Blog

Esports je eksplodirao u mejnstrim i postao glavni oblik zabave širom sveta poslednjih godina.
Detaljnije
Trust International, brend koji poznajete po gejming opremi, ali i svim ostalim proizvodima koje koristimo u svakodnevnom životu, preduzeo je osnovne korake u svojoj misiji da pojednostavi svakodnevni život pametnim i održivim rešenjima.
Detaljnije
Korona, problemi i nezgode... Čini se da je svemu kraj i da sada sve napreduje kako bi i trebalo.
Detaljnije
14. oktobar je datum kada igru očekuju u Japanu dok će ostatak sveta ostati da se pita kada će se igra pojaviti u njihovim randjama.
Detaljnije
Kasno Marko na Kosovo stiže ili ... konzola koja je trebala ranije da se pojavi!
Detaljnije
Atari 5200 je trebalo da bude sledeći korak napred za giganta ranih video igara. Umesto toga, kompanija je pokušala da se pretvara da konzola nikada nije postojala, čak i nakon što je zabeležena brojka od milion prodatih konzola.
Detaljnije
Amblem koji je trebalo da bude besplatan poklon zajednici Destiny 2 u ime kompanije Bungie, pronašli su rudari podataka, koji su naravno sve pokvarili i prodali isti igračima.
Detaljnije
15.12.2022.
Sjajan početak za upoznavanje sa arkadnim igrama je Atari 2600 a ovo su najbolje igre svih vremena.
Detaljnije
Svakoga dana naučimo nešto novo, ili se podsetimo nekih stvari koje smo nesvesno zaboravili. I dok se ovih meseci priča o prodaji Nordeusa gigantima T2, ili o tome kako je Kianu Reeves možda dolazio u domaću kompaniju da ga skeniraju za video igru, gejming u Srbiji je svoje korene pustio mnogo ranije. Na žalost, kao i sve što ima veze sa gejmingom, čekalo je neka bolja vremena a mi smo i zaboravili koliko su neki išli "ispred vremena". Tekst koji objavljujemo je preuzet sa sajta VICE.
Detaljnije
Iako nije prva konzola za video igre i zapanjujuće je "primitivna" prema današnjim standardima, Atari 2600 Video Computer Sistem (VCS) postao je osnovni deo kulture osamdesetih i ostaje jedna od najcjenjenijih 8-bitnih platformi za igranje ikada dizajniranih. Međutim, eksplozivni rast izazvan 2600-ticom doveo je do Velikog kraha video igara 1984. godine, onog koji je srušio industriju i ugrozio budućnost elektronskog igranja u Americi.
Detaljnije
Radi se o sjajnom mišu koji zaslužuje više pažnje i definitvno možemo reći da spada među bolje miševe sa žicom. Donosimo vam recenziju koju je naš tim radio nezavisno od naših youtuber jer volimo da vam što bolje prikažemo naše proizvode i razna iskustva.
Detaljnije
Kada vam dosadi puška, vi isucite mač!
Detaljnije
Ko bi rekao da ćemo novitete vezane za GTA5 čekati 8 godina?
Detaljnije
Teorija obožavalaca zasnovana na novom trejleru sugeriše da bi Ganondorf mogao da se igra.
Detaljnije
Ceo dan igraš te igrice, a što ne bi naučio da ih praviš? Možda neke pare d'uzmeš?
Detaljnije
Prrofil Moj Beograd na Instagramu je objavio snimak sa Tašmajdana iz 1978. godine koji nam pokazuje kako se Rocket League igrao uživo u Beogradu. A možda je tada među gledaocima bio neko i iz tima koji je radio igru.
Detaljnije
Ljubitelji Overwatch-a, legendarnog šutera koji je pomerio granice modernih pucačina, željno iščekuju nastavak na kome Blizzard radi već godinama. Posle odlaska Džefa Kaplana iz razvojnog tima krajem aprila, štafetu je preuzeo Erin Keler, koji nam je poslednjih nekoliko meseci otkrio dosta novina. Od Blizzcon najava do individualnih prezentacija, evo šta smo sve saznali o razvoju Overwatch 2.
Detaljnije
Najnoviji apdejt za Cyberpunk 2077,  patch 1.23, sada je zvanično dostupan za download na PC-u i konzolama i donosi veliki broj ispravki.
Detaljnije
Microsoft je objavio kada će prestati podrška za Windows 10, 14. oktobra 2025, a izgled novog Windows 11 je procureo u javnost kao da je u pitanju neka najnovija igra.
Detaljnije