Blog

PALADONE svojim kreativnim i uvek u trendu proizvodima sve više osvaja naše tržište, pa je read da saznamo par stvari o ovom brendu.
Detaljnije
TRUST ne posustaje i ponovo nam predstavlja novi proizvod. Ovoga puta je to miš!
Detaljnije
Kovač i Vojvoda vole dobre periferije, a mikrofoni su ono što je trenutno IN. Evo kako su momci testirali Trust mikrofon.
Detaljnije
3D platformeri su nekada davno bile jedan od najpopularnijih žanrova video igara. Mi se čak razmišljamo da napišemo tekst i o nekih neopravdano zaboravljenim platformerima devedesetih...  
Detaljnije
Postoji jedan žanr koji kažu da je omiljen među muškom populacijom, a ipak tokom godina se sve više zaboravlja... ekstremni sportovi.
Detaljnije
Čini se da se neke stvari koliko god se mi trudili, nekada ne razvijaju onoliko brzo koliko bismo mi to želeli. Po meni, jedna od takvih stvari su igre za učenje. I sigurna sam da će mnogi pomisliti kako je to nešto što živi poslednjih par godina, a činjenica je da su nekada ove igre bile mnogo popularnije nego sada.
Detaljnije
Kakav video i radio zvezda... Google je mnogo toga promenio a pitanje je da li je sve bolje.
Detaljnije
Ples je igra, a igra sa muzikom i plesom je nekada bio najčešći izbor mnogih. Šta se to promenilo pa su ove igre izgubile na svojoj popularnosti?
Detaljnije
Sećate li se koliko je bio popularan Guitar Hero i sve one propratne opcije za porodični bend sa gitarama i bubnjevima? A sećate li se kada ste poslednji put zasvirali ili čuli nekoga da je svirao na ovim instrumentima?
Detaljnije
Tekst o fitnes igrama Vam se očigledno dopao. Evo i nastavka istog sa spiskom igara koje je trenutno moguće nabaviti, a koje mogu da Vam pomognu da steknete kondiciju.
Detaljnije
Sedim na kafi sa prijateljicama i komentarišemo igre, i koliko su se neke stvari promenile. Neke igre i žanrove su i zaboravili a mislili smo da se bez njih zabava ne može ni zamisliti. 
Detaljnije
Play!Zine je testirao najnoviji model TKL tastature koju je ponudio TRUST i evo njihove recenzije.
Detaljnije
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
Detaljnije
Sajam igara ove godine se neće održati ni u jednom formatu, međutim, organizatori su uvereni da će se fizički događaj vratiti 2023.
Detaljnije
Četvrti mesec je naslabiji od početka godine, ali i dalje tu postoji par naslova koje ne želite propustiti.
Detaljnije
Bežične slušalice se sve više koriste, a mnogi postaju gejmeri bar vikendom kada reše da se malo opuste, dok Nintendo sve više osvaja tržište Srbije. Koliko je jednostavno, ili teško, povezati bežične slušalice sa Nintendo konzolom?
Detaljnije
Još jedan Counter Strike profesionalac koji je pomislio da će se bez problema snaći na Valorant sceni se vraća na svoju originalnu igru. Daniel ”Mertz” Merc je juče objavio da mu je organizacija dozvolila da traži novi ekipu i da je motivisaniji nego ikada da se vrati na CS:GO!
Detaljnije
Obično kada neke igre sa svojim konceptom ili formulom postignu ogromnu popularnost ili zarade ogroman novac postaju predmet od koga se crpe ideje i koji se kopira.
Detaljnije