Vesti/Najnovije

Dugo očekivani Starfield se bliži objavljivanju, a postoji mnogo osnovnih funkcija koje obožavaoci treba da znaju pre njegovog ulaznog lansiranja.
Detaljnije
Igrači BG3 su naišli na pomalo smešnu grešku koja jednog posebno opasnog boss-a u sredini igre čini mnogo manje pretećim.
Detaljnije
Muzika govori više od reči
Detaljnije
Ove igre imaju značajan uticaj na edukaciju dece u vezi sa istorijskim događajima i kontekstom. Kroz simulaciju, igrače uvode u prošle periode i pomažu im da se povežu sa ljudima i kulturama tog vremena.
Detaljnije
Mortal Kombat 1 nam je upravo dao prvi pogled na Sindel tokom Gamescom Opening Night Live, kao i uvid u igranje igre sa Shao Kahnom. Njih dvojica će se pridružiti glavnom spisku boraca.
Detaljnije
Novi trejler za Phantom Libery i noviteti u Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Ubisoft je nedavno objavio interesantan tekst o tome kako su radili na reinkarnaciji Bagdada iz devetog veka, i koliko se može naučiti iz igre osnovno o istoriji ovog grada.
Detaljnije
Ovaj žanr spaja ljudsku potrebu za begom od stvarnosti sa željom za preuzimanjem uloga u velikim pričama.
Detaljnije
Postoje dobre i loše godine u svetu video igara. Dobre pamtimo po odličnim igrama a loše po malom broju objavljenih igara. Ova 2023. se čini da je jedna od boljih.
Detaljnije
Nakon teksta o filmu GRAN TURISMO, rešili smo da se malo pozabavimo vožnjama koje bi morali da probate ove 2023. godine!
Detaljnije
Sve je više onih koji ovu 2023. godinu hvale kao jednu od najboljih za gejmere. Da li znate zbog čega?
Detaljnije
Mašta može svašta a naročito kada se radi o svetu video igara. Neke igre nam donose bolju budućnost, ali većina je vidi na jedan mračan i apokaliptičan način. Koje je ti najbolje među najboljim igrama koje možete zaigrati i otići u budućnost? Mračnu budućnost...
Detaljnije
Sadržaj Call of Duty: Modern Warfare II će biti prenosiv na ovogodišnju igru.
Detaljnije
Japanci su uvek bili drugačiji po pitanju izdavanja igara, ali su ih trenutno Kinezi premašili!
Detaljnije
Magic: The Gathering je imao svoj Gen Con panel, koji slavi 30 godina Magic-a otkrivajući ne samo najavu za 2024., već i nova izdanja sve do 2026. Od vraćanja podešavanja do radikalno nove estetike, Fallout, pa čak i celog Final Fantasy seta, narednih nekoliko godina MTG-a izgleda kao divlje eklektična mešavina stvari.
Detaljnije
05.08.2023.
Društvene mreže postaju najrelevantniji izvor informacija u poslednje vreme, a tamo smo saznali šta nam Blizzard sprema.
Detaljnije
Neko je na moru a neko igra igre. I jedni i drugi se odlično zabavljaju. A evo koje igre su najočekivanije ovog avgusta.
Detaljnije
Uvek je dobro igrati MMO!
Detaljnije