Blog

E3 je imao svojih inenađenja i postavio je neke rekorde. Nintendo je u jednom momentu imao preko milion i sto hiljada gledalaca i pretpostavlja se da je razlog bilo očekivanje predstavljanja nove Pro Switch konzole. Na žalost, to nije jedino što smo očekivali a nismo videli na E3.
Detaljnije
Približavamo se završetku E3 2021 i već smo videli mnoštvo ekspanzija, prvog gameplay igranja i novih otkrića različitih developera  i izdavača. 
Detaljnije
14.06.2021.
Konačno smo videli kako izgleda trejler na Xbox i Bethesdinoj E3 prezentaciji.
Detaljnije
Outer Worlds ima svoja ograničenja ali je odlična RPG igra.
Detaljnije
Čuveni studio Arkane, koji je u svojoj bogatoj istoriji gejmerima doneo niz kvalitetnih ostvarenja poput Dishonored i Prey franšiza, sada je predstavio potpuno novi projekat koji razvija.
Detaljnije
Istorija se ponavlja. Kineska ekipa je u 2021 DPC sezoni drugi put zaredom savladala Evil Geniuses u velikom finalu Majora. PSG.LGD je razbio EG sa rezultatom 3:0 u napetoj završnici WePlay AniMajora i osvojio $200,000 i 500 DPC poena.
Detaljnije
Reddit korisnik po imenu CharmingChazz je u poslednjih par dana okačio tri kratka video klipa koja idu pod nazivom Valorant Mythbusters i koji nam otkrivaju nekoliko zanimljivosti o mehanikama u igri!
Detaljnije
Kao što u Counter Strike-u imate Glock, USP i P2000, tako i Valorant ima svoj Classic pištolj.
Detaljnije
Ubisoft je možda neke igre pomerio za kasnije, ali, rade punom parom. Ubisoft Forward je bilo interesantnije gledati nego neke utakmice ovog vikenda.
Detaljnije
Da li postoji neko da nije ili čuo za The Mandalorian serijal? OK, možda je DA odgovor, ali kada je u pitanju Beba Yoda, odgovor je drugačiji. Šta je to što ovaj serijal toliko izdvaja od drugih?    
Detaljnije
Mlađi od svog čuvenog prethodnika, neki ih mešaju, uživa u hip hopu, majka mu je iz Puerto Rica. Zaštitnik je New Yorka a na Playstationu 5 je od starta jako popularan… 
Detaljnije
Noćna mora svih nas. Ubica bez trunke savesti... a toliko ih je sa maskama na licu.
Detaljnije
Hajde da vidimo koliko znamo o tenisu i najboljim teniserima sveta.
Detaljnije
Jedan dan vam neće biti dovoljan da proverite šta vas sve čeka u Tržnom Centru Ušće ovog vikenda,
Detaljnije
Kupci su rekli svoje - Pobednik je GameS Ušće.
Detaljnije
Kada započnete vaš Valorant meč, možda ćete se iznenaditi kada budete čuli ruski jezik, pošto je Riot konačno omogućio igračima iz Rusije da koriste Voice opciju.
Detaljnije
Svako od nas ima svog omiljenog čarobnjaka u Harry Potter serijalu, naravno pored Poterr-a. Ali, da li ste sigurni da znate koliko je koji čarobnjak jak i koje su njihove poznate replike?
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović nam je poslao svoju recenziju igre Ratchet & Clank: Rift Apart napisanu za IGN Adria.
Detaljnije
Razer je rešio da se upusti u borbu za očuvanje planete i prirode na njoj. A vi?
Detaljnije