Blog

Kada je u pitanju otvaranje naloga za konzole, čini se da skoro svi imaju osnovne informacije o specifičnostima otvaranja PS naloga kada je u pitanju Srbija. Problemi nastaju kada se otvara Nintendo nalog i planira kupovina na Nintendo Online. Da li je sve tako teško i u praksi?
Detaljnije
Techland obećava podršku od najmanje 5 godina za igru Dying Light 2 a čini se da moraju da se posvete sadržaju malo vuše nego kozmetici.
Detaljnije
Pokemoni su preuzeli metro na Tajvanu kako bi promovisali Pokemon Legends: Arceus.
Detaljnije
Besplatne igre koje nudi PS Plus za februar 2022. pokazale su se  kao kontroverzne odmah na početku.
Detaljnije
Electronic Arts i Lucasfilm Games otkrili su planove za svoje buduće igre iz franšize Star Wars.
Detaljnije
26.01.2022.
From Software je završio razvoj dugo očekivanog Elden Ring-a. 
Detaljnije
Od najave kupovine Activision-Blizzard studija od strane Microsofta postavlja se pitanje sta će biti sa Call of Duty na Playstation konzolama.
Detaljnije
Iz Ubisofta su poručili kako njihov Watch Dogs Legion neće imati podršku nakon prve godine postojanja. Naknandnih ažuriranja i proširenja više neće biti.
Detaljnije
Najpoznatiji srpski kanteraš, Nemanja ”nexa” Isaković, službeno je napustio G2, što gotovo i potvrđuje da će on naredne sezone nastupati za OG, čiji je kapiten prešao baš u redove G2-a!
Detaljnije
Zvanično se najavljuje da najnovije izdanje Polyphony Digital, Gran Turismo 7 za PS5 mora da ima na raspolaganju 110GB prostora za skladištenje.
Detaljnije
U 2021. bilo je mnogo fantastičnih iskustava u kojima su uživali obožavaoci PlayStation konzola. Igrali smo Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart i Deathloop. Kako je euforija početka godine u punom jeku, tu je PlayStation 2021 završni izveštaj koji ističe vaša dostignuća u igricama na PS4 i PS5 konzolama.
Detaljnije
Pokemon Legends: Arceus dobija event u februaru sa ekskluzivnim Piplup-om.
Detaljnije
Novi Pokemoni nam stižu uskoro i čini se da je ovo prelazno vreme za Pokemon franšizu.
Detaljnije
Techland je objavio novi trejler za fenoemenalni Dying Light 2 Stay Human i u njemu prikazao snimke različitih grafičkih modova ponuđenih u verziji za PS5.
Detaljnije
Rainbow Six Extraction je igra sa puno kontraverzi i pre nego što je izašla.
Detaljnije
Ovaj periferni uređaj fokusiran na vežbanje možda nije za svakoga, ali ako želite da začinite svoj dosadni trening laganom avanturističkom igrom, onda bi Ring Fit Adventure mogla biti za vas. To je odličan način da se uklopite u neku vežbu pod maskom RPG-a.
Detaljnije
Novi trejler je izašao i čini se da su svi oduševljeni ne samo što vide stare, već i sa novim likovima.
Detaljnije
Na recenziju je stigla igra koja bi mogla sve fanove League of Legendsa malo da odvoji od partija punih toksičnih ljudi. Sigurno može i da pruži jedno drugačije iskustvo. Na Ruined King igri je radio studio zvan Airship Sindicate i trebalo bi da ponudi jednu divnu priču koja će povezati i stare i nove fanove Riotove MOBE.
Detaljnije
Da li su sada neke stvari jasnije ili su postale sumnjive?
Detaljnije
Pokemon Legends: Arceus uskoro stiže u radnje, i znamo da je dosta potvrđenih Pokemona, ali i dosta onih o kojima se još uvek nagađa. 
Detaljnije