Blog

Svako od nas ima svog omiljenog čarobnjaka u Harry Potter serijalu, naravno pored Poterr-a. Ali, da li ste sigurni da znate koliko je koji čarobnjak jak i koje su njihove poznate replike?
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović nam je poslao svoju recenziju igre Ratchet & Clank: Rift Apart napisanu za IGN Adria.
Detaljnije
Razer je rešio da se upusti u borbu za očuvanje planete i prirode na njoj. A vi?
Detaljnije
Iako superheroji nose kostime i imaju maske, tu i tamo vidimo kako neki od njih izgleda. Da li ste primetili koliko je malo heroja sa plavom kosom? Nemamo pojma zbog čega je tako.
Detaljnije
Svi imaju svoje maskote pa i Sony PlayStation. Da li ste sigurni da znate ko je maskota?
Detaljnije
Nagradno pitanje za danas je Nije Ptica trkačica, nije Tasmanijski đavo ali trči đavolski brzo. On je…?
Detaljnije
Svaka priča ima dva kraja, a svaki problem dva viđenja. Kada govorimo o ceni jedne igre i da li je uzimati na piratski sajtovima, pomislite koliko je ljudi radilo na njoj, koliko je vremena potrošeno a živce i sve ostalo da ne spominjemo. Ukoliko se sve to može iskalkulisati, evo koje su to najskuplje igre.
Detaljnije
Kolekcionarska izdanja sa godinama dobijaju na svojoj vrednosti. Neka izdanja sada vrede koliko i jedan stan ili auto. 
Detaljnije
Proverili smo šta nudi Steam po neverovatnim cenama. Naša kolekcionarska izdanja ipak imaju mnogo više u ponudi i zato vam sa ponosom donosimo listu najskupljih igara u našim radnjama.
Detaljnije
Uvek je bilo komentara i kritika o cenama proizvoda i igara. Većina onih koji kritikuju nije upoznata sa troškovima i pravilima uvoza i zbog toga nema realnu sliku problema. Ali sada nećemo o tome. Sada pišemo o igrama koje su skupe i kada ih kupujete na Steamu-u.
Detaljnije
Miitopia neobično menja klasični RPG omogućavajući igraču da u igru ubaci svoje omiljene likove. Jedino pravo ograničenje je vaša mašta.
Detaljnije
Potrudite se da bar jedan od ovih Pokemona bude uvek u vašem timu i dobro pazite na pokrete i sposobnosti.
Detaljnije
Voleli vi to ili ne, Zakon o intelektualnoj imovini je nepovrediv i sudovi to potvrđuju.
Detaljnije
Kreatori League of Legends-a i Valorant-a ne žele da vide da timovi promovišu kompanije koje se bave kriptovalutama u njihovim esportovima.
Detaljnije
Najveći problem sa borbom je to što vam neprijatelji ne daju dovoljno dobre povratne informacije udaraca, tj. imao sam osećaj kao da smo se tukli jastucima.
Detaljnije
Microsoft i Ubisoft su svakako tu, ali sprema se još dosta iznenađenja.
Detaljnije
Games Laguna je pravi mali gejmerski kutak u samom centru grada, u najlepšoj i najvećoj knjižari u Beogradu - knjižari Borislav Pekić u Knez Mihailovoj 48.
Detaljnije
Kao jedan od najboljih organizatora esports turnira, WePlay je spremio specijalno iznenađenje za sve ljubitelje Dote 2. Naime, svi gledaoci AniMajora imaju šansu da osvoje neku od 10 fenomenalnih nagrada, od kojih je glavna upravo plaćeni put na The International šampionat! Sve što treba da uradite je da se priključite prenosu!
Detaljnije
Miitopia bez obzira na svoj šarmantni i lagani pristup ovom žanru i dalje ispunjava normu od 30 sati potrebnih za prelazak kampanje. Jedina šteta je što ćete verovatno već na pola tog puta videti sve moguće zabavne interakcije vaše ekipe.
Detaljnije