Blog

„Hej, da, u ponoć smo totalno online, pa svratite“
Detaljnije
Fortnite: Battle Royale se do daljnjeg neće vratiti na Apple iOS sisteme.
Detaljnije
Igrači koji imaju EA Play i Game Pass Ultimate će moći da pristupe kompletnoj igri i igraju deset sati do zvaničnog izlaska.
Detaljnije
Klan RUR vas zove na novi CS:GO okršaj! Prijava je potpuno besplatna, a najbolji takmičari osvajaju novčanu nagradu od 100€!
Detaljnije
Na internetu se ovih dana pojavila informacija da će PS4 konzole u jednom trenutku prestati da rade usled trošenja baterije sata koji se nalazi u samoj konzoli.
Detaljnije
Svako od nas ima svoje razloge zbog kojih igra određene igre. Mi smo pokušali da navedemo 15 razloga zbog kojih milioni širom sveta igraju Animal Crossing new Horizons. 
Detaljnije
Kada velike kompanije počnu da izbacuju kolekcije inspirisane nekim likom ili igrom, ta igra ulazi u istoriju. Animal Crossing je ne samo igra koja decu može mnogo toga naučiti, već se preporučuje i svima onima koji imaju probleme sa anskioznošću i mnogim bolestima koje donosi savremeni način života i pandemija.
Detaljnije
Nemojte se ljutiti, ali mislim da će ove godine ponuda za Black Friday biti još lošija nego prošle godine.  
Detaljnije
Da li je Colors stvarno bio toliko kvalitetan, ili nam je tako ostao u sećanju zbog toga što su prethodne igre bile loše pa su fanovi i kritika digli ovaj naslov u nebesa? Evo prilike da saznamo, jer samo 11 godina kasnije dolazi nam Ultimate verzija na današnje konzole i PC.
Detaljnije
Iako su mnogi unapred odbacili ideju o adaptaciji video igara iz World War Z, igra je prerasla svoje licencirano izdanje i postala je jedna od najvećih coop pucačina koja će uskoro dobiti novi nastavak.
Detaljnije
Čitava jedna generacija dece kaja su obožavala Pepa prase je sada već na pragu puberteta, a Pepa je i dalje interesantna nekim novim generacijama. Kada tu popularnost povežete sa fenomenalnom Nintendo Switch konzolom, dobijate zabavu ne samo za decu već celu porodicu.
Detaljnije
Prošle godine smo dobili remaster kultnog naslova Destroy All Humans! a komentari i odziv fanova su bili dovoljni da THQ Nordic nastavi sa unapređenjem i najavljuju... DAH2 remaster!
Detaljnije
Svima poznat izdavča THQ Nordic je obeležio deceniju postojanja i zbog toga smo dobili na platformi Steam igru Titan Quest. Izbacili su i zlatno izdanje prvog dela igre Jagged Alliance. Tu ćete naći original iz 1995-t i, spinof Deadly Games. Besplatne su za preuzimanje do 23. septembra. 
Detaljnije
Life is Strange True Colors je skroz nova avantura koju nam donosi Deck Nine, autori spinoff serijala Before the Storm. Priča je ponovo fokusirana na mlađu tinejdž osobu sa čudnim moćima, ovog puta to nije premotavanje vremena, nije ni meksička telekineza već... empatija! Da, dobro ste pročitali, moć mlade Alex je da vidi u raznim bojama snažna osećanja drugih ljudi, pa da putem istih pomalo i jasno čuje šta misle. Empatično čitanje misli! Get out of my head Alex!
Detaljnije
Chen Penitence povećava attack speed svih jedinica koje napadaju odabranu metu za 120, uključujući i wardove. Ako uzmemo u obzir koliko Death Ward inače brzo napada, ova kombinacija je zaista smrtonosna, čak i za heroje sa ogromnom količinom HP-a.
Detaljnije
Modding zajednica voli da ponudi svoje revarijacije ove hit igre, kako bi se kvalitetan engine „obogatio“ raznim mini igrama
Detaljnije
18.09.2021.
Manje od mesec dana je ostalo do izlaska igre koja ima jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vodimo tim „čistača“ i prepuštamo se uništenju zombija.
Detaljnije
Ukoliko imate problema sa internetom na vašoj PS5 konzoli, možda je rešenje problema jednostavno.
Detaljnije
Prošli su dani kada ste za loše odigran nivo „Candy Crush Sage“ mogli da krivite znojave dlanove i klizav ekran telefona.
Detaljnije
Nekada davno u starim zaboravljenim vremenima klasičnog gaminga postojale su simulacije motora koje nisu bile iz Italije. Bilo je tu raznovrsnih moto igara na sve strane čak je i veliki EA imao svoju seriju, pa i autori Gran Turisma. Šta se tačno desilo i zbog čega je ceo svet, osim Italije, digao ruke od motora nije mi poznato.
Detaljnije