Blog

Call of Duty: Warzone i Animal Crossing: New Horizons nemaju ništa slično. Ipak, zajedničko im je da mogu pomoći u borbi protiv anskioznosti i hiperaktivnosti. Games Radar je objavio tekst o istinitim iskustvima a mi vam prenosimo deo.
Detaljnije
16.09.2021.
Radovi na unapređenju igre se nastavljaju.
Detaljnije
Imamo trejler, imamo naziv, imamo par novih informacija o igri God of War: Ragnarok. Ono što je nakako prošlo možda neprimećeno je velika promenu iza kulisa. Williams preuzima ulogu kreativnog direktora, dok se bivši rukovodilac Cory Barlog se povlači sa rada na igri jer se oseća premoreno.
Detaljnije
Deathloop govori o tome šta se dešava kada stvari ne idu po planu.
Detaljnije
Nintendo su uvek bili velemajstori za čistu nefiltriranu zabavu u igrama, nigde to nije bilo očiglednije nego u suludim kompilacijama totalno blesavih i čudnih mikro-igara u mnogim Wario Ware naslovima
Detaljnije
Fortnite Chapter 2 Sezona 8 je zvanično lansirana i predstavlja stvarnost prepunu čudovišta poznatu kao "The Sideways."
Detaljnije
Wario nije toliko popularan kao Mario, ali red je da se osvrnemo i na igre koje su do sada objavljene.
Detaljnije
Novi trejler za Project Eve, korejsku igru prvi put najavljenu 2019. godine, nekako nije uspeo da zaokupi pažnju pored svih ostalih hitova prikazanih na PlayStation Showcase.
Detaljnije
11.09.2021.
Nezavisni studio Demagog je izbacio novu puzzle igru, Golf Club Wasteland. Dovolljno je da kažemo da će vas igra oduševiti.
Detaljnije
Sinoć u 19:30 časova su počele regionalne kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo. Ovog vikenda se igraju Dota 2 i PES21, a naši reprezentativci su juče nažalost zabeležili svoj prvi poraz.
Detaljnije
Od jutros je veoma živo u kancelarijama GameS-a, a za to možemo još jednom zahvaliti kompaniji SONY i njihovom sinoć emitovanom Showcase-u.
Detaljnije
Naši prijatelji sa kanala Kovač i Vojvoda su odlučili da je krajnje vreme da Vam pomognu u izboru nove gaming opreme. 
Detaljnije
World of Tanks ponovo ima saradnju sa popularnim švedskim hevi metal bendom Sabaton – ona podrazumeva po prvi put u igri Tier IX premium tenk, novi spot grupe za pesmu Steel Commanders inspirisan samom igrom, a Klanrur je od članova benda želeo da sazna kako su dobili inspiraciju za pesmu Last Dying Breath posvećenu odbrani Beograda 1915. godine i odgovor su dobili u ekskluzivnom video odgovoru!
Detaljnije
Čini se da će ovo biti odlična igra a vi još samo danas možete dobiti poklone ukoliko izvršite preorder igre.
Detaljnije
Samo pominjanje imena „The Matrix“ je u stanju da izazove burne reakcije čitave tri generacije koje su svedočile kreiranju kulta „buđenja“, zalizanih frizura „brzih“ naočara za sunce i kožnih kaputa, što se posebno pokazalo nepraktično leti. Tako su nam rekli. Nismo mi probali. Ne, stvarno nismo. Ozbiljno.
Detaljnije
Strpljenje se isplati, poručuju nam prijatelji iz SONY-ja, i uz reči zahvalnosti za podršku još jednom pozivaju da prisustvujemo spektaklu kakav još nismo imali prilike da vidimo.
Detaljnije
Postoje stolice.. i stolice... O tome smo pisali. Ipak, Trust konstantno dobija nagrade za svoje modele.
Detaljnije
U saradnji sa Danicom Manojlović, www.indijankadanka.com odobravamo vam 15% popusta na Trust mikrofone iz naše ponude.
Detaljnije
Trenutno najbolje WRC iskustvo za sve fanove modernog ali i old school relija, WRC 10 donosi dobar miks starog i novog ali i dalje može delovati malo bajato igračima koji su ostavili velik broj sati u prethodna dva nastavka.  
Detaljnije
Prazničnu sezonu u svetu Nintenda ove godine obeležiće dolazak OLED revizije mega popularnog Switcha a pored novog sistema naravno stiže i dosta novih igara, pogledajtajte na listi ispod neke od naših favorita za period jesen - zima 2021.
Detaljnije