Blog

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrate Counter-Strike: Global Offensive i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče, SESE vas poziva da se prijavite na drugi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 7. avgusta!
Detaljnije
Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promene su na vidiku za fanove popularne fudbalske simulacije.
Detaljnije
Na Esports Samitu u Bukureštu Rumunija je donela pravnu odredbu da će sportski zakon do kraja godine biti izmenjen, i da će esports zvanično biti priznat kao tradicionalni sport.
Detaljnije
Donosimo Vam najnoviju recenziju koju je Nick uradio za IGN Adria, a u pitanju je fenomenalna Zelda i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Detaljnije
Kalifornija tuži Activision Blizzard zbog navodnog uznemiravanja, a Bungie daje izjave o situaciji kod njih. Da li nam preti neki novi me too pokret i u svetu gejminga? 
Detaljnije
Kao deo potpuno digitalne Game Developers Conference, 2021. godine, dodela nagrada Game Developers Choice Awards i Independent Game Festival Awards bile su održane na platformi Twitch.
Detaljnije
Verovali ili ne, čak i digitalne kopije mogu da se rasprodaju. Final Fantasy XIV je jedan od dobrih primera.
Detaljnije
Catan (Katan) – potpuni vodič za jednu od najpopularnijih društvenih igara.
Detaljnije
Rockstar je rešio da zavede red gašenjem klasičnih GTA modova, uključujući i one starije od 15 godina.
Detaljnije
Netflix planira da se u narednih godinu dana uključi u gejming univerzum, i proširi svoje osnovno poslovanje sa serijama i filmovima koje su od ove platforme stvorile najveću pretplatničku video uslugu.
Detaljnije
Predlažemo Vam da sutra pogledate PES LIGA NACIJA - VELIKO FINALE 11v11 - SRBIJA vs ŠPANIJA, a do tada, pročitajte šta poručuju momci iz ekipe.
Detaljnije
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin predstavlja veoma zabavan i svež spin-off "velikih" igara iz ove suludo popularne franšize (a i dobar nastavak 3DS igre iz 2017. godine, ako se iko seća?)
Detaljnije
Za desetak dana počinju Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine... Gledam u kalendar, vidim 2021. je ipak, ali nije da je neka velika razlika. Kako stvari stoje u Japanu ovih dana, izgleda da ćemo ipak imati Olimpijadu bez publike jer vanredno stanje zbog novog soja virusa stupa na snagu tamo - dok kod nas naravno traje letnje veselje i bleja, kao da pandemije nikad nije ni bilo.
Detaljnije
OK, znamo da podnaslov izgleda kao da smo ga preuzeli sa nekog drugog portala, ali jednostavno smo morali!
Detaljnije
Čovek koji živi u Tokiju tvrdi da je zaradio 10 miliona jena od prodaje modovanih proizvoda.
Detaljnije
Početkom meseca smo saznali da je jedan od najboljih CS:GO igrača svih vremena, Nejtan ”NBK” Šmit završio svoju karijeru jer želi da se oproba u Valorantu.
Detaljnije
Sa svojom fenomenalnom igrom i trijumfom u velikom finalu UEFA eEURO 2021 šampionata protiv reprezentacije Poljske, Kepa i Roksa su dokazali da je Srbija ubedljivo najbolja eFootball PES 2021 ekipa u čitavoj Evropi.
Detaljnije
Društvena igra Dixit je igra kreativnog nagađanja, u kojoj vaša mašta priča priču.
Detaljnije
Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Lebron Džejms, će ove nedelje postati deo Fortnite univerzuma, pošto su procurele slike na kojima se potvrđuje da će igrači uskoro moći da kupe skin sa njegovim likom.
Detaljnije