Blog

Blizzard je ovoga puta ispunio obećanje tako da će se deveta ekspanzija za World of Warcraft zvati Dragonflight i prvi put ćemo imati  kombinaciju rase i klase: Dracthyr Evokerse.
Detaljnije
Final Fantasy je jako važan serijal Square Enixu. To stoji u samom njegovom imenu.
Detaljnije
Da li ste primetili koliko je novih društvenih igara u Games radnjama? Ili Harry Potter igara i gadgeta?
Detaljnije
Chris Novak napušta Xbox sa mesta Rukovodioca istraživanja i dizajna.
Detaljnije
U nedelju je terminal A međunarodnog aerodroma Logan u Bostonu evakuisan nakon što su agenti Uprave za bezbednost saobraćaja (TSA) posumnjali da je "degradirana" PlayStation konzola potencijalna bomba.
Detaljnije
Ovo su igre koje će Vam omogućiti da nastavite da postavljate pitanja, rešavate zagonetke i smišljate strategije u svetu u kome je pravi odgovor najveća nagrada.
Detaljnije
Urbana legenda kaže da neki roditelji još uvek nisu čuli za V-buck.
Detaljnije
Ko-scenarista Portala i Portala 2 Erik Wolpaw smatra da Valve mora da pokrene Portal 3 pre nego što bude prekasno za to.   Wolpaw je nedavno rekao u epizodi podkasta Kiwi Talkz: "Moramo da pokrenemo Portal 3."  "Ne postajem mlađi," rekao je. "Dolazimo do tačke u kojoj je suludo misliti da ćemo bukvalno biti prestari da bismo radili na Portalu 3, pa bi to trebalo da uradimo sada."    Wolpaw je takođe izdvojio šefa Valvea, Gabe Newell, aludirajući na profitabilnost još jedne Portal igre, istovremeno ohrabrujući fanove da "šalju poruke Gejbu" ako "žele neki Portal 3."   "Zarađivali biste, ali kakav ćete novac zaraditi?" rekao je. "Hoćeš li zaraditi Counter-Strike: GO? Verovatno ne. Ali možda svaka igra ne mora da pravi Counter-Strike: GO zaradu, znaš, Gabe, ako slušaš."   Koliko god da je nestrpljiv da se vrati u univerzum Portala, "Radio bih na drugom Portalu za sekund," rekao je, Volpav je priznao da bi bilo teško ubediti Valve da nastavi sa Portalom 3, a gde tek da okupi posvećeni razvojni tim od mnogih pokretnih delova kompanije. On je uporedio ovaj zadatak sa izazivanjem "revolucije," što je verovatno tačno.   Dok Valve insistira da ima više igara u aktivnom razvoju, Portal je godinama bio neprimetan, iako to nije sprečilo fanove da prave sopstvene nastavke. Osim dugo očekivanog Switch porta, poslednje što smo videli na Portalu bila je minijaturna igra u svemiru Aperture Desk Job, koja je bila pozicionirana kao svojevrsni vodič za ručni Steam Deck kompanije Valve. Nedavna insajderska informacija sugeriše da je Valve otkazao Portal paint igricu kao i nastavak Half-Life: Alyx nastavak, ali nema tragova Portala 3 kojem se Wolpaw i mnogi fanovi nadaju.
Detaljnije
Nakon razočaravajućeg starta 2022. godine 100 Thieves je bio primoran da napravi drastične promene u svom sastavu, zbog čega su sinoć konačno predstavili novu petorku!
Detaljnije
Posle animiranog ”origin story” trejlera koji nas upoznaje sa Sojourn, Blizzard nam je dao detaljniji uvid u njen arsenal sposobnosti.
Detaljnije
BioWare blog post je objavio malo više informacija o igri Dragon Age 4.
Detaljnije
Ghostwire: Tokyo je akciona igra otvorenog sveta u kojoj igrači koriste Kuji-kiri pokrete ruku kako bi manipulisali vatrom, vodom i vetrom protiv yōkaija koji luta ulicama Shibuya.
Detaljnije
Da li ste pomislili da prsten za igranje može drastično da promeni uspeh igre?
Detaljnije
Neki već znaju koji skinovi će doći u Fortnite sledeće sezone.
Detaljnije
Kapiten 100 Thieves-a, Spenser ”Hiko” Martin, zvanično je završio svoju profesionalnu Valorant karijeru kako bi se posvetio Twitchu i strimovanju, potvrdila je organizacija sinoć na socijalnim mrežama!
Detaljnije
Glavni čovek, veoma aktivan na Linkedin platformi, ali i Twitter-u, Pavel Sasko, nedavno je rekao da studio još uvek “radi na” proširenjima u vidu DLC-a za Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Tržište GPU-a postaje sve konkurentnije i izgleda da će AMD uskoro objaviti svoj entry level proizvod.
Detaljnije
PALADONE svojim kreativnim i uvek u trendu proizvodima sve više osvaja naše tržište, pa je read da saznamo par stvari o ovom brendu.
Detaljnije