Blog

Momci iz Play!Zine su bili vredni ovih dana. Prenosimo Vam njihovu recenziju Sniper Elite 5.
Detaljnije
Kao i uvek, prepun akcije, poznatih likova i sjajne muzike poput "Wherever I May Roam" od Metallica.
Detaljnije
Steelseries je uvek korak ispred drugih!!
Detaljnije
Sa svakom sezonom, Epic u Fortnite uvodi nešto novo, bilo da su to neke sitne promene, nove lokacije, oružja i skinove, ili pak nešto dramatičnije, kao što je Zero Build mod.
Detaljnije
Bill & Ted’s Excellent Retro Collection stiže na PS5, PS4, Nintendo Switch i PC, a to nam je najavio Ziggurat Interactive.
Detaljnije
Evil West  pucačina iz trećeg lica kompanije  Flying Wild Hog je napokon dobila datum izlaska i to je 20. septembar, 2022.
Detaljnije
Još uvek nenajavljeni rimejk The Last of Us, kompanije  Naughty Dog će navodno biti lansiran 2. septembra 2022, prema pouzdanom tipsteru The Snitch na Twitteru.
Detaljnije
Bend Studio je otkrio potpuno novi logo studija, ali i još neke interesantne informacije. 
Detaljnije
Jedan od najpouzdanijih izvora tajnih informacija je otkrio naslov za projekat horor igre Hidea Kojime o kojem se pričalo, kao i jednog od glumaca vezanih za ovu igru.
Detaljnije
Izdavanje Pokemona Scarlet i Violet je prekretnica za Venonata, koji je ignorisan nekoliko generacija i sada se vraća.
Detaljnije
League of Legends zaista ima izuzetnu zajednicu posvećenih fanova. Među njima ima i nadarenih umetnika koji koriste svoj talenat kako bi nam dočarali svet Runeterre i sve njegove žitelje u najboljem mogućem svetlu. Tu se ističe God Turtle LEGO Creations.
Detaljnije
Koliko puta ste ostali u situaciji sami protiv jednog ili nekoliko protivnika, a vaši saigrači vam nikako ne daju mira da se skoncentrišete. Sada to više neće biti problem, bar u Valorantu, pošto stiže opcija ”Clutch Mute”.
Detaljnije
Posle ubedljivog trijumfa nad Gruzijom, Austrijom i Monakom u grupi C EEF šampionata, Srbija je osigurala plasman na LAN završnicu u Rumuniji. Čestitamo!
Detaljnije
Predstavljanje potpuno nove PlayStation Plus ponude je uveliko u toku, sa lansiranjem u Aziji i Japanu! Dodatna tržišta će se pokrenuti ovog meseca i nova usluga će mnogima biti dostupna.
Detaljnije
Više od godinu dana pre premijere imamo trejler koji je izbacio Lionsgate za prequal The Hunger Games pod nazivom The Ballad of Songbirds and Snakes.
Detaljnije
EA je potvrdila da se sledeća igra zvanično zove Star Wars Jedi: Survivor i a Cal se vraća kao zvezda.
Detaljnije
Prošla nedelja je bila više nego zanimljiva za sve fanove Ratova zvezda.
Detaljnije
Obožavalac Pokemona Scarlet i Violet je napravio heklanu verziju Lechonka, novog i tek predstavljenog Pokemona koji će biti deo  naslova koji nam stiže do kraja godine.
Detaljnije
League of Legends je ugledao svetlost dana 27. oktobra 2009. godine, zajedno sa 40 heroja. Do 15. aprila 2021. godine, ovaj broj se skoro učetvorostručio, a u igri ih danas imamo čak 157. Najnoviji heroj koji se pridružio svetu Runeterre je Vex.
Detaljnije
Jedan od najjačih evropskih i svetskih Valorant sastava, Team Liquid, danas je doneo odluku da zameni jednog od originalnih članova svoje prve postave, Trevisa ”L1NK” Mendozu i da na njegovo mesto dovede Aurimasa ”Dreamas” Zablokisa!
Detaljnije