Blog

Veoma je važno odabrati pravu tastaturu kada pravite svoj gaming setup. Mnogima je bitno da prvenstveno dobiju najbolje ya novac koji planiraju da ulože. Nije svako u mogućnosti da obezbedi sebi najbolje periferije a nerealno je očekivati od roditelja da kupuju samo najskuplje svojim gejmerima, ili onima koji su u fazi da žele da budu gejmeri. U tom slučaju, Odyss je dobar izbor.
Detaljnije
League of Legends ekipe se pripremaju za početak letnjih regionalnih liga, a i Zero Tenacity prati trend i skuplja igrače za Esports Balkan ligu i druge turnire koji nas očekuju.
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mesečnoj ceni. Ove nagrade će se menjati svakog meseca, pa je red da zavirimo i u junski Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije
Dying Light 2, koji je najavljen na E3 2018, dok su neki mogli da odigraju deo game play-a na E3 2019, izgleda sada još bolje!
Detaljnije
Iako kod igara ne važi Zakon o zaštiti potrošača, čini se da nezadovoljni korisnici imaju način da pokažu koliko su ljuti.
Detaljnije
Već devet godina su tu za vas, na istoj adresi!
Detaljnije
Radnja u kojoj kupuju i navijači i ljubimci.
Detaljnije
Radnja koja ne zna za godine i ne priznaje generacijski jaz.
Detaljnije
Praktično u centru Novog Sada, 15. novembra 2018. godine otvorena je Games radnja u šoping centru Promenada.
Detaljnije
 Godišnjica je obeležena žurkom u vidu live prezentacije pod nazivom „Sonic Central“.
Detaljnije
Osoblje za istraživanje i razvoj koje je radilo na The Legend of Zelda: Ocarina of Time stvorilo je portal mehanike deceniju pre nego što je Valveov hvaljeni sistem predstavljen u igri Portal.
Detaljnije
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smišljali šta bi sve mogli da organizujemo za vas, naše kupce, shvatili smo da bi možda najbolje bilo da vas upoznamo malo bolje, ali i vi nas.
Detaljnije
Od skromnog Half-Life moda do milionskih esports turnira, Counter Strike: Global Offensive je postavio temelje za potpuno novi žanr multiplejer igara, osvojivši srca miliona gejmera širom sveta.
Detaljnije
Jedan od najprepoznatljivijih strimera na planeti Tajler ”Ninja” Blevins nastavlja da ruši granice.
Detaljnije
SteelSeries je svakako jedan od najpoznatijih brendova u carstvu eSporta, i ukoliko ste mislili da nije moguće napraviti nešto profesionalnije od onoga što su nam do sada ponudili, prevarili ste se.
Detaljnije
  SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 6. juna!
Detaljnije
Trust je definiitno brend koji u svojoj ponudi ima proizvode za svačiji džep, a kod nas se definitivno najviše traže modeli namenjeni početnicima u svetu gejminga.
Detaljnije