Blog

Industrija gejminga je u svojoj istoriji imala razne propuste. Pojedine situacije su rešavane na više nego kreativan način, a pojedina rešenja ulaze u one Verovali ili ne enciklopedije. 
Detaljnije
Obratite pažnju na Fortnite Ariane Grande i ovonedeljnu Rift turneju jer postavljaju nove kulturološke temelje u muzičkoj industriji, i industriji zabave uopšte. 
Detaljnije
Tek što je stigao Akshan, Riot je najavio da će novi League of Legends heroj, Vex, stići već u septembru!
Detaljnije
Specijalni hardverski dodaci, titlovi ili zvučna pomagala: industrija kompjuterskih igara odavno je počela da misli i na osobe sa fizičkim hendikepom. Ipak, još mnogo toga mora da bude urađeno.
Detaljnije
 Počevši od PES-a 3 do PESa 2008, terenima je vladao omaleni Japanac koji se češće hvatao za zadnji džep nego za vlastitu ženu.
Detaljnije
Iako se polako bliži najveći Battlegrounds peč koji smo dobili od izlaska ovog popularnog moda, vreme je da pogledamo trenutnu metu i kako su se najnoviji heroji uklopili u nju.
Detaljnije
Najnoviji model SteelSeries slušalica je u radnjama a mi vam prenosimo recenziju koju je uradila Danica Manojlović na svom blogu Indijanka Danka. Uz recenziju, dobijate i 15% promo popusta za kupovinu u našem online shopu do 06.08.2021.
Detaljnije
343 Industries je strimovao i prikazao ono što nas čeka u Halo Infinite tehničkom pregledu koji će Halo Insiders igrati ovog vikenda.
Detaljnije
 Izvršni direktor Bobi Kotik je priznao da kompanija definitivno nije zauzela pravilan pristup.
Detaljnije
Najnoviji deo čuvene franšize, Mortal Kombat 11, je zvanično postao najuspešniji Mortal Kombat ikada, pošto je juče izašla informacija koja potvrđuje da je do sada prodato preko 12 miliona kopija.
Detaljnije
Animal Crossing: New Horizons će dobiti novi besplatni sadržaj do kraja ove godine. Vest je juče objavio službeni Nintendo UK Twitter nalog putem tweet-a.
Detaljnije
Studio Foxy Voxel i njihova survival strategija Going Medieval koja je postala dostupna kroz Steam Early Access postaje hit.
Detaljnije
Televizori se svake godine unapređuju a velika sportska takmičenja uvek povećaju prodaju istih. Ove godine je primetna ponuda gejming televizora, i ukoliko ste sebe častili jednim, pravo je vreme da proverite i koje nove igre uskoro očekujemo u prodaji, a koje će savršeno raditi sa vašim novim TV uređajem. Preorder opcije se uvek isplate!
Detaljnije
Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrate Counter-Strike: Global Offensive i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče, SESE vas poziva da se prijavite na drugi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 7. avgusta!
Detaljnije
Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promene su na vidiku za fanove popularne fudbalske simulacije.
Detaljnije
Na Esports Samitu u Bukureštu Rumunija je donela pravnu odredbu da će sportski zakon do kraja godine biti izmenjen, i da će esports zvanično biti priznat kao tradicionalni sport.
Detaljnije
Donosimo Vam najnoviju recenziju koju je Nick uradio za IGN Adria, a u pitanju je fenomenalna Zelda i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Detaljnije
Kalifornija tuži Activision Blizzard zbog navodnog uznemiravanja, a Bungie daje izjave o situaciji kod njih. Da li nam preti neki novi me too pokret i u svetu gejminga? 
Detaljnije