Blog

07.03.2024.
Bilo da ste neko ko redovno čita neku knjigu ili to radite samo na odmoru,danas je idalan dan da se posvetimo knjigama!
Detaljnije
Dok pripremamo tekst o heroinama u video igrama za Osmi mart, hajde da se podsetimo na vetski dan haljina nekihnajboljih izdanja ovog dela garderobe u igrama.
Detaljnije
04.03.2024.
Game, set i meč! Danas je idealan dan za sve one koji vole tenis!
Detaljnije
03.03.2024.
Kada bolje razumemo uzroke gubitka sluha, možemo poboljšati kvalitet života onih koji ga  doživljavaju.
Detaljnije
Prvi mart je dan kada se veliki broj ljudi širom sveta isključuje sa društvenih mreža. telefona i sličnih uređaja uz nastojanja da se posvetimo prirodi i jedni drugima.
Detaljnije
Malo, malo pa neki skandal.Ovoga puta je u pitanju Lesnar koji izostaje iz WWE2K24 a prethodno je uklonjen sa naslovnice Forty Years of Wrestlemania
Detaljnije
Sigurni smo da ukoliko volite Nintendo igre znate šta se danas slavi. Za obe koji su novi u svetu video igara, danas je Mario dan!
Detaljnije
Video igre su evoluirale u impresivna iskustva pričanja koja sadrže jake likove, i naravno ženske likove. Za razliku od stereotipnog i mizogenog prikaza ženskih likova iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, ženski likovi u 2023. su bili ambiciozni, moćni, pametni, prilagodljivi i ponekada baš gadni.
Detaljnije
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionalnost od zvaničnih perifernih uređaja kompanije Sony za manju cenu.
Detaljnije
Možda najpoznatije igre za relaksaciju mogu nekima biti iznenađenje jer nisu to samo Tetris i Candy Crush. Šta igrati nakon teškog dana na poslu?
Detaljnije
Ovo je žanr koji je teško definisati ali je teško i odabrati samo par igara kao preporuku za početnike.
Detaljnije
Ko nije odgledao, evo šta smo videli.
Detaljnije
Princess: Peach Showtime je prva igra od 2005. u kojoj se pojavljuje slatka princeza kao protagonist, umesto sporednog lika koji je uvek za Marija i društvo.
Detaljnije
Nekako smo se navikli na klik bejtove kada su u pitanju nebulozni naslovi u novinama i portalima. Prolazi i kod serija i filmova koji navodno donose jedno a vidimo nešto sasvim drugačije, ali mi je ovo prvi put da opis predstave nije tačan! Možda je prvobitno i bila ideja da se priča promeni i ponudi nešto malo drugačije od serije ali je, bar meni, veliko razočarenje što smo dobili prepričanu seriju sa sve fast forward opcijama.
Detaljnije
U ovoj trenutnoj eri igara, kada izdavači i AAA programeri izbegavaju rizik sa strategijom licenciranih igara, remastera i nastavaka, novi IP je zaista nov koncept.Tako da je inovacija i eksperimentisanje rezervisano za indie izdavača  Ali šta se desi kada poznati studio koji stoji iza par dobrih igara odluči da preuzme taj rizik. Rezultat u ovom slučaju je  Banishers: Ghosts of New Eden koji se dokazuje da se rizik isplati.
Detaljnije
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. Premium je najskuplji nivo PlayStation Plus koji je dostupan i pretplatnicima daje značajan povrat za uloženi novac.
Detaljnije
Koje Playstation 4 igre su se najbolje pokazale u 2023. godini? Prodaja tih igara je samo jedan pokazatelj a ovaj tekst govori o ostalim razlozima zbog kojih ste PS4 igre voleli i u 2023. godini.
Detaljnije
"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih" 
Detaljnije
11.02.2024.
Muzika za uživanje!
Detaljnije
Kada kažemo "loša igra". postoji gomila razloga za to. Neke su jednostavno loša priča, druge izvedba, treće su se suočile sa nekim nepredviđenim problemima. Svima prvo napamet pada Cyberpunk 2077 ali da li je ona jedina? 
Detaljnije