Blog

AVATAR je igra od koje mnogi dosta očekuju, ali u vazduhu je pitanje da li će se Disney izboriti za dobar kvalitet.
Detaljnije
CD Projekt RED je objavio Cyberpunk 2077 ažuriranje 1.61.
Detaljnije
Rezultati recenzije God of War Ragnarok su sada objavljeni, pa evo kako se recenzije igre upoređuju sa delom iz 2018.
Detaljnije
Možda je još jedna Silent Hill igra na horizontu, pošto je Konami trenutno u procesu angažovanja programera igara za nenajavljeni projekat.
Detaljnije
Ovog vikenda smo imali priliku da ispratimo neverovatnu završnicu League of Legends Worlds 2022 šampionata. 
Detaljnije
Iako će se igra naći u radnjama u sredu, već sada imamo ocene kritičara koji su je odigrali. I čini se da ćemo dobiti očekivano!
Detaljnije
World of Warcraft proslavlja 18. godina postojanja malo pre roka, dok se igra priprema za izdavanje Dragonflight-a.
Detaljnije
Ono što je The International za Dotu 2, to je Worlds šampionat za League of Legends
Detaljnije
Preorderi za PS VR2 slušalice, igre i stanicu za punjenje PS VR2 Sense Controller stižu do kraja ovog meseca.
Detaljnije
Nakon što je napustio Fortnite u junu da bi igrao Valorant, Bendži „benjyfishy“ Fiš ponovo potvrđuje svoju posvećenost da postane profesionalac i da je otvoren da sasluša ponude drugih ekipa!
Detaljnije
„Čestitamo @InfinityWard i @Activision na najvećem lansiranju u PlayStation Store-a IKAD za Call of Duty igru.“
Detaljnije
U čak četiri GameS radnja vas ovog vikenda očekuju sjajni popusti.
Detaljnije
Retko kada u industriji dobijemo neke baš hardkor igre za onu malu šačicu publike koja želi da se maksimalno uživi u svoj karakter i u atmosferu igre. Escape from Tarkov je jedna takva igra, možda jedna od prvih u tom novom žanru extraction looter shootera.
Detaljnije
Maštamo o GTA 6 a guramo i dalje GTA 5.
Detaljnije
Square Enix je objavio novi trejler za svoj predstojeći ekskluzivni Forspoken za PS5 konzolu koji se u potpunosti fokusira na to kako ćete se kretati otvorenim svetom Atije koristeći Frejine magične sposobnosti. Vođeni meračem izdržljivosti, možete juriti kroz vazduh, voziti magični skejtbord i bezbedno skliziti na zemlju. Igra će izaći za PS5 24. januara 2023. Na početku igre imate sposobnost Flow, koja ubrzava vaše trčanje do tačke u kojoj se osećate kao Usain Bolt u sprintu od 100 metara. Sledeća je veština Rush, koja se nadovezuje na Flow tako što vas gura napred sa injekcijom brzine, dok vam vraća izdržljivost. Sposobnost Shimmy tada koristi tlo kao odskočnu dasku, lansirajući vas napred i pokrivajući veće udaljenosti. Dovršavanje izazova vam omogućava da kupite nadogradnje za sve ove veštine.  Float and Glide omogućavaju Freji da se bezbedno vrati na tlo bez ogrebotine, a zatim se vozi magičnim načinom transporta da brže stigne do mesta. Sve ove sposobnosti se mogu koristiti i u borbi, bilo da se izvučete sa puta ili da nanesete štetu. Kako vam se dopada trejler?
Detaljnije
Iako je na spisku igara koje se objavljuju u novembru par interesantnih naslova, vć sada znamo da će svu slavu i hvalu za 2022. godinu pokupiti God of War Ragnarok.
Detaljnije
Ukoliko je nekome previše informacija kada zaigra Bayonetta 3, evo sažete priče sva tri dela.
Detaljnije
Odli;ne reklame ali nam se ;ini da najbolje tek dolaze.
Detaljnije
01.11.2022.
Tehnički gledano, prošlogodišnja FIFA 22 je vrlo verojatno najbolje dostignuće EA Sportsa kada je u pitanju ono što se događa iza kulisa igre.
Detaljnije