Blog

U svakom poslu postoje neka pravila. Postoje pravila i kada su u pitanju video igre. Ipak, pojedini developeri i ne vode o tome računa pa nam stignu i igre koje definitivno žele da nas iznerviraju. To su one koje nas ubiju na "prvom koraku".  
Detaljnije
Nije prošlo ni 24 sata u novoj 2022. a u svetu videoigara odjeknula je još jedna afera vezana ya veliku izdavačku kuću koja igračima želi nametnuti “nove tehnologije” poput blockchaina i pokrenuti tokenizaciju u igrama
Detaljnije
Crazy Racoon je doneo odluku da naredne sezone rekonstruiše svoj Valorant sastav, zbog čega su se rastali sa čak četvoricom igrača!
Detaljnije
Sudeći prema leakovima, Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy će doći ekskluzivno i besplatno na EPIC Games Store 30. decembra.
Detaljnije
Valveova Steam prodavnica je dostupna u Kini godinama, ali kompanija jepočetkom ove godine pokrenula prodavnicu namenjenu samo Kineskom tržištu. 
Detaljnije
Developer League of Legends i Valorant, Riot Games rešio je svoju tužbu za rodnu diskriminaciju sa državnim agencijama Kalifornije za ukupno 100 miliona dolara. Izdavač League of Legends će platiti 80 miliona dolara članovima grupne tužbe, dok će 20 miliona dolara otići tužiocima i na zakonske takse.
Detaljnije
U igri The Legend of Zelda: Breath of the Wild, paraglajder je jedna od najkorisnijih stvari u igri.
Detaljnije
Jedan od najnovijih zadataka Fortnite poglavlja 3 daje zadatak  igračima da prikupljaju uskladištene predmete iz šatora, a evo i kako.
Detaljnije
DXRacer nisu samo stolice namenjene udobnom sedenju. DXRacer je moćno sedište puno snage, pravo umetničko delo čija se vrednost ogleda u svakom štepu u koji je pretočena ljubav prema gejmingu. Ovo je moćno oružje svakog gejmera!
Detaljnije
Testirali smo DDR 5 memoriju uz novu Intelovu arhitekturu Alder Lake. U ovom pregledu možete videti kakva poboljašnja performansi nudi brža memorija.
Detaljnije
Polako se bližimo kraju godine, a ubrzo nakon toga sledi i kraj tekuće Valorant sezone, zbog čega je Riot odlučio da napiše novi blog u kojem su obavestili igrače o svojim planovima za narednu godinu!
Detaljnije
2021. je skoro pri kraju i zato je vreme da gledamo unapred u 2022. i najveća izdanja novih igara koja će izaći u januaru.
Detaljnije
Bivša direktorka marketinga u kompaniji Electronic Arts je otkrila nekadašnji plan za Harry Potter igru MMO tipa koja je u završnicii bila otkazana.
Detaljnije
Praznici se polako približavaju a Nintendo upozorava svoje korisnike na moguće preopterećenje servera pošto će novi Switch korisnici masovno praviti nove naloge.
Detaljnije
2021. je bila naporna godina za igre u smislu otkrivanja i novih sadržaja, ali nekoliko trenutaka je bilo iznenađenje, i par naslova se izdvaja svojom upečatljivošću.
Detaljnije
Igrač GTA Online je bio iznenađen kada je njegov ženski lik iznenada pustio bradu nakon Contract DLC misije.
Detaljnije
Video igre sa temom praznika nisu ni približno tako uobičajene kao TV emisije ili filmovi sa prazničnom temom, ali ako želite da uđete u božićni duh uz igru ili dve pre posete Deda Mraza, postoje neke opcije. Evo izbora nekih nedavnih izdanja i starih favorita.
Detaljnije
Autor fantazije George R. R. Martin razmišlja o svojoj saradnji sa Miyazakijem i FromSoftware za Elden Ring, kao i o svojim interesima za igranje.
Detaljnije
Svet Kompjutera je objavio interesantnu vest u vezi igre HADES.
Detaljnije
Čak iako ove igre nisu savršene, zaista ćete ceniti njihov božićni duh i nostalgiju za nekim prošlim godinama.
Detaljnije