Blog

Znamo da ima dosta onih koji je ne jedu meso i za njih smo pronašli veganski Witcher desert. Jedino predlažemo da ga ostavite za kraj WitcherCon-a.
Detaljnije
Netflix imate! Games popuste smo vam obezedili danas na sve Witcher proizvode! Na vama je samo da pripremite omiljene grickalice i uživate!
Detaljnije
Evropsko prvenstvo u fudbalu je već uveliko počelo, pa možemo reći da je krenula prava fudbalska groznica. Zato je savršeno vreme da se spremimo i za UEFA eEURO 2021 PES takmičenje koje će se održati od 8-10. jula i na kojem će za razliku od aktuelnog takmičenja učestvovati i Srbija.
Detaljnije
Da li gejmerski telefoni postaju trend?
Detaljnije
Mala i da nije crna. Nekada je najveći uspeh kupovine podloge za miša bilo da ne bude crna a relno, sve su bile male. Danas svetle, mogu biti raznih veličina, pune telefone a neke i gfreju ruke. Koliko vam je zaista potrebna podloga za miša?
Detaljnije
Konami i programer The Medium, Bloober Team najavili su "strateško partnerstvo" koje će ih udružiti u zajedničkom razvoju odabranih sadržaja. 
Detaljnije
Razgovarali smo sa kapitenom naše ekipe pre velikog meča u četvrtak.
Detaljnije
Nekoliko meseci smo se družili sa herojima Horde, a sledeća avantura u Azeroth-u će biti posvećena Alliance frakciji.
Detaljnije
Kao jedan od najboljih CS:GO profesionalaca svih vremena, Oleksandr ”s1mple” Kostilev nam je otkrio kako bi izgledala njegova idealna CS:GO ekipa.
Detaljnije
Finski studio koji stoji iza igre Returnal postaje 13. programer koji se zvanično pridružio PlayStation Studios.
Detaljnije
Novi načini komunikacije donose i nove vidove zabave i oglašavanja a čini se da i CD Projekt Red pokušava da se povrati od fijaska sa igrom Cyberpunk 2077 saradnjom sa gigantom kao što je Netflix.
Detaljnije
Legendarna esports organizacija Na’Vi je odlučila da malo osveži svoj nezaboravni logo, ali i promeni svoj čuveni slogan ”Born to win”.
Detaljnije
Čini se kao da je gejming Bil Marej u Danima mrmota.
Detaljnije
Mlađe generacije misle da je sve počelo najnovijim mobilnim telefonima i društvenim mrežama, dok starije generacije, bar ovde u Srbiji, nisu upoznati sa kompletnom istorijom ove industrije.
Detaljnije
Čini se da Fast and Furious 9 nema nameru da uspori.
Detaljnije
Kažu da je potrebno da razumemo i istražimo prošlost kako bi bili spremni za budućnost. I to je definitivno tačno kada je u pitanju ova industrija. Ovde se najčešće pitamo šta nam donosi budućnost, koji su noviteti i šta će nam još više olakšati život. Retko kada se osvrnemo unazad da vidimo kako su stvari nekada izgledale.
Detaljnije
Minecraft Realms su u osnovi vaši privatni Minecraft serveri, na kojima vi i vaši prijatelji možete bezbedno da se družite dalje od drama ostatka interneta.
Detaljnije
Iskusni režiser koji je pomogao da se pokrene reboot Assassin's Creed kao vodeći dizajner Origins-a i režiser Valhalle, nakon 16 godina odlazi da bi se pridružio EA Motiv na jpš nenajavljenom projektu.
Detaljnije
Rukovodstvo CD Projekt Red je saopštilo da je stabilnost njihovog RPG-a Cyberpunk 2077 sada dostigla "zadovoljavajući nivo".
Detaljnije
Valve je izbacio prvi ovogodišnji Dota 2 Battle Pass i objavio detalje novog event-a, zajedno sa Spectre Arcana paketom i novom Dragon Knight personom.
Detaljnije