Vesti/Najnovije

Imamo trejler, imamo naziv, imamo par novih informacija o igri God of War: Ragnarok. Ono što je nakako prošlo možda neprimećeno je velika promenu iza kulisa. Williams preuzima ulogu kreativnog direktora, dok se bivši rukovodilac Cory Barlog se povlači sa rada na igri jer se oseća premoreno.
Detaljnije
Novi trejler za Project Eve, korejsku igru prvi put najavljenu 2019. godine, nekako nije uspeo da zaokupi pažnju pored svih ostalih hitova prikazanih na PlayStation Showcase.
Detaljnije
Fortnite Chapter 2 Sezona 8 je zvanično lansirana i predstavlja stvarnost prepunu čudovišta poznatu kao "The Sideways."
Detaljnije
11.09.2021.
Nezavisni studio Demagog je izbacio novu puzzle igru, Golf Club Wasteland. Dovolljno je da kažemo da će vas igra oduševiti.
Detaljnije
Čini se da će ovo biti odlična igra a vi još samo danas možete dobiti poklone ukoliko izvršite preorder igre.
Detaljnije
Trenutno najbolje WRC iskustvo za sve fanove modernog ali i old school relija, WRC 10 donosi dobar miks starog i novog ali i dalje može delovati malo bajato igračima koji su ostavili velik broj sati u prethodna dva nastavka.  
Detaljnije
Malo je najavljeno, dosta se nagađa a igra je uskoro tu.
Detaljnije
Nekada zamišljamo kako nokautiramo one koji nas nerviraju. Nekada zamišljamo kako bez problema trčimo uz stepenice kao Rocky a ovih dana ćemo moći i da proverimo kako to izgleda kada smo Rocky u ringu. Ili Creed... ili Victor Drago...
Detaljnije
WRC 10 izlazi za dva dana i u pitanju je zvanična igra za World Rally Championship toko skoro cele 2022. godine. To će biti 50-ta vožnja za WRC od 1973, a WRC 10 je uvod u ovu zlatnu godišnjicu. 
Detaljnije
Osnovno je da prvo postavite pitanje: „Kakve igre želim da igram?“
Detaljnije
Septembar nije samo mesec kada se kreće u školu. U septembru se uvek povećava broj novih naslova u radnjama. Iako su neka nova i čudna vremena kada se mnoga pravila menjaju, mislimo da se situacija sa igrama neće mnogo pokvariti. Nadamo se da smo u pravu i da ćemo uživati u svim najavljenim naslovima za septembar.
Detaljnije
Kao i Alien: Isolation ranije, Aliens: Fireteam Elite je više direktni nastavak originalne trilogije nego reboot.
Detaljnije
Novi patch 1.3 za Cyberpunk 2077, developera CD Projekt RED uključuje neke dobrodošle promene i balansiranja brojnih sastava, ali i nove, uglavnom kozmetičke DLC dodatke.
Detaljnije
20.08.2021.
Gejming ne poznaje granice a pravi ljubitelji gejminga se nekako uvek pronađu. Tako je i sa Games klijentima u Crnoj Gori zbog kojih smo rešili da pomerimo granice i otvorimo radnju u Podgorici.
Detaljnije
20.08.2021.
King's Bounty II je dugo očekivani nastavak legendarne franšize video igara
Detaljnije
EA je rešio da posluša igrače i ponudi neka unapređenja. Hoće li to biti dovolljno?
Detaljnije
Juče je Ubisoft® otkrio Crystal Guard, treću sezonu Tom Clancys Rainbow Six Siege Year 6, i novog Operatera, Osa, vojnog inženjera koji stiže iz Hrvatske. Tu su i malo dorađene mape Coastline, Bank i Clubhouse kao i još dosta unapređenja.  
Detaljnije
17.08.2021.
Amplitude Studios se deceniju pripremao da stigne Civilizaciju i čini se da je bilo vredno i truda i čekanja!
Detaljnije
Ovog petka smo se upoznali sa par novih naslova u radnjama. To ipak nije sve za avgust. Možda je vreme odmora ali se situacija na tržištu polako zahuktava.
Detaljnije
Kamere postaju sve bitnije u igri Fortnite. Donosimo vam spisak mesta koja su do sada pronađena a vi nam pošaljite nova ukoliko ih pronađete kako bismo kompletirali listu.
Detaljnije