Blog

Na današnji dan, sad već davne 1994,  u Japanu je lansiran prvi Tekken za originalni PlayStation, te pokrenuo jednu od najdužih serijala u gamingu.  
Detaljnije
Ekologija i briga o očuvanju planete sve više se primećuje i kada su u pitanju proizvodi. Da li ćemo uskoro prodavati i kupovati proizvode u manjim pakovanjima, ili ekološkim kesama, a luksuzna pakovanja će polako postati istorija?
Detaljnije
Ukoliko ste mislili da su souls igre teške, velika verovatnoća je da niste igrali neku igru iz serijala Crusader Kings.
Detaljnije
Možda odlaganje do proleća 2023. i nije tako loša stvar!
Detaljnije
30.03.2022.
Analgesic Productions javlja da 12. aprila stiže neverovatna 3D platformer priča Sephonie za Windows PC i Mac.   
Detaljnije
Od lansiranja PlayStation Plus-a 2010. godine popularnost ovog programa ne jenjava. Medjutim dolaskom Xbox-ovog Game pass-a situacija se promenila, i Sony je morao da reaguje.
Detaljnije
Ako volite "Elden Ring," evo filmova koji će vas podsetiti na različite aspekte vašeg putovanja kroz The Lands Between. Od kultnih hitova do mračnih savremenih pogleda na drevno predanje, ovi filmovi su neki od najboljih za gledanje dok odmarate tokom predstojećih mini praznika krajem meseca.
Detaljnije
Pitate se gde da pronađete sve Nekomata za lov na relikvije u Ghostwire: Tokyo? Možda vam ovaj spisak bude od pomoći.
Detaljnije
Sigurni smo da su se mnogi pitali šta bi se desilo ako ubiju Papu kornjaču u igri Elden Ring, ali nisu voljni da to učine. Ipak, jedan zoutuber je to odlučio da uradi i podeli sa ostalima.
Detaljnije
Iako se trenutno ne zna mnogo o profesoru, jasno je da će on igrati važnu ulogu u priči Hogwarts Legacy.
Detaljnije
Guardians of the Galaxy je dodat u Xbox Game Pass ranije ovog meseca, a izveštaj otkriva iznos koji je Microsoft možda platio za ugovor.
Detaljnije
Posvećeni igrač, sa odličnim smislom za detalje, primetio je Easter Egg posvećen programerima u Gearbox-u, u oblasti Brighthoof na mapi.
Detaljnije
Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok je najveća ekspanzija uistoriji ove franšize.
Detaljnije
Gejming nisu samo video igre. Osnova na kojoj su izgrađene i nastale video igre su neke stare društvene igre, među kojima su i kockice. Kako se neke stvari vraćaju, sada se sve više igraju neke stare igre a kockice doživljavaju pravu renesansu i verujte mi, glava će Vas zaboleti od izbora boja, materijala i oblika.
Detaljnije
CODA je veliko iznenađenje sa tri osvojena oskara.
Detaljnije
 Možemo li stopostotno tvrditi da događaji u svetu utiču na popularnost žanrova u video igrama?
Detaljnije
Svi itemi i skinovi u Valorantu se kupuju putem posebne in-game valute Valorant Points, poznatija kao VP. Od skinova za pištolje, puške i melee oružja, pa sve do kartica i gun buddy privezaka, svaki od ovih itema ima svoju cenu. Ako bismo tu cenu pretvorili u pravi novac, do kog iznosa bismo zapravo došli?
Detaljnije
25.03.2022.
Pojavili su se znakovi da bi Fortniteova zabrana izgradnje objekata mogla postati trajna – ali u sklopu zasebnih modova.    
Detaljnije
Riot Games svojoj zajednici igrača ponovo pruža popust do 60% za 5 heroja i 15 League of Legends skinova. Ako želite solidno da uštedite na skinovima ili herojima koji vas interesuju, bacite pogled šta je sve u ponudi ove nedelje.
Detaljnije
Novi Valorant peč koji nije mnogo toga promenio osim što je oslabio Brimstone-a koji je izlaskom nove sezone postao vodeći controller u igri!
Detaljnije