Blog

Zbog čega sve poskupljuje?
Detaljnije
Član južnokorejskog kongresa je 18. maja predložio zakon koji bi sprečio unilateralno otkazivanje esports turnira od strane organizatora i investitora, bez pravovremenog zvaničnog obaveštenja i konsultacije sa igračima, trenerima, komentatorima i drugim učesnicima.
Detaljnije
GTA 5, NBA i fudbal su uvek na listi, samo je pitanje na kom mestu. Ipak, ovoga puta ih je nešto preteklo po prodaji!
Detaljnije
U jednom od najkontroverznijih CS:GO mečeva svih vremena, NIP je uspeo da se provuče i da u poslednjoj rundi dođe do pobede nad Anonymo-om, koji je samo par dana ranije ”slavio” u ovom okršaju.
Detaljnije
Gamedust najavljuje besplatno ažuriranje igre Yupitergrad, i testiraće vaše veštine njihanja, otključava režim od 120 Hz za naočare Oculus Quest 2 i donosi mnoštvo ispravki i poboljšanja.
Detaljnije
Reddit korisnik po imenu ArchieBolt je odličio da nas počasti kratkim video klipom u kojem možemo videti njegovog Ursu kako potpuno sam uspeva da eliminiše protivnički ekipu i tako dođe do prestiže ”nagrade”, tzv. Rampage-a!
Detaljnije
Trilogija Mass Effect je igračko iskustvo koje se ne sme propustiti! Ovo je bitno izdanje ne samo zbog održavanja nasleđa serije, već i zbog toga što omogućava igračima jednostavan način pristupa i igranja kroz priču onako kako je predviđeno da se igra sa njenim DLC-om. BioWare je sjajno obavio ažuriranje avanture komandanta Sheparda kako bi omogućio bolju i mirniju vožnju Normandijom, i to ne samo u oblasti vizuala.
Detaljnije
Čuveni organizator turnira koji stoji iza ekstravagantne produkcije prve EPIC League sezone, WePlay, je zvanično objavio da će se drugi Dota 2 Major 2021 DPC sezone održati u Kijevu, u periodu od 2. do 13. juna. Tematika celog turnira će biti posvećena japanskim animiranim filmovima, i nosiće odgovarajuću titulu, ”AniMajor”.
Detaljnije
Poznati strimer i internet ličnost Tajler ”Ninja” Blevins je konačno otkrio zaradu u vrhuncu svoje eksplozivne Fortnite karijere. Iako smo mogli da očekujemo ogromnu svotu, moramo priznati da nas je Ninja ipak iznenadio – velika Fortnite zvezda je za samo mesec dana zaradila više od 5 miliona dolara, i to samo putem svog promo koda.
Detaljnije
Najlakše je zabraniti, ali znate decu. Oni će uvek naći način da urade ono što žele, a naročito kada im se zabranjuje. Nintendo Switch ima kontrole kojima možete pratiti šta vaša deca igraju i kako.
Detaljnije
Igrači vole iznenađenja a developeri ih često obraduju nekim poznatim imenima.
Detaljnije
15.05.2021.
Kada jednom osetite tu ljubav, to zadovoljstvo, taj osećaj da posedujete nešto iz npr. 1968 godine, to je neprocenjivo.
Detaljnije
“The Missing Heir” & “The Girl Who Stands Behind” za Nintendo Switch, recenzija koju je uradio Nikola Nick Jovanović.
Detaljnije
Imamo novog heroja po imenu Rivet i još uvek smo pod utiskom onoga što se moglo videti tokom Sony promocije.
Detaljnije
Juče smo dobili najnovije informacije o igri Sniper Ghost Warrior Contracts 2 i čini nam se da je developer više nego siguran u kvalitet ove pucačine.
Detaljnije
Ubrzana vakcinacija u Americi možda na čudan način ubrzava i ponovna okupljanja.
Detaljnije
Organizacija koja se bavi analiziranjem statistika je otkrila koliko svetske zemlje učestvuju u ukupnoj bazi igrača CS:GO-a. Oni su skupili podatke na osnovu uzorka od 7 miliona igrača koji su tražili partije, tako da bi realni brojevi verovatno izgledali malo drugačije.
Detaljnije
Kako bi napravili veliku promociju novog Battlegrounds peča, gde su nam se pridružili Quilboari, Blizzard je odlučio da organizuje Battlegrounds Brawl turnir na kojem će se 16 takmičara boriti za nagradni fond od $100,000. 
Detaljnije
Da li ste ikada pokušali da uništite protivničku kulu pre početka vaše Dota 2 partije? Nije previše teško.
Detaljnije