Blog

Nintendo ne posustaje sa svojim najavama a danas smo mogli da odgledamo jako interesante najave nalsova koje nam obećavaju do sledeće godine.
Detaljnije
Kamere postaju sve bitnije u igri Fortnite. Donosimo vam spisak mesta koja su do sada pronađena a vi nam pošaljite nova ukoliko ih pronađete kako bismo kompletirali listu.
Detaljnije
Već neko vreme Sophos, vodeća kompanija za sajber bezbednost, upozorava da Discord postaje sve češća meta hakera.
Detaljnije
Square Enix je kompanija koja razvija Dragon Quest i trenutno su zainteresovani da čuju obožavaoce ove franšize. Zbog toga su ih zamolili da popune anketu koja bi mogla da utiče na razvoj daljih nastavaka. Da li ste vi fan?
Detaljnije
Playstation Nemačka otkriva interne planove vezane za Horizon Forbidden West.
Detaljnije
Od svih serijala video igara, Legenda o Zeldi je jedna od retkih koja se nalazi na skoro svim listama. Zbog toga vam donosimo još jednu recenziju ove igre i to od momaka koji su jedini kod nas metacritic relevantni.
Detaljnije
Prethodnih godina tim PAW Patrol -a je sa par izdanja i avantura osvojio mnoga srca. 2021. godine taj isti tim će pokušati da nas iznenadi novom avanturom sa PAW Patrol: Adventure City Calls a do početka avanture nas deli samo par dana. Izabrali su petak 13. avgust.
Detaljnije
Grand Theft Auto 5 ima jednu od najboljih priča u serijalu i neke od najzabavnijih misija koje je Rockstar napravio za svoju hit franšizu.
Detaljnije
Posle nestabilne sezone Formule 1 prošle godine, pandemije, afera i kažnjavanja, ovogodišnja verzija igre nas vodi na stazu sa ne samo redovnim unapređenjima već nam ova arkadna simulacija donosi i dosta dramatičnih momenata za uživanje.
Detaljnije
Koliko smo samo nevinih ljudi porazbijali zbog novčića?
Detaljnije
CS:GO igrač po imenu Lunar je kupovinom skinova za samo nedelju dana povećao vrednost svog inventara sa 0 na 2,6 miliona dolara!
Detaljnije
Back 4 Blood je uz open betom koja traje od 5. do 9. avgusta pružio uvid u igru koju u saradnji sa Warner Bros. Interactive razvija Turtle Rock Studios, koje prepoznaju mnogi po zombi pucačini Left 4 Dead.
Detaljnije
Ubisoft je objavio da će Riders Republic™ Beta biti dostupan od 23. do 25. avgusta i to za PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One i PC kako na Ubisoft Connect tako i na Epic Games Launcher. Igrači sada mogu da se prijave za igranje na https://ridersrepublic.com/beta.  
Detaljnije
U jeku kontroverzne tužbe o seksualnom uznemiravanju i diskriminaciji žena upućenu Activision Blizzardu, predsednik Alen Brak je zvanično podneo ostavku, i predao štafetu Džen Onil i Majku Ibari.
Detaljnije
Switch svakog meseca beleži rast u prodaji a izdavači najavljuju sve više novih igara za ovu konzolu koja ne posustaje i nema nameru da ode u zaborav.
Detaljnije
Industrija gejminga je u svojoj istoriji imala razne propuste. Pojedine situacije su rešavane na više nego kreativan način, a pojedina rešenja ulaze u one Verovali ili ne enciklopedije. 
Detaljnije
Obratite pažnju na Fortnite Ariane Grande i ovonedeljnu Rift turneju jer postavljaju nove kulturološke temelje u muzičkoj industriji, i industriji zabave uopšte. 
Detaljnije
Tek što je stigao Akshan, Riot je najavio da će novi League of Legends heroj, Vex, stići već u septembru!
Detaljnije
Specijalni hardverski dodaci, titlovi ili zvučna pomagala: industrija kompjuterskih igara odavno je počela da misli i na osobe sa fizičkim hendikepom. Ipak, još mnogo toga mora da bude urađeno.
Detaljnije
 Počevši od PES-a 3 do PESa 2008, terenima je vladao omaleni Japanac koji se češće hvatao za zadnji džep nego za vlastitu ženu.
Detaljnije