Blog

Nova sezona donosi tradicionalne promene na mapi sa novim POI lokacijama, nove skinove, poput legendarnog Darth Vader-a, ali i vraća i neke mehanike sa kojima smo se susreli u prethodnim sezonama. Pogledajte trejler!
Detaljnije
Supermassive Games je objavio izjavu na Twitter nalogu u kojoj se potvrđuje kašnjenje, ali nije dao eksplicitan razlog zašto je online multiplayer odbačen.
Detaljnije
Posle ovog ludila oko korone, čovek bi pomislio da ćemo se baviti samo lepim stvarima i uživanjima. Trend video igara i filmova ove godine ipak pokazuje da volimo da se plašimo.
Detaljnije
Volimo da povremeno zavirimo u arhive i uporedimo tadašnja dešavanja sa svim onim što se danas dešava. Danas smo prelistali junsko izdanje Sveta kompjutera iz 1998. godine.
Detaljnije
Ekipa iz Play!Zine je donela svoju presudu kada je u pitanju nova Nintendo sportska igra!
Detaljnije
Mislimo da će se za svakoga naći ponešto.
Detaljnije
Novi video nam je najavio datum izlaska ove već sada se čini, hit igre.
Detaljnije
Mnogi su spremni da oproste katastrofu sa lansiranja Ciberpunk 2077, a CD Projekt Red otkriva da je prodaja igre u porastu.
Detaljnije
Blokade bi mogle biti opravdane da kompanija nudi opciju prodaje muzike. Ovako, nikome nije jasno šta stoji iza ove odluke.
Detaljnije
Roller Champions, Ubisoftov najnoviji besplatni naslov, može biti zabavan povremeno ali je previše jednostavan da bi opstao i bio popularan ukoliko se dosta toga ne promeni.
Detaljnije
Jedan dijalog između Kratosa i Atreusa u okviru God of War: Ragnarok trejlera sugeriše da će ga prošlost uskoro stići.
Detaljnije
Šampion najvećeg Dota 2 turnira – The International, Magomed ”Collapse” Kalilov, zvanično je postao član Forbsove liste najbogatijih ljudi ispod 30 godina za ruski region.
Detaljnije
Protekle decenije je bilo mnogo debate o tome da li je esport zapravo sport. Legenda američke košarke, Šakil O’Nil, nedavno je dao svoje mišljenje na ovu temu.
Detaljnije
FaZe Clan je osvojio svoju prvu CS:GO Major titulu 22. maja, kada je pobedio Na’Vi u velikom finalu Majora u Antverpenu, gde smo imali priliku da vidimo plejadu uzbudljivih mečeva i pregršt neočekivanih preokreta. Hajde da vidimo neke od najboljih poteza sa turnira.
Detaljnije
Sve je izvesnije da Sony planira da prestane sa proizvodnjom first-party PS4 igara u naredne tri godine
Detaljnije
I ono što smo znali, i ono što nismo.
Detaljnije
Ovaj film jasno pokazuje da nema zamene i naslednika dostojih da nastave ovu fenomenalnu priču.
Detaljnije
Nema unapređenja i velikih plata za žene.
Detaljnije
Treći Moj ONline filmski festival od trajaće od 28. maja do 5. juna na platformi mojoff.net.
Detaljnije
Mario Strikers: Battle League uključuje nekoliko novih funkcija koje će popularnu Nintendo franšizu uvesti u modernu eru igara.
Detaljnije