Playstation

Japansko odeljenje kompanije Sony Interactive Entertainment je pre par dana predalo patent koji bi trebao da olakša igranje na mobilnim telefonima.
Detaljnije
U novom razvojnom dnevniku za Horizon Forbidden West saznali smo nekoliko novosti o autentičnom i dinamičnom okruženju te igre.
Detaljnije
Nedavno je Sony ponudio novi update za PS5 konzolu i korisnici su, čini se, zadovoljni.
Detaljnije
Izgledaju kao one gumene bombone u radnjama, neki su i sličnih boja ali definitivno prave razliku u igranju. A kako je sve krenulo?
Detaljnije
Na internetu se ovih dana pojavila informacija da će PS4 konzole u jednom trenutku prestati da rade usled trošenja baterije sata koji se nalazi u samoj konzoli.
Detaljnije
Ukoliko imate problema sa internetom na vašoj PS5 konzoli, možda je rešenje problema jednostavno.
Detaljnije
Vlasnici PlayStation-a koji su unapred naručili Ghost of Tsushima Director's Cut već nedelju dana mogu unapred učitati igru na svoje konzole, ali nadogradnja za PS5 još uvek nije aktivna.
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović nam je poslao svoju recenziju igre Ratchet & Clank: Rift Apart napisanu za IGN Adria.
Detaljnije
Konzole nove generacije nude mnogo ali zbog toga njihove igre traže mnogo prostora. Ukoliko ste u grupi onih koji vole da čuvaju svoje igre i igraju ih ponovo, prenosni uređaj za skladištenje podataka će postati potreba do kraja godine. Kada shvatite šta vam više odgovara od navedenih karakteristika, na vama je samo da odaberete SSD ili HDD. Surfire je možda još uvek nepoznat ali iza njega stoji nemački kvalitet koji se unapređuje godinama i sigurno nećete pogrešiti sa nekim od ovih modela.
Detaljnije
Poljski Playstation sajt je objavio pa povukao objavu o novivitetima u okviru PS+ pretplate a svi su primetili video sadržaje na spisku.
Detaljnije
Prvi veliku update za PS5 konzole nije doneo samo mogućnost čuvanja igara već još neka unapređenja.
Detaljnije
Pre ili kasnije, svi ćemo imati PS5 konzolu i jako je bitno da zapamtite šta nikako ne treba da uradite.
Detaljnije
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontrole i personalizacije.
Detaljnije
Bethesda tvrdi da im je potrebno još neko vreme da urade planirano i isporuče kvalitet koji su zamislili.
Detaljnije
Za sve koji žele više akcije u svojim poteznim JRPG
Detaljnije
Pisali smo već o VR 2 a svi smo videli i kako će izgledati kontroler. Ipak, malo toga je poznato o novoj generaciju Playstation VR uređaja.
Detaljnije
Zvanični mail koji je PlayStation poslao korisnicima, zvanično potvrđuje da će ugasiti PlayStation Store za PlayStation 3 i PSP  i to 2. jula, 2021. kao i PSN Store za Vitu 27. avgusta, 2021.
Detaljnije
Bićemo okrutni i odmah dati odgovor na pitanje. DA, i spremite se na sate i sate igranja!
Detaljnije