Playstation

Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro rešiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
Detaljnije
Sony je upravo patentirao poseban sistem koji bi omogućio strimerima da dobiju neki oblik pomoći u igri od svojih gledalaca.
Detaljnije
Predstavljanje potpuno nove PlayStation Plus ponude je uveliko u toku, sa lansiranjem u Aziji i Japanu! Dodatna tržišta će se pokrenuti ovog meseca i nova usluga će mnogima biti dostupna.
Detaljnije
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
Detaljnije
Ukoliko ste mislili da su souls igre teške, velika verovatnoća je da niste igrali neku igru iz serijala Crusader Kings.
Detaljnije
Na današnji dan, sad već davne 1994,  u Japanu je lansiran prvi Tekken za originalni PlayStation, te pokrenuo jednu od najdužih serijala u gamingu.  
Detaljnije
Od lansiranja PlayStation Plus-a 2010. godine popularnost ovog programa ne jenjava. Medjutim dolaskom Xbox-ovog Game pass-a situacija se promenila, i Sony je morao da reaguje.
Detaljnije
Sony je danas objavio nova ažuriranja sistema za PlayStation 5  konzol,u te najavio skoru podršku za VRR funkciju.
Detaljnije
PlayStation se odlučio za njima neprimeren potez i kupio je novi Haven Studios.
Detaljnije
Futuristički dizajn i mnoštvo novih opcija.
Detaljnije
11.02.2022.
Kako se bliži datum izlaska Playstation-ove ekskluzive Horizon Forbidden West tako saznajemo više detalja o samoj igri. ta ko da ćemo ovu igru moći da igamo u co-op modu.
Detaljnije
Besplatne igre koje nudi PS Plus za februar 2022. pokazale su se  kao kontroverzne odmah na početku.
Detaljnije
Od najave kupovine Activision-Blizzard studija od strane Microsofta postavlja se pitanje sta će biti sa Call of Duty na Playstation konzolama.
Detaljnije
U 2021. bilo je mnogo fantastičnih iskustava u kojima su uživali obožavaoci PlayStation konzola. Igrali smo Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart i Deathloop. Kako je euforija početka godine u punom jeku, tu je PlayStation 2021 završni izveštaj koji ističe vaša dostignuća u igricama na PS4 i PS5 konzolama.
Detaljnije
Novi trejler je izašao i čini se da su svi oduševljeni ne samo što vide stare, već i sa novim likovima.
Detaljnije
Uskoro stiže novi Sony hedset za PlayStation 5 konzolu, PlayStation VR2.
Detaljnije
Naughty Dog je otkrio karakteristike koje obožavaoci mogu da očekuju kada Uncharted: Legacy of Thieves Collection stigne na PC i PS5.
Detaljnije
Već mesecima se spekuliše kako će Sony da odgovori na game pass i čini se da je rešenje našao u spajanje ps+ i ps now pretplate.
Detaljnije
Nekada nismo ni svesni stvari koje će toliko uticati na naše živote. Jedna od njih je verovatno PlayStation 2 konzola koja je u ovom delu sveta počela da se prodaje 30. Novembra 2000. godine.
Detaljnije