sopstvenu fudbalsku igru (ili barem to implicira naziv igre) vreme je da vidimo da li je ovo zaista nova era igara za fudbalske fanove širom sveta.
Detaljnije
U jučerašnjem tekstu smo se bavili štrajkom glumaca iz video igara, a danas ćemo spomenuti neke od onih koji su nas napustili ove 2023. godine.
Detaljnije
Bethesda je neočekivano obradovala fanove
Detaljnije
Nova FIFA, odnosno FC24 igrica već je na računarima i konzolama fanova širom sveta. Pored silnih novina koje igra donosi, i pored novog imena, FC24 donosi i nove ocene igrača koje uvek izazivaju kontroverze. Mi smo odlučili da pogledamo kako su sa ocenama ovog puta prošli naši fudbaleri.
Detaljnije
Čini se da će se haos oko igre Cyberpunk završiti onda kada CDPR kaže da je kraj a ne kako su neki nagoveštavali.
Detaljnije
Zamislite samo mesec u kojem su izdavači morali da pomeraju datume izlaska nekih hit igara kako se ne bi napravila gužva i haos u kratkom vremenskom periodu.  
Detaljnije
Pošto smo pisali o video igrama koje se prave u Srbiji, možda je pravi momenat da se pozabavimo video igrama u kojima se spominje Srbija. Spisak sigurno nije kompletan pa nam pošaljite vaš komentar ukoliko se setite još neke igre.
Detaljnije
Annapurna Animation radi na animiranom filmu zasnovanom na video igrici Stray, navodi Entertainment Weekly.
Detaljnije
Bethesda je ponekada osporavana zbog propusta sa greškama i gličevima, ali daleko od toga da nisu u stanju da naprave odlične i teške igre.
Detaljnije
O igri Starfield u kojoj gejmeri lete širom galaksije sa ciljem da lociraju delove nečega poznatog kao "artefakt" se dosta piše, i svi već znaju da znači više nego što se to na prvi pogled činilo.
Detaljnije
Nekima je Microsoft majka a nekome maćeha, kada je prodaja konzola u pitanju.
Detaljnije
Uoci predstojeceg Mortal Kombat filma, Nikola Nick Jovanovic vas vodi na put kroz kompletnu istoriju ove slavne borilacke fransize, saznajte sve o apsolutno svim Mortal Kombat igrama od 90ih do danas
Detaljnije
Sve je počelo 1992. godine a sada je već legenda.
Detaljnije