Blog

Dan zaljubljenih je idealan povod da se prisetimo nekih od najpoznatijih parova u video igrama.
Detaljnije
Gejming insajder @Shpeshal_Nick je na Twitter platformi objavio sadržaj State of Play!
Detaljnije
Napokon se neke stvari pokreću ovog februara!
Detaljnije
23.01.2024.
Taman kada smo pomislili da nas ništa više ne može iznenaditi - pojavio se PALWORLD!
Detaljnije
Verovali ili ne, gledaćemo igrani Minecraft film! Tu su Jason Momoa, Jack Black, Jennifer Coolidge i još neka poznata imena. Samo... kako li će uopšte izgledati na sand box igra na velikom platnu?
Detaljnije
Kao i većina hit igara u poslednje vreme, i Assassin's Creed Red je pretrpeo curenja podataka koji nam pokazuju da ćemo imati velike promene u ovoj igri i raskid sa tradicijom protagonista.
Detaljnije
Amerikanci imaju onaj svima poznatu uzrečicu "It's not over till the fat lady sings!". Ona se definitivno može primeniti na najnoviju situaciju sa Ubisoft igrom Mario + Rabbids Sparks of Hope. 
Detaljnije
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je preterani izbor isto loš. Imamo miševe koji su prilagođeni za više namena.Naravno, gejming miš se razlikuje od kancelarijskog miša,i po veličini i po dizajnu. Ako dodamo tome da ima gejmera koji imaju male šake, može biti još izazovnije pronaći gejmerskog miša koji je pogodan za ljude sa malim rukama jer postoje brojne opcije koje su dostupne u različitim veličinama.
Detaljnije
Za one koji ne vole da gube vreme na istraživanje svakog dela mape, tu je opcija za brzo putovanje.
Detaljnije
Čitava metropola je sakrivena na planini Kaf! Kako i kada se otključava pristup celoj mapi igre Prince of Persia: The Lost Crown?
Detaljnije
18. januar, koji je baš blizu, trebalo bi da bude posebno veliki dan za Xbox igrače zahvaljujući Xbox Developer Direct i novim informacijama koje stižu za The Elder Scrolls Online, izdanju Prince of Persia: The Lost Crown i potpuno novoj igri od prvog premijernog dana na Xbox Game Pass. To je svakako jedna od prvih u novoj godini. 
Detaljnije
Ukoliko želite da unesete novu zabavnu notu u vaš život, ili želite da saznate šta to sve nudi industrija društvenih igara pored klasika kao što su Monopol, Stratego, i Kluedo, preporučujemo da krenete od igre Dixit.
Detaljnije
Jedan od prvih novih naslova u 2024. je Princ, i to Prince of Persia: The Lost Crown, igra za koju njeni stvaraoci tvrde da je dugačija od ostalih.
Detaljnije
U poslednje vreme mi se čini da su roditelji postali oprezniji kada su u pitanju igre koje daju deci da igraju. Ali... do sada me niko još nije pitao koje su to igre koje deca ne bi smela da ih vide da igraju.
Detaljnije
Svaka poznata ličnost,svaki film ili igra, sve ono što je na uvidu javnosti je podložno tračevima i pričama. Neke su istinite, neke odmah prepoznamo kao nemoguće, ali ima onih koje su se toliko puta ponovile da je laž postala istina. Evo par mitova gejming sveta za koje je dokazano da nisu tačni.
Detaljnije
Indie programer igara već sprema nešto zastrašujuće sa Diznijevom maskotom.
Detaljnije
18. januar nam se približava pa je sasvim normalno da nam pristiže sve više informacija o igri.
Detaljnije
Poslednjih dana,dok se svode računi i objavljuju planovi za ovu godinu,specijalisti nam iznose svoja previđanja za ovu godinu. Čini se da po njima Nintendo sprema neke lepe vesti.
Detaljnije
Kao i svakog meseca, ni ovaj januar nije izuzetak. Nova serija od tri igre za PS5 i PS4 je sada dostupna za PS Plus Essential i pretplatnike višeg nivoa.
Detaljnije
Ubisoft je najavio da će Prince of Persia: The Lost Crown na PS5 raditi bez problema na 4K/120 FPS za sve verzije Sony konzole.
Detaljnije