Blog

Ako volite JRPG igre, sa opcionom ljubavlju prema Monster Hunter serijalu, ova igra je apsolutna preporuka za vas. Nekolicina mana koje uključuju predvidivost, repetitivnost i jednostavnost po pitanju priče i gejmpleja, može odbiti neke igrače. Ali ukoliko ste neko ko ume da uživa i u nesavršenom, ukoliko je sve prezentovano pod izuzetno šarmantnom zastavom vodeće postave i generalnog duha igre, zgrabite ovaj naslov i nećete se nikako razočarati.
Detaljnije
”Nova sezona, novi Battle Pass”, je moto svake nove Valorant epizode! Zbog toga smo mi tu da vam pokažemo šta sve možete da očekujete od novog Battle Passa.
Detaljnije
Ovog oktobra Riot Mobile zameniće League+ aplikaciju koja je pružala fanovima informacije u prethodnih pet godina.
Detaljnije
Valve je pre par dana izbacio patch 7.30, prvi veliki Dota 2 update u poslednja 4 meseca. Iako se uglavnom fokusirao na fine promene u balansu, možemo reći da je uveo neke novine koje će i te kako debelo uticati na metu.
Detaljnije
21.08, pre tačno 9 godina, Valve je izbacio igru po imenu Counter Strike Global Offensive, za koju sam siguran da nisu mislili da će i dan danas biti ovoliko popularna.
Detaljnije
Novi patch 1.3 za Cyberpunk 2077, developera CD Projekt RED uključuje neke dobrodošle promene i balansiranja brojnih sastava, ali i nove, uglavnom kozmetičke DLC dodatke.
Detaljnije
Predstavnici Srbije i Srpskog saveza elektronskih sportova i esportova su sinoć doputovali u Kijev, a već sutradan će započeti svoje učešće na Nacionalnom PES21 kupu.
Detaljnije
20.08.2021.
Gejming ne poznaje granice a pravi ljubitelji gejminga se nekako uvek pronađu. Tako je i sa Games klijentima u Crnoj Gori zbog kojih smo rešili da pomerimo granice i otvorimo radnju u Podgorici.
Detaljnije
Juče je Ubisoft® otkrio Crystal Guard, treću sezonu Tom Clancys Rainbow Six Siege Year 6, i novog Operatera, Osa, vojnog inženjera koji stiže iz Hrvatske. Tu su i malo dorađene mape Coastline, Bank i Clubhouse kao i još dosta unapređenja.  
Detaljnije
Čuveni revolveraš i odmetnik Jesse McCree je nedavno postao predmet napete rasprave među Overwatch igračima. Zajednica zahteva da se McCree preimenuje, jer je dobio ime po Blizzard zaposlenom koji je meta nedavne optužbe o seksualnom zlostavljanju i lošem tretmanu radnika.
Detaljnije
Letnje olimpijske igre u Tokiju su se završile, a Srbija je slavila sa devet osvojenih medalja, od kojih su tri zlatne. Sa ovim rezultatima našli smo na sjajnom 28. mestu od ukupno 86 zemalja učesnica.
Detaljnije
Đorđe ”Djole95” Milićević je jedan od najboljih PES igrač u Srbiji, što je nedavno i uspeo da dokaže kada je slavio na kvalifikacijama za Nacionalni PES21 Kup, koji će se krajem avgusta održati u Ukrajini.
Detaljnije
Matematika ponekad može biti dosadan predmet za učenje, pa zašto ne biste iskoristili jednu od ovih matematičkih računarskih igara da zadržite interesovanje?
Detaljnije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koej pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama može biti učenje i idealna zabava.
Detaljnije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih nisu pokušali da igraju igre koje nisu pucačine. Kada poželite da pokažete roditeljima sve ono što je lepo u gejmingu, evo predloga šta igrati sa svojom mamom.
Detaljnije
Iako vam se možda ne čine kao način da provedete vreme sa svojom porodicom, sada je na raspolaganju obilje video igara koje će se svideti celom vašem timu, čak i ako nisu gejmeri. Ne morate biti Mario profesionalac da biste uživali u njima.
Detaljnije
Malo je najavljeno, dosta se nagađa a igra je uskoro tu.
Detaljnije
Nekada zamišljamo kako nokautiramo one koji nas nerviraju. Nekada zamišljamo kako bez problema trčimo uz stepenice kao Rocky a ovih dana ćemo moći i da proverimo kako to izgleda kada smo Rocky u ringu. Ili Creed... ili Victor Drago...
Detaljnije
WRC 10 izlazi za dva dana i u pitanju je zvanična igra za World Rally Championship toko skoro cele 2022. godine. To će biti 50-ta vožnja za WRC od 1973, a WRC 10 je uvod u ovu zlatnu godišnjicu. 
Detaljnije
Budući da je No More Heroes 3 izlazi sutra, evo zašto bi obožavaoci možda trebalo da odigraju Travis Strikes Again pre nego što pokrenu nastavak.
Detaljnije