Blog

Bliži nam se Noć veštica (ili beše Sveti Trifun?) i tom prilikom imamo i novi animirani film sa porodicom Addams u bioskopima, a na radost sve male dece širom sveta od studija Outright Games stiže i tie-in video igra.
Detaljnije
Metroid. Večna nepoznanica domaćih igrača operisanih od Nintendo istorije, omiljeni argument u raspravama “Nintendo igre su za decu” i nepresušna inspiracija “Metroidvania” indi štancera.
Detaljnije
Ovim novim ažuriranjem Mojang kaže da želi proslavi divljinu Minecraft-ovog Overworld tako što će neki od njegovih bioma imati jasniji identitet.
Detaljnije
Deseti International Dota 2 šampion je Team Spirit, koji je suprotno svim očekivanjima pobedio favorite PSG.LGD sa rezultatom 3:2, osvojio novčanu nagradu od 18.208.300$, i podigao Aegis of Champions. Kakav tim!
Detaljnije
Shigeru Miyamoto može svašta, ali mu engleski baš i nije išao od ruke.
Detaljnije
Neočekivana hit igra je zabeležila tri miona prodatih primeraka.
Detaljnije
Serijal po imenom “Dnevna doza nostalgije” su tekstovi u kojima se momci prisećaju igara koje su objavljene na današnji datum i uče mla]e generacije istoriju gejminga.
Detaljnije
Scorpionov Get over here napad lancima nastao je usred snimanja animacija kao spontana i potpuno slučajna ideja.
Detaljnije
Dying Light 2 ima napuštene strukture koje su ne samo za borbe već neke od njih možete pretvoriti i u pekare, farme bundeva, škole i druge interesantne stvari.
Detaljnije
Dizni ima paklen plan do kraja godine!
Detaljnije
Izgledaju kao one gumene bombone u radnjama, neki su i sličnih boja ali definitivno prave razliku u igranju. A kako je sve krenulo?
Detaljnije
Igrači Far Cry 6 trebalo da se domognu jednog od najboljih oružja u igri kada je u pitanju preuzimanje vozila, posebno helikoptera.
Detaljnije
Nakon decenije postojanja opcije za razmenu šala članova tima, League of Legends je odlučio da onemogući funkciju za sve razgovore u korist smanjenja toksičnosti za zajednicu.
Detaljnije
SteelSeries je upravo proširio svoju kolekciju sa Apex 3 TenKeyLess TKL tastaturom. 
Detaljnije
Ovog vikenda su zvanično završene sve kvalifikacije za predstojeći CS:GO Major, zbog čega sada konačno imamo kompletnu listu učesnika!
Detaljnije
Neke stvari bi se dale popraviti ali to ne umanjuje uživanje u igranju ove odlične igre.
Detaljnije
Nintendo Direct posvećen New Horizons-u biće emitovan u petak.
Detaljnije
League of Legends je ugledao svetlost dana 27. oktobra 2009. godine, zajedno sa 40 heroja. Do 15. aprila 2021. godine, ovaj broj se skoro učetvorostručio, a u igri ih danas imamo čak 157. Najnoviji heroj koji se pridružio svetu Runeterre je Vex.
Detaljnije
Idealna akcija za sve obožavaoce Duran Duran.
Detaljnije