Blog

Originalni Shin Megami Tensei: Persona 3 je jedan od najvažnijih i najuticajnijih JRPG-ova svih vremena. U 2006. godini, u vreme kada su simovi za sastanke još uvek u velikoj meri izbegavani ili pogrešno shvaćeni od strane zapadne publike za igre, Persona 3 nas je podstakla na ideju da je kul i intrigantno imati igru zasnovanu na razvijanju veza sa likovima umesto nanošenja velike količine štete na čudovišta. Ono što je Persona 3 uradila je bilo genijalno, igra je oboje: igranje kao srednjoškolac koji se druži danju i ubica natprirodnih čudovišta noću. Današnji Jrpg-ovi sko da se ne mogu zamisliti bez nekog oblika zbližavanja družine a za sve to je zaslužna upravo Persona 3.
Detaljnije
Prvi detalji igre, nastavku Cyberpunk 2077, pod radnim nazivom Orion su procureli na mreži, zajedno sa nekim drugim informacijama o igri.
Detaljnije
Palworld je igra koja je izazvala dosta kontraverzi svojim likovima inspirisanim Pokemonima. Da li imamo još igara koje su bile inspirisane nekim drugim hitom?
Detaljnije
Zelda serijal ima neverovatan broj fanova i naklonost kritičara. Možemo govoriti o vrednostima igre, ali i o likovima u njoj. Zelda igre se odvijaju hiljadama godina, ali svaka ima heroja po imenu Link odevenog u zeleno i moćnu princezu po imenu Zelda. Šta sve znamo o Zeldi a nisu činjenice o kojima se mnogo govori?
Detaljnije
CD Projekt RED je nedavno ponudio unapređenja o ažuriranju Cyberpunk 2077, uz još jednu rundu korekcije grešaka u  ovom fantastičnom naslovu i njegovoj ekspanziji, Phantom Liberty. 
Detaljnije
Lord of the rings je franšiza koja ima neverovatan broj fanova i baš zbog toga uvek u ponudi imamo čaše, šolje, flaše, termose i druge gadgete sa omiljenim likovima. Ali... da li znate da postoje knjige sa receptima iz ovog serijala? Evo par naših predloga za pripremu istih.
Detaljnije
Idealna igra za ljubitelje One Piece koji vole misteriju!
Detaljnije
06.02.2024.
Ljubitelji životinja, sigurni smo, suprimetili pakovanje igre ARK NOVA na policama naših radnji. Ali, u čemu je tajna uspeha ove igre?
Detaljnije
Radlands je takmičarska igra kartama o identifikovanju žestoko moćne sinergije karata.
Detaljnije
Glavni glumac franšize John Wick, Kianu Reeves, odao je priznanje pokojnom kolegi Lensu Rediku i izjavio da je on naterao ljude da se zaljube u naslovi lik i ceo serijal.
Detaljnije
Hideo Kojima je u nedavnom tvitu (ne ide nešto sa onim iksu) potvrdio i objasnio zbog čega nećemo videti Mads Mikkelsen-a u Death Strending 2 igri.
Detaljnije
Predivan dvominutni film koji prikazuje svakodnevni život ljudi i njihovih džepnih prijatelja je pokrenuo lavinu komentara na internetu i naterao je fanove Pokemona da traže zvanično izdanje serije.
Detaljnije
Video igre nisu uvek samo pucanje i ubijanje. Dosta igara nam govori o odnosima u porodici i donese neke lepe emocije i pouke.
Detaljnije
Sve porodice su srećne nekako isto a svaka je tužna na svoj način. A šta se dešava kada imamo disfunkcionalne porodice? Dobijamo interesantne video igre!
Detaljnije
Film SUNCE MAMINO će svoju bioskopsku premijeru sa publikom imati 13. februara,a naša ekipa je imala tu čast da oaj film pogleda na premijeri za novinare. I evo naše recenzije.
Detaljnije
Igra koja je mnogo obećavala ali to nije odmah ispunila, i to ne svojom greškom! Ko je kriv?
Detaljnije
RTS ili Strategija u realnom vremenu su nadmašile popularnost strategijskih kompjuterskih igara zasnovanih na potezu. Ali, koje je najbolje prvo zaigrati?
Detaljnije
Ako ste propustili direktan prenos najnovijeg stanja igre, evo kratkog pregleda onoga što smo mi videli.
Detaljnije
Ukoliko želite da na najbolji način uđete u svet open world igara, evo naših predloga.
Detaljnije
Ukoliko ste zaljubljenik u borbene igre, i Tekken je ono u čemu uživate, možda bi bilo dobro da pročitate ovaj tekst i proverite koje su to igre u Tekken stilu koje Vam preporučujemo.
Detaljnije