Blog

Naughty Dog je otkrio karakteristike koje obožavaoci mogu da očekuju kada Uncharted: Legacy of Thieves Collection stigne na PC i PS5.
Detaljnije
Uskoro stiže novi Sony hedset za PlayStation 5 konzolu, PlayStation VR2.
Detaljnije
Otvorite oči i pokrenite neku igru.
Detaljnije
Da li je ovo uvod u AC Dynasty igru?
Detaljnije
Kada imamo igru u kojoj je glavna zvezda Kianu Reeves, o igri se sve zna. Kada imamo igru koja tako stidljivo kreće sa najavama kao Tiny Tina, glumci su nekako najmanje upadljivi, iako daleko od toga da nisu bitni. Koga ćemo slušati u Tiny Tina’s Wonderlands?
Detaljnije
Iako je trejler prikazao više nego energičnu igru, kreatorima to izgleda nije bilo dovoljno pa su sve začinili još energičijom muzikom koju izvodi Babymetal.
Detaljnije
Dobijamo li nešto sasvim novo ili samo unapređeno?
Detaljnije
Šta bi to bilo dovoljno da zadovolji fanove Borderlandsa koji traže nešto novo?
Detaljnije
Tiny Tina's Wonderlands ima još dve klase za otkrivanje, i iako je malo verovatno, bilo bi lepo videti neke opcije za lik poput Barda.
Detaljnije
Izgleda kao da Tini možda nedostaju kultna vozila Borderlands serije, ali to bi moglo da bude od pomoći ovoj igri da se istakne.
Detaljnije
Xbox Game Pass nam za malo novca nudi široku ponudu igara. Ta ponuda je sada dodatno proširena jednom trilogijom!
Detaljnije
Već mesecima se spekuliše kako će Sony da odgovori na game pass i čini se da je rešenje našao u spajanje ps+ i ps now pretplate.
Detaljnije
Sony je lansirao novi video za God of War na PC-ju, u kojemu pokušava preneti značaj širokog formata prikaza slike, ekskluzivnog za PC igrače.
Detaljnije
Biblioteka Nintendo Switch-a je ogromna i stalno raste. Hajde da vidimo šta nam se sve sprema za igranje.
Detaljnije
Namestilo se to da pišem tekst direktno vezan za hardver u vremenu u kom svedočimo velikoj nestašici. Do grafičkih karti je gotovo nemoguće doći, a čak i da dođete cene su ogromne. Pored grafičkih karti, nestašica je i konzola nove generacije. Još jedan od problema jeste to što samo jedna solidna grafička karta košta više od prosečne plate na Balkanu, a nema potrebe da pominjem da vam grafička karta sama ne znači ništa.
Detaljnije
GDC je objavio svoje nominacije za igru godine i druge kategorije, a nagrade će biti dodeljene na 22. godišnjoj dodeli nagrada Game Developers Choice Awards.
Detaljnije
11.01.2022.
Sony Interactive Entertainment je već ranije naznačio da ima za cilj da PS5 igre učini dostupnim putem cloud striminga (verovatno PlayStation Now ili njegovog konkurentskog Xbox Game Pass-a) a novi patent svedoči o tome.
Detaljnije