Vesti/Najnovije

Arkane Studios ima dugu istoriju igara i hordu fanova naslova kao što su Dishonored i Dark Messiah, pa je logično da je opšti hajp za Deathloop (koji neodoljivo podseća na Dishonored i slične immersive sim igre) bio neizmeran već neko vreme.
Detaljnije
Studio prepun potencijala ali nekako uvek zaborave da pokriju bitne stavke kao što je potpun proizvod koji radi na svim platformama.
Detaljnije
Capcom je najavio da Monster Hunter Rise za PC, preko Steam platforme, stiže uskoro, već 12. januara, 2022. Kako je najavljeno tokom Tokyo Game Show 2021 prezentacije, verzija za Steam doneće mnoga unapređenja u odnosu na original sa Switcha kao što su podrška za 4K rezoluciju, teksture visoke rezolucije, veći i otključani frame-rate, podršku za kontrole na mišu i tastaturi, voice chat i 21:9 ultrawide podršku.   Demo PC verzije stiže 13. oktobra i sadržaće offlinesolo play ali i multiplayer mod. Monster Hunter Rise stigao je na Nintendo Switch u martu ove godine i mi smo vam preneli var recenzija o ovoj igri.
Detaljnije
O PES-u smo dosta pisali poslednjih par meseci zbog uspeha naših igrača, a evo i vesti o neuspehu Konami-ja.
Detaljnije
Slavni glumac Giancarlo Esposito, koji glumi jaranskog diktatora Antón Castilla, odgovara na vaša pitanja o Far Cry 6. Upoznajte se sa svim stvarima Far Cri 6 prije nego što lansira 7. oktobra.
Detaljnije
Čini se da Guerilla Games,  developer koji stoji iza Horizon Forbidden West, traži radnike za rad na multiplayer projektu.
Detaljnije
Igre imaju tu slobodu da istražuju fantastične svetove, ali neke od njih odlučuju da u svoje kampanje uključe istorijski tačne detalje.
Detaljnije
Priča za pamćenje, sjajna postavka likova i doterani novi borbeni sistem čine Tales of Arise najboljom igrom u dugovečnom serijalu koji danas vraća JRPG na mapu relevantnosti.
Detaljnije
Ko nije imao svog omiljenog Štrumfa?
Detaljnije
Herkul Poaro, belgijski privatni detektiv nenadmašne inteligencije i majstor u razumevanju zločinačkog uma prošle godine je proslavio 100. rođendan i možda je tada nastala ideja za igru.
Detaljnije
Fortnite: Battle Royale se do daljnjeg neće vratiti na Apple iOS sisteme.
Detaljnije
Iako su mnogi unapred odbacili ideju o adaptaciji video igara iz World War Z, igra je prerasla svoje licencirano izdanje i postala je jedna od najvećih coop pucačina koja će uskoro dobiti novi nastavak.
Detaljnije
Prošle godine smo dobili remaster kultnog naslova Destroy All Humans! a komentari i odziv fanova su bili dovoljni da THQ Nordic nastavi sa unapređenjem i najavljuju... DAH2 remaster!
Detaljnije
Life is Strange True Colors je skroz nova avantura koju nam donosi Deck Nine, autori spinoff serijala Before the Storm. Priča je ponovo fokusirana na mlađu tinejdž osobu sa čudnim moćima, ovog puta to nije premotavanje vremena, nije ni meksička telekineza već... empatija! Da, dobro ste pročitali, moć mlade Alex je da vidi u raznim bojama snažna osećanja drugih ljudi, pa da putem istih pomalo i jasno čuje šta misle. Empatično čitanje misli! Get out of my head Alex!
Detaljnije
Svima poznat izdavča THQ Nordic je obeležio deceniju postojanja i zbog toga smo dobili na platformi Steam igru Titan Quest. Izbacili su i zlatno izdanje prvog dela igre Jagged Alliance. Tu ćete naći original iz 1995-t i, spinof Deadly Games. Besplatne su za preuzimanje do 23. septembra. 
Detaljnije
18.09.2021.
Manje od mesec dana je ostalo do izlaska igre koja ima jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vodimo tim „čistača“ i prepuštamo se uništenju zombija.
Detaljnije
Nekada davno u starim zaboravljenim vremenima klasičnog gaminga postojale su simulacije motora koje nisu bile iz Italije. Bilo je tu raznovrsnih moto igara na sve strane čak je i veliki EA imao svoju seriju, pa i autori Gran Turisma. Šta se tačno desilo i zbog čega je ceo svet, osim Italije, digao ruke od motora nije mi poznato.
Detaljnije
Call of Duty: Warzone i Animal Crossing: New Horizons nemaju ništa slično. Ipak, zajedničko im je da mogu pomoći u borbi protiv anskioznosti i hiperaktivnosti. Games Radar je objavio tekst o istinitim iskustvima a mi vam prenosimo deo.
Detaljnije
16.09.2021.
Radovi na unapređenju igre se nastavljaju.
Detaljnije
Deathloop govori o tome šta se dešava kada stvari ne idu po planu.
Detaljnije